2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046943 بازدید | 684566 پست

زينب جون من خيلي حالت تهوع دارم، بر نميگردونم ها ولي حالتش رو دارم شديد. الان زنگ زدم پاسخگويي ابن سينا ميگه دميترون بخور. تو گفتي الان كه هفته ششم هستم خوب نيست بخورم؟ ممكنه روي جنين تاثير بزاره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزيزم، سه تا جنين بود ٢ تا سه روزه يكي ٥ روزه

ای جانم  واسه منم دعا کن  منم  دوتا  بلاستوسیت گذاشتم  امروز روز سوم  علائمی  ندارم از یه طرف  نمی خوام به خودم  استرس  بوم  روزای بعد انتقال  چیکار کردی عزیزم 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
ای جانم  واسه منم دعا کن  منم  دوتا  بلاستوسیت گذاشتم  امروز روز سوم   ...

عزيزم ان شالله مامانيييي... منم اولش هيچ علائمي نداشتم. از روز دهم دل درد پريود گرفتم. من تا ٥،٦ روز استراحت نسبي داشتم با يكم پياده روي سبك بعدش هم رفتم سر كار و زندگي عادي فقط كار سنگين و حركات سريع نداشتم

مباااارکت باشه.دیدی گلم گفتم به جنین دیگه نیازی نداری که فریز کنی.ان شاءالله به سلامتی و دل خوش بغلت ...

الهي فدات شم تو بودي اون روز كه اينو بهم گفتي؟ ميدوني چقدر حس خوبي بهم دادي؟ واقعا مرسي عزيزم انشالله خدا هميشه بهترين آدمها رو پيش روت بزاره عزيزم😍😍😍

من شوهرم قرص جینسینگ قرمز خورد خوب بود ظاهرا آخه میدونی سری اول پانکچرم من تخمکام زیاد بود جنینام ک ...

سلام عزیزم خوبی میشه بگی چجوری و مصرف کردین و یه توضیح کامل بدی دوباره ببخشیدا برای کسی می خوام 

شوهرش واریکسول داره خودشم تنبله ای وی اف کرده فقط ۴ تا جنین شده که ۳تا انتقال دادن یکی فریز کردن که ۳تاش نگرفت منفی شد و برای یکی هنوز نرفته چون تازه کرده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
الهي فدات شم تو بودي اون روز كه اينو بهم گفتي؟ ميدوني چقدر حس خوبي بهم دادي؟ واقعا مرسي عزيزم انشالل ...

عزیزممم خیلی برات خوشحال شدم تیشالا ۹ ماهو بسلامت سپری کنی و سلامت بگیری بغلت 😙😙

الهي فدات شم تو بودي اون روز كه اينو بهم گفتي؟ ميدوني چقدر حس خوبي بهم دادي؟ واقعا مرسي عزيزم انشالل ...

آره عزیزم من بودم. قربونت مرسی. از حالا هم خودت و نی نی هات را بسپار به خدا و فقط لذت ببر

عزيزم ان شالله مامانيييي... منم اولش هيچ علائمي نداشتم. از روز دهم دل درد پريود گرفتم. من تا ٥،٦ روز ...

فداتشم الهی خدا  از زبونت  بشنوه  مرسی  که  جواب دادی  ایشالا  دو قلوهای  نازت  به سلامتی  به دنیا  بیان  برای همه  منتظرا  هم دعا کن  مراقب خودت باش 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام عزیزم خوبی میشه بگی چجوری و مصرف کردین و یه توضیح کامل بدی دوباره ببخشیدا برای کسی می خوام  ...

قربونت❤

قرص جینسینگ قرمز رو میگی؟ شوهرم یه ماه خورد روزی یه دونه، ولی کلا میگن برای اسپرم مفیده، تو نتم بزنی نوشته

اینوفولیکم خودم 1.5 ماه قبل از پانکچر خوردم روزی دوتا، روزی یه دونه ام ویتامین ای خوردم

بعد دکترم این سری بهم قرص ملاتونین داد گفت واسه تقویت تخمک خوبه، اومدم نت دیدم زده قرص خوابه، ولی خب وقتی فهمید تعداد جنینام زیاد شده با گرید a گفت اثر ملاتونین هستش دیگه نمیدونم والا، اگه خواست مصرف کنه حتما از دکترش بپرسه

آخه بار اول که پانکچر شدم 23 تا تخمک داشتم 5تا جنین ab شد که انتقال دادمو منفی شد

ماه پیش 27 تا تخمک داشتم که خداروشکر 15 تا جنین a شد فعلا انتقال ندادم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

ترخداااا بیایین من باید ۲۷ پری میشدم الان رفتم دستشویی دیدم پری شدم 😭

این ماهم نمیشه جواب از شوهرم یکشنبه میاد گفتم دوشنبه میرم دکتر میشه ۳ پری ولی الان چی شنبه ۳ پری و تعطیل 😭😭😭😭😭