2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
سلام به همه بچه ها من ستروتاید و فیلگراستیم و سرم ای وی ای جی رو تو در یخچال گذاشتم و دماش 12 درجه است...با راهنمایی آنا جون یه دماسنج تهیه کردم و خلاصه دما رو کنترل میکنم.... دوستانی که مریونال خربدین جدیدا میشه بگین از کدوم داروخانه تایید گرفتین؟؟ بچه ها خوشبختانه من تایید سرمها رو گرفتم خداروشکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم لیلا جون و آنای عزیزم فردا برم ببینم چی میشه،برام دعا کنید مشکلی نداشته باشیم چون متاسفانه همین الان یه مشکل بزرگ داریم و امیدوارم خدا کمکمون کنه و نتیجه بگیریم دعا کنید آزمایش های فردا خوب باشن التماس دعا
سلام به همه

افسون جان ان شالله حال ووضعیت همسرت رو به بهبودی باشه ..

پرنسس جوجوان شالله با خبرای خوب بیای

انا جون دماسنج داخل یخچال گذاشتم دماش ۲۰-۲۵هست
درب یخچال نزدیک ۳۰درجه !!!!!!!!

الهی یا مدد جان مریونال از کجا خریدی ؟

بچه ها کسی هست که دوماه دیگه باید بره پیش طرازی ؟!

من میخوام قسمت اول داروی میکرو رو شروع کنم دو ماه دیگه که داروم تعیین بشه ...
میترسم ال دی بخورم ودکتر نباشه !!!
لیا جون عزیزم تا جایی که من میدونم amh یه چیزی که به ذخیره ما از همون بدوم تولد و حتی وقتی تو بطن مادرمون بودیم مشخص شده و با تغذیه بالا نمیره..... من اینطوری میدونم که ما وقتی تو دل مامانمون هستیم تعداد و ذخیرمون مشخص میشه و فقط بعد بلوغ میضه با تغذیه کیفیت و به بلوغ رسوندنشون رو تغییر داد نه میزانشون رو..... البته اگه اشتباه متوجه نشده باشم..... شاینا جون عزیزم فکر کنم یا یخچالتون مشکل داره یا دماسنجتون..... اگه دمای یخچال این حدودا باشه که همه چی خراب میشه..... پس اون وقت تو به چه امیدی داروهای یخچالیتو که باید زیر ۸ درجه باشنو تو یخچال میخوایی بذاری؟ یا بقیه مواد غذایی؟ اینطوری که همه چی خراب میشه!!!!! پرنسس جوجو به بی بی منفی اعتباری نیست..... ایشالله جواب آزت امید رو دوباره بهت برمیگردونه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
1)سلام یه سوال اگه کسی جنین 5 روزه انتقال بده سن حاملگی این 5روز رو فقط حساب میکنه یا از بعد از پریودی سن جنین حساب میشه؟ 2)بعد از ای وی اف تا چند ماهگی باید دارو داشته باشیم؟
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
نازی جون اونطوری که من متوجه شدم و شامل خودم میشه سن جنین ۱۴+سن جنین بعلاوه روزاهای بعد انتقال میشه سن واقعی..... حالا با یکی دو روز بالا پایین چون ممکنه دیر لانه گزینی اتفاق بیفته!!!!! نازی جون عزیزم بسته به مشکلت و شرایط بارداریته..... مثلا تو حالت نرمال تا سه ماه پروژسترون داریم.... اگه سلکسانم داشته باشی تا آخرش..... اما اگه به خونریزی و .... بیفتی و شرایط خاص بشه کلا قضیه فرق میکنه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام منتظر جان داروخانه فتح سر توانیر ستروتاید داره ولی با هر نسخه 2 تا میده شاینا جون من هنوز مریونال پیدا نکردم////اصلا نمیدونم باید چه مارکی بگیرم اگه مریونال پیدا کردین به منم بگین گونال هم پن پیدا کردم که ایتالیاییه ...راستی آنا جون گونال پن با معمولیش که فرق نداره درسته ؟؟ اچ سی جی هم هلندی پیداکردم..... سرم ای وی ای جی آلمانی هم از 29 فروردین گرفتم که با برگه آز سی دی مارکرم دادن... سه تاشو 6233000
کسی میدونه عرق فراسیون چیه و برا چی خوبی از کجه میشه گرفت و قیمتش چنده؟ در مورد لبوب کبیر که برا تقویت اسپرمه کسی شنیده.
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن