2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان چیکار کنم ک تخمکای با کیفیت و خوب داشته باشم آخه من نازایی داشتم بعدشم دو بار حاملگی طبیعی و ...

گلم دو تا از دوستام شبیه شرایط شما رو داشتن و هر دو با طب سنتی جواب گرفتن

بر اساس طبعشون بهشون پرهیز غذایی و تقویتی داده بود و الان یکیشون پسر داره 

یکی دیگه یه دختر داره و دومی هم هفته 12 بارداری هست

عزیزم کابرگولین قرص پرولاکتین!!!!

اره کابرگولین دو عدد داده هفته ای یه دونه 

راستش دیگه اومدنت خیلی دیر شد حسرت داشتنت تو جونم جوونه زد و ریشه کردو روز بروز بزرگتر شد  حالا دیگه پاک ازت ناامید شدم راستشو بخوای دیگه منتظرت نیستم به نداشتنت عادت کردم چشممو بستم و دیگه ارزوت نمیکنم دیگه برات رویا نمیبافم برای اومدنت لحظه شماری نمیکنم هر روز یه نقشه نمیکشم که خبر اومدنتو چطوری به عشقم بدم حالا خونواده من دونفرست من و شوهرم چاره ای نداشتم جز فراموشیت تو نخواستی بچه من باشی منم دیگه نمیخوام مادر بودن برای تورو 
دکتر خودم که لووتیروکسین داد هر صبح نصف بخورم و ویتامین دی هر هفته و دو عدد هم کابرگولین داد   ...

آره حتما، هر چی باشه اون تخصص غدد گرفته 

متخصص زنان هم قطعا اطلاعاتی داره ولی متخصص خیلی بهتره

از کجا معلوم سقط های شما به خاطر همینا نبوده؟ 

راستی آزمایش های ایمنی و خصوصا انعقادی رو هم بده

اره کابرگولین دو عدد داده هفته ای یه دونه 

منم پرولاکتینم 5 شماره از رنج نرمالش بالاتر بود،دکتر ژنتیک ک برای بررسی سقطام ازمایش داده بود منو فرستاد پیش دکتر غدد،اونم فقط همین قرص رو داد گفت این دو تا رو تو دو ماه بخور،هر دو هفته نصفی،بعدم دیگه نیاز ب بررسی نیست چون میخوای ای وی اف کنی محکم کاری کردم این قرص رو دادم وگرنه لازم نبود گفت بالا بودن این مقدر از پرولاکتین میتونه از استرس باشه دکتر فوق غدد بود راستی ویتامین دی هم در کنارش داد

آره گلم 

با ای وی اف مامان شدی!برای ماها هم دعا کن،اره عزیزم منم طب سنتی رفتم دارم رعایت میکنم چیزایی تقویتی و گرم میخورم،دکتر ژنتیک بررسی کرد گفت مشکلی نیست ب احتمال زیاد بی کیفیت بودن تخمک،فک کنم تو بارداری باید هپارین بزنم،خدا نی نی تو برات حفظ کنه عزیزم