2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
نه فقط برای بعد از پانکچرمه، هایپر شدم انتقالم ماه بعدیه البته شربت پرومتازین هم داشتم اینو یادم رف ...

دکتر گفت چندتا پری بشی بعدش بری؟؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دکتر گفت چندتا پری بشی بعدش بری؟؟ 

پریود دومم، منتها من دو هفته بعداز پانکچرم پریود شدم تموم شد هفته ی بعدش دوباره پریود شدم رفتم دکتر گفت سیکلت بهم ریخته ال دی داد دارم میخورم تموم بشه پریود بشم باید برم دارو بگیرم برای انتقال

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستاي گلم عصر  رفتم غربالگيري خدارو شكر سونو خوب بود  جفت ني ني ها حالشون خوب ب ...

هزار ماشاالله، خداروشکر عزیزم❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پریود دومم، منتها من دو هفته بعداز پانکچرم پریود شدم تموم شد هفته ی بعدش دوباره پریود شدم رفتم دکتر ...

اهاا ایشالااا بخوبی میگذره و میای با خوشحالی میگی نی نی داری😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بایو چقدر بعد از پانکچر پری بشی؟

بستگی به وضعیت تخمدان و رحم داره، من پارسال که پانکچر کردم شیش روز بعدش پریود شدم امسال دو هفته بعدش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اهاا ایشالااا بخوبی میگذره و میای با خوشحالی میگی نی نی داری😙😙

قربونت عزیزم، انشاالله شما هم❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر عزیزم جنسیت نی نی ها مشخص شد؟؟ اول من حدس بزنم😊 یه دختر یه پسر 😍😍

فدات عزيزم مرررررسي❤️❤️ 

از كجا فهميدي 🙈🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بسلامتی عزیزممم خداروشکرر 

ممنووووون گلم قسمت خودت انشاالله 🤲🏻💋💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
هزار ماشاالله، خداروشکر عزیزم❤❤❤

ممنووووون عزيزم انشاالله خودت مامان دوقلوها بشي زود زود 🤲🏻❤️🤲🏻

وای باورم نمیشه!! جواب آزمایشم رو گرفتم. تیتر بتا ۲۲۱۷ 😍 این احساسی که الان دارم رو برای همتون آ ...

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه . انشالله تا اخرش به سلامتی برات بگذره💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها جواب آزمایشم رو تلفنی پرسیدم روز 14 انتقال بتام 1217هس از ته دلم برای همتون دعا کردم چه اونای ...

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه

انشالله تا اخرش به سلامتی بگذره🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم