2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
ایسودا جون اتفاقا میخواستم بگم منم راستش از داروهای سنتی میترسم .... من اینحا متاسفانه گیاهشو تونستم پیدا کنم ... چه خوب که شربتشو داری شما فاطیما جون.... توی همین نی نی سایت رها خرنوب داره من اینجوری اشنا شدم با گیاهش ولی تقلبیش هم هست .... همسر من سه ماه خورد تعدادش ریاد شد حتی مورفولوژی هم بهتر شد .... براتون ادرس رها رو میذازم .... افتابگردون جون تو که شوهرت خیلی هم وضعیتش بد نیست .... اره حتما به خواست خدا مادر میشی....
راستی طرز استفاده شم بگی ممنون میشم
رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء .....پروردگارا، از جانب خود، فرزندى پاک و پسندیده به من عطا کن، که تو شنونده دعایى*ال عمران-38

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون لیلا جون انشالا شمام زودی به حاجت دلت برسی لیلا جون به قول دوستان بدن هرکس فرق میکنه من اتفاقا خرنوب رو از نماینده رها خانم تو تبریز گرفته بودم
رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء .....پروردگارا، از جانب خود، فرزندى پاک و پسندیده به من عطا کن، که تو شنونده دعایى*ال عمران-38
ولی وضعیت همسرم هیچ فرق نکرد حتی یه درصد
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=899548&postID=53851282 اینم لینک تایپیک رها دلارا جون میگم این لبوب یکم ترسناک .... همون گردو و خرما و سنجد و از این چیزا بدیم شوهرامون بهتره این دیگه خیلی قرو قاطیه .... البته باز هر جور صلاح میدونی....
اینجا از دوستان تبریزی هستن؟
افتابگردون جون جراحی واریکاسل صد در صد وضعیت رو بهتر نمیکنه.... انجام میدن میگن شاید از اون باشه ببین یه لینکی گذاشتم مال مامانای میکرو برو بخون کلی رو حیه میگیری .... خوبی اسپرم اینه که هر 3 ماه تغییر میکنه ...
دلارا جان من میتونم یک کتاب بهت معرفی کنم احتمال داره خونده باشی یا شنیده باشی برای خیلیا مفید بوده به منم خیلی کمک کرده .... هفت اثر قلورانس اسکاول شین برای بی خوابی و بد خوابیت هم بهت پیشنهاد چای بابونه مبکنم که شبا بخوری عالیه.... در مورد مشاور کمکی نمیتونم بکنم
الهی یا مدد عزیز بله گونال پن همونه فقط چند تا دزش یکجا هست و بر اساس واحدی که برات تجویز میشه تزریق میکنی.... عزیزم منم سرمامو تو در یخچال نگه میداشتم نگران نباش..... هم آلمانی داشتم هم کره ای.... فدات لیا جون.... لیلا جون بله حدودای دو حالا یکم پایین الی ۳-۴ خوبه و دیگه بالاترشم میره تو فاز ذخیره بالا و مشکلات هایپری و پلی کیستیک و .... لیلا جون مهمترین کاری که همسر من به توصیه و تاکید دکت اورولوژش امیرجنتی انجام داد کمپرس هر شب یه ربع با یخ رو ب ی ض ه ها بود که مرتب انجام داد..... شستشو با آب سرد.... خوردن یه استکان عرق کاسنی.... در ضمن این مکملا رم داشت..... ویتامین سی، زینک، کیوتن، فولیک اسید ۵، یکیم شربت ال کارنتین تجویز کرده بود که به جاش قرص جوشانشو تهیه کرد که اگه اشتباه نکنم دزش هزار بود..... البته به نظرم اینا خیلی نقش نداشتن اما کمپرس یخ معجزه کرد.... چون مکملا رو قبلا هم داشت اما کمپرس یخ رو تو میکروی سوم داشت که مورفولوژی صفر رو به یک رسوند.... تحرک صفرم جزئی بالا رفت و تحرک سریعش پنج درصد شد!!!! شاینا جون دقیق یادم نیست مریونال مجایی بود فکر کنم سوئیسی یا آلمانی بود.... آیسودا جون عزیزم خیلیا علایم بارداریشون با علایم پریشون یکیه!!!!! لیلا و دلارا جون عزیزم من نگاه به این لینک نکردم اما حواستون به طبع همسراتون باشه.... مثلا برا همسر من گرمی زیاد به ضررش بود و شرایطش رو بدتر کرد.... آفتابگردان عزیز دکتر فرزدی ظاهرا کارش خوبه.... مامان آیدین جون شکر خدا با فرزدی باردار شد و دوقلوهاش تازه به دنیا اومد.... همسرشم آزو بود....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دلارا جون پیازدرمانی برا هر کسی خوب نیست.... مثلا اینو من میدونم که پرولاکتینو بالا میبره و برا کسی که پرولاکتین بالا داره خوب نیست..... پس هر کاری میکنین شرایط خودتون رو در نظر بگیرین.... پریسا جون کجا موندی عزیزم؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جونم ممنون از جوابات .... ممنون که گفتی .... اتفاقا منم میترسم زیاد گرمی به همسرم بدم .... یه سری بهش نساخته بود .... این ویتامینارو داره اتفاقا رفتم مکملش رو چک کردم ....یه چیز دیگه هم تو مکملش هست q10... ولی چه خوب در مورد یخ گفتی .... حتما میگم شوهرم انجام بده چون شرایطش مثل همسر شماست تقریبا....