2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
فدات آوینا جون.... شاینا جون همیناست که نوشتی.....
فقط چون بالاتر اومده دو هفته یا یه ماه دیگه چک کن زیاد بالا نره!!!!!
منم جدیدا انجام دادم مجدد میخوام انجام بدم.....
ببینم همینطوره بالا نره و کنترل بشه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حوریه جون والا من پرسیدم گفتن قبول میکنن اما یه سری از دوستان میگفتن انگاری با دکتر عمومی یکم گرونتر میشه ولی با بیمه حساب میکنن!!!!! هرچند من تاکید کردم گفتن نه دکتر عمومیم بنویسه فرقی نداره!!!
حالا دقیقا قضیه چیه نمیدونم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما من امروز رفتم سونو اول برای آی وی اف گفت تخمدانات تنبل شدن احتممالا عوارض داروهای آی یو آی قبل عیدمه چون از قبل خوب بودم الان روزی دوتا دورناف داده بهم...چکار کنم تقویت بشه تخمدونام
سلام بچه ها شب بخیر فردا قراره پسر ما به دنیا بیاد امشب هیچکدوم از ما خواب نداریم کسی که اومده پیشم که زودتر بگذره دعا کنید تا لحظه آخر همه چی خوب پیش بره
انما امره اذا اراد شی ان یقول له کن فیکون................فقط کافیست او بخواهد
سلام ، مهتاب باران عزیز ان شا الله به سلامتی ، ان شا الله که روزهای خوبی با پسرتون براتون در پیش باشه ، خدا بزرگه ان شا الله که همه چیز به خیر و خوشی باشه براتون ، شما هم اون لحظه که پسرتون رو آوردید و در آغوش گرفتید برای همه بچه های این تاپیک دعا کنید .
آزی جون عزیزم فقط تا میتونی مقوی بخور..... میوه و سبزیجات و سالاد و پروتئین و ..... سعی کن همه رو هم تازه تازه بخوری.... ورزش پیاده رویم خونرسانی رو به رحم و تخمدانا بهتر میکنه..... آب و مایعاتم زیاد بخور.... مهتاب باران عزیز قدم نورسیدت مبارک.... ایشالله به سلامتی بغلش کردی و داری از لحظات شیرین مادر بودنت لذت میبری.... گوارای وجودت مادر مهربون.... بهشت واقعا به مادرایی مثل تو تعلق داره.... التماس دعا دارم عزیزم.... حوریه جون شکر خدا.... عزیزم ناشتا بودن نمیخواد.... روز خاصیم نداره.... نگران نباش!!!! به سلامتی ایشالله هر مشکل داری رو بشه و خیلی راحتم از سر راه برداشته بشه!!!!