2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
لیا جون منم دقیقا مثل انا جون میدونم .... ذخیره تخمدان تحت تاثیر چیزی نیست و در طول دوران زندگی با بالا رفتن سن تغییر میکنه یعنی هر نوزاد دختری با یه ذخیره تخمدان به دنیا میاد که با رسیدن به سن بلوغ و فعالیت تخمدانها از ذخیره استفاده میکنه بدن تا به سن یایسگی برسیم و این ذخیره به پایان برسه البته متاسفانه مقدار این ذخیره در بعضی افراد کمه و حتی تو سنین خیلی جوونی یایسه میشن.... برای همین انجام ازمایش رو میشه در هر مرحله از دوره انجام داد .... ولی بهترین کار اینه که زودتر برای باردار شدن اقدام کرد و وقت رو از دست نداد.... اشتباه نکنم رنج بالای 2 نرمال .... یادم نیست درست .... انا جون خوندی تصحیح کن
راستی انا جون یه سوال .... همسر منم مشکلات همسر شما رو داره .... قبل از سیکل میکرو ایا از داروی تقویتی .... استفاده کردن؟؟؟ اینجا به ما گقتن نمیخواد کاری بکنین فقط یه از اسپرم ازش گرفتن ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اصلا به علایم فکر نکن.... من بعد انتقال درد داشتم .... حالت پری داشتم.... لکه بینی اقتادم.... بی بی چک منفی شد از خون مثبت .... دو روز بعد با اون همه خونریزی بتا دو برابر شد ولی قسمت نبود .... ایشاالله مال تو مثبت .....
راست میگی لیلا جون! مرسی عزیزم .حرفات دلگرمم کرد.....خودم تا اونجا که تونستم همه تلاشمو کردم. نتیجه رو از همون روز اول سپردم دست خدا...میدونی به این نتیجه رسیدم که بعد انتقال هیچ کاری از دست هیچ کس ساخته نیست...فقط باید خدا بخواد...برام دعا کن...
حتما دعا میکنم ... من کار هر روزم دعا کردن برای تمام دوستانی که مثل خودم دارن برای داشتن نعمت فرزند داشتن تلاش میکنن..... ایسودا جون یه چیزی برات تعریف کنم.... با من موقع سیکلم یه دختری بود انقدر این دل خوشو خندون بود انگار نه انگارش .... بعد پانگچر من استرس داشتم اون خندون پا شد یه عالمه غذا خورد .... بخدا کلی مشکل داشت برای بارداری .... هم خودش هم شوهرش ولی مثبت شد باور کن بس که دلش خوش بود و بی خیال
ممنون لیلا جان اخه من از یه کسی که دوره طب سنتی گذرونده پرسیدم گفت تو انقلاب خ ازادی اقای بهروزان لبوب کبیر داره قیمتش 80 هزاره و خوبه زنگ زدم گفت برا مشاوره روزهای فرد بیا و بهم وقت داد حالا نمیدونم چیه و تا چه حد درسته این لینکی که شما گذاشتی مقدار هرکدوم رو نگفته که خودم درستکنم
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن