2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
شاینا جون عزیزم والا من چون چند جا خوندم خوردن مکملا باید با لووتیروکسی ۴ ساعت فاصله داشته باشه پس ۶ لوو رو میخورم..... بعد میگیرم لالا میکنم ده بیدار میشم صبحونه میخورم..... البته ده یکم شیر و خرما و گردو میخورم..... مجدد ۱۲ یه تخم مرغی چیزی میخورم..... و کلسی کرمو میخورم..... بعد حدودا ۳ ناهار میخورم البته نصف ناهارمو با ایزوکسوپارینم..... بعد ۴ یه میوه ای چیزی میخورم و فولیک اسید بعد ۶ قسمت دوم ناهارمو میخورم و پرگنانسی کر بعدش دیگه شامو و منیزیم یا امگا سه چون هفته ای فقط دو روز امگا ۳ دارم و ۳ روزم منیزیم..... خلاصه اصلا بخوامم الان که دخملمم بزرگتر شده نمیتونم هر چند ساعت چیزی نخورم..... راستی الان یکی دو ماهم میشه بین ۶ تا ده پامیشم لااقل یه سیبی میخورم چون خیلی گشنم میشه اما شیرو زودتر از ده نمیخورم چون میتونه اثر لووتیروکسینو کم کنه!!!!! خلاصه برنامه ای داریم برا خودمون..... این مابین وعده ها هر موقع گشنم میشه یه میوه ای موزی چیزی میخورم.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فوزی جون فدات، عزیزم احتمالا تو از اونایی هستی که طبعت گرمه اما رحمت سرده!!!!! تاپیک درمان رحم سرد رو که لینکشو صفحه ۷ گذاشتم یه سر بزن..... مورد مشابه تو هم بودن..... اگه درست خاطر باشه اونام گرمی میخوردن اما مثلا یه خنکیم میخوردن کنارش مثلا کاسنی..... یه سر به اون تاپیک بزنی اطلاعات خوبی بدست میاری!!!!! من که خیلی به دردم خورد.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوزی جون جدی؟ تاپیک خوبی بود کاش لااقل اگه فعال نبود تعطیلش نمیکردن.... اطلاعات خوبی توش بود!!!! مثلا من شخصا اگه یه روزی نتونم به این تاپیک سر بزنم دوست ندارم تعطیلش کنم چون حتی یه نفرم ازش استفاده کنه غنیمته!!!!! باز اگه اطلاعات یا تاپیک مشابهی پیدا کردم میذارم واست!!!!!
ممنون انا جون از توضیحاتت عزیزم خیلی اطلاعات خوبی میدی ولی دکترم وقتی گفت دفعه بعد سیکل بلند باید باشه من پرسیدم احتمال هایپر شدن کم میشه؟ گفت نه اتفاقا بیشتر میشه ولی احتمال ازاد شدن تخمکها کم میشه
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
درسته آنا جان أون سری با توجه به ذخیره ی بالام دز دارو رو برام کم کردن ولی سیکلم کوتاه مدت بود تعجب من از اینه که من که نمیخوام پانکچر بشم چطور این سیکل رو برام در نظر گرفتن؟
خداوندا راضیم به رضای تو
دلارارجون جالبه طرازیم برعکس همینو بهم گفته بود..... یادمه دفعه اول که اطلاعاتم صفر بود و این سایتا و تجربیات دوستانو پیگیری میکردم مثلا میدیدم برا جلوگیری اد هایپری خیلی دوغ میخورن و ..... منم جوگیر شدم گفتم بذار منم بخورم که جلوش گرفته بشه غافل از اینکه اولا طبعم سرده و دوغ برام خوب نیست بدتر از اون ریسکی رو کرده بودم که اصلا احتمال هایپری برام نبود چون ذخیرم پایین بود..... تو میکروی دوم نمیدونم چی شد در مورد همین هایپری با طرازی صحبت کردم و گفت اصلا تو احتمال هایپری نداری با این ذخیرت برا همینم هست برات سیکل کوتاه در نظر میگیریم وگرنه باید سیکلت بلند میشد!!!!!
البته دلارا جون شایدم من برداشت غلطی از حرفای طرازی کردم نمیدونم!!!!
ثمین جون ربطی نداره، برا انتقالم میتونن سیکل کوتاه و بلند رو در نظر بگیرن نه به خاطر هایپری بلکه به خاطر مهار سیستم باروری طبیعیت و کنترل بدنتو دست گرفتن!!!!!
آهاااااان الان تازه فهمیدم چی به چیه آنا جون، ببخشید یکم خنگ بازی در اوردم البته اینم بگم با مصرف ب کمپلکس انگار یکمی معده ام آروم تره نمیدونم بهم ربطی دارن یا تلقینه
خداوندا راضیم به رضای تو
ثمین جون نه منظورم این نبود که مصرف همزمانش برا معده خوب نیست..... معمولا کسی که مشکل معده داره آسپرین براش خوب نیست..... لااقل من طبق تجربه مشکل معدم میدونم آسپرین برام خوب نبود..... ثمین جون یه سری از ویتامینای ب برا معده خوبن نه تلقین نیست..... فقط دقیقا نمیدونم کدوشون بودن.... لیا جون من آخرین بار یعنی قبل میکروی دوم ذخیرم ۱/۱۸ بود که پانکچر دومم ۶ تا تخمک داشتم ۴ جنین شد، اما بار سوم ۱۰ تا تخمک بود و ۵ تا جنین..... البته اینم بگم تخمکام خوب بودن ولی مشکل اسپرم باعث میشد تعداد جنینا بیاد پایین.....