2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سهیلا جون کجا هیسترو انجام دادی و هزینش چقدر شد؟ درد داشتی بعدش؟
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
یلدا جان AMH بر خلاف FSH، Inhibin B و استرادیول در تمام طول سیکل قاعدگی ثابت است ، از این رو ، انجام این تست در هر زمان از چرخه قاعدگی امکان پذیر است. تو سایت ازمایشگاه نیلو نوشته بود پس هر روزی بری مشکلی نداره
یا امیرالمؤمنین حیدر مدد
عسلک درد خاص ی نداره.خیلی خیلی جزئی کمردرد ودل درد پری میاد سراغ آدم.یک میلیون وپانصذ تومان به صورت آزاد وبدون دفترچه عمل کردم .تابعدبرم بیمه تکمیلی
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
شاینا جون فدات بشم نه جریان سیبو نمیدونستم..... ممنون که گفتی پس ایشالله حسابی خوشبحالمه!!!! سهیلا جون مثل سینافکت و ستروتاید و دکاپیتیل میمونه.... از پری جلوگیری میکنه.... کامل زدی یا یک سوم یا نصف؟ هر مقداری زدی به همون نسبت پریودت تاخیر خواهد داشت..... منم باید میزدم اما طرازی به دکترم تاکید کرده بود بوام تجویز نشه که بتونم بعدش سریع وارد سیکل بشم!!!! مثلا کسایی که یک سوم میزنن انگاری ده تا ال دی خوردن و پری ده روز بعد با چند روز تاخیر میاد!!!! اونایی که نصف زدن مثلا بعد دو هفته پری با چند روز تاخیر میاد و .... در ضمن برا کسایی که لاپرا میکردن مثلا دو سه ماه پشت سر هم دیفیرلین یا مشابهش کامل تجویز میشد که چند ماه پشت سر هم پریود نشن تا درمانشون کاملتر بشه اما من چون بلافاصله قرار بود وارد سیکل بشم به توصیه طرازی برام تجویز نشد!!!! عوارضش فکر کنم گرگرفتکی جزءش باشه و تاخیر پری.... خیلی اطلاعات ندارم.... یلدا جون عزیزم هر دختر بچه ای موقع تولد ذخیرش مشخصه و مال یکی از همون اول کمه مال یکی زیاده و.... بعد از بلوغ هر ماه که چند تا تخمک آزاد میشه ازش کم میشه و یه جایی تموم میشه و یائسگی اتفاق میفته!!!!! یعنی اگه از اول کم باشه زودتر یائسگی اتفاق میفته اگه زیاد باشه دیرتر.... پس میبینی این عدد به سیکل ربط نداره هر زمانی میتونی بری آز بدی!!!!! شاینا جون به احتمال زیاد تاخیر پری مال این تغییرات آب و هوایی و گرم شدن باشه چون خیلی هوا گرم شده..... من که بیرون میرم نفسم بند میاد!!!! یلدا جون بهت توصیه میکنم نیمه دوم سیکلت گرمیجات نخوری که پری جلو بیفته چون معمولا گرمی زیاد باعث نازک تر شدن آندومتر میشه..... البته گرمی منظورم چیزایی مثل مویز و گردو و گوشت گوسفند و ... نیست.... گرمیجاتی که قاعده آورن ترجیحا قبل پری خورده نشه بهتره!!!! به ریسکش نمیارزه.... دو روز تاخیر بهتر از اینه بعدش ببینی تا چند ماه ضخامت آندومترت اصلاح نمیشه!!!! پس بذارین بدن خودش تکلیفشو مشخص کنه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سهیلا جون کدوم بیمارستان هیسترو شدی؟ با طرازی انجامش دادی؟
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
لاله جون عزیزم کجایی پس؟ ایشالله که خودت و همسرت هر دو خوبین..... خیلی از خودت بیخبرمون نذار...... منتظر معجزه عزیزم از شما چه خبر؟ همسرت چطوره بهتره ایشالله؟ عزیزم تو هم از خودت بیخبرمون نذار!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون بنظرت برم پروژسترون بزنم
نمیدونم چکار کنم من فکر کنم ماه گذشته ،دهم پریود شدم ،
...امروزسیزدهمه ...دیشب ترشح خونی دیدم قطع شد همیشه تاریخ پری رو تو‌گوشیم یادداشت میکنم گوشیمو زدن ازم