2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
برام دعا کنید چون اگه قلبش تشکیل نشه مشکل مال جنینام بوده و 6تا جنین فریز دیگه هم که دارم به درد نمیخوره
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
ثمر جون اولا قلب تشکیل میشه به جز این به چیزای دیگه فکر نکن.... در ضمن عدم تشکیل قلب فقط علتش جنین نیست میتونه ایمنی یا انعقادین باشه..... پس خواهشا بدترین چیزا رو به ذهنت نیار..... من که بهت میگم صدای دوست داشتنی قلبشو چند روز دیگه میشنوی و به ده روزم نمیکشه!!!!! اما تو همون سر ده روز برو و با خوشحالی بیا مارم خوشحال کن!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیکل بلند چه جوریه از روز چند پری باید بریم انا جون اگه اسپرم مشکل کروموزومی داشته باشه که اصلا درمان نداره پس باید چی کار کرد؟ برای اقایون از تکمیلی چیه ممنونم ازت
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
پونه جان نگزان نباش .... بتا خوب بالا رقته نگرانی به دلت راه نده samar حون برای شنیدن صدای قلب هفته 8 باید رفت .... 6 خیلی زود اصلا نگران نباش .... دکترا چرا اینجورین من نمیدونم .... جنین هست یهو این چه حرفیه میزنن اخه بشین شاد باش مطمینم به خواست خدا صدای قلب نی نی رو میشنوی.... هر چیزی یه تایمی داره ... هفته 6 اینجا سونو میکنن فقط برای ماها که میکرو میکنیم برای دیدن ساک حاملگی و جنین سونو بعدی 8 هفته برای شنیدن صدای قلب.... نگران نباش شاد باش از لحاظاتت لذتشو ببر
دلارا جان شما بودی اگه اشتباه نکنم تخمکهات زودتر ازاد شدن.... ببین من اینحا از روزی که رفتم توی سیکل از روز 3 پری یک روز در میون سونو میشدم و از خون میدادم برای تعیین سطح هورمون .... حتی روز دوشنبه باید پانکچر میشدم دکتر روز جمعه که رفتم برای سونو اخر و از خون گفت فردا صبح دوباره میای ار خون میدی من امپول گنازی یا همون گنادوتروپین باید میزدم گفت بعد از خون بهت میگم بعد بهم زنگ زدن گفتن تو اونو نزن فرتیفول بزن.... که شنبه شب زدم دو تا هم زدم با دوز بالا تر .... بعد دوشنبه رفتم یه تحقیقی بکن .... گفتم روش درمان IMSI جدید ولی تو ایران انجام میشه مثل همون میکروICSI فقط اسپرم رو 6000 برابر بزرگ میکنن و اون خوباشو جدا میکنن .... دستگاهشو باید مراکز داشته باشن .... اینم یه تحقیقی بکنین
انشالله برام دعا کنید تو این شب عزیز
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
ممنون آنا جان نه فکر نکنم اخیراً چنین آزمایشی داده باشم، حتماً چک میکنم منم دقیقاً فقط حالت تهوع دارم و خیلی هم احساس گرسنگی میکنم دوستان کسی هست که کارمند باشه و دوره بارداری مرخصی گرفته باشه، بیمارستان استعلاجی میدن
samar جان الان کامنتت رو خوندم، به حق این شبا که تو سونوگرافی بعدت دلت روشن شه، والا من که همیشه تا جایی که اسم دوستان یادم باشه اول تک تک برا همتون دعا میکنم و بعد خودم توکلت به خدا باشه عزیزم
سلام به همگی ایشالله که حالتون خوبه مامانا ایشالله بارداری خوبی داشته باشن و بقیه آبجیای گلم الهی به همین شبای عزیز قسم زودتر مامان بشن آنا جونم چطوره پرنسس خاله خوبه.. آنا جون از لیلا ًو آزاده خبر داری؟
دلارا جون عزیزم سیکل بلند یه ماه قبل روز اول تا سوم سونو میشی بهت ال دی تجویز میکنه بعد میگه مثلا ۱۷-۱۸ یا فلان روز پری مجدد بیا برا سونو.... اون روز مجدد سونو میشی حالا بر حسب نظر دکتر یا روزانه سینافکت شروع میشه برات یا اینکه مثلا یک سوم دیفیرلین یا دکاپیتیل تجویز میشه..... ال دیا رو تا آخر میخوری.... وقتی پری شدی مجدد روز اول تا سوم پری میری سونو و داروهای اصلیت شروع میشن..... یعنی یه چیزی تو مایه های ۴۵ روز یکم کمتر یا بیشتر طول میکشه تا پانکچرت.... دلارا جون آقایون آز کاریوتایپ دارن.... آز dfi یا همون شکست دی ان ای اسپرم رو دارن.... فقط حواست باشه آز دی اف آی رو فقط ابن سینا یا هر مرکز ناباروری دیگه بدین.... آزمایشگاه معمولیم ندین..... از نمونه منی آز انجام میشه پس شرایط خاص آز اسپرم رو داره.... آرزو جون احتمالا آزهای لیلا جون استرادیول و پروژسترون و .... بوده بازم خودش بگه مطمئنتره.... سلام مامی مرسان عزیز.... شکر پرنسس من خوبه..... لیلا جون و دردونشم حالشون خوبه..... از آزاده جون خبر جدیدی ندارم.... ایشالله اونم با دردونه هاش داره خوش میگذرونه.... خودت خوبی عزیزم؟ وروجکات چی اونام ایشالله حسابی برا خودشون ملق میزنن!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com