2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست

@زینبی_بابا    

زینبی جان قرص آهن رو چه موقع بخوریم بهتره؟

من شبا میخورم اما بعدش تا صب همش حالت تهوع و سنگینی معده دارم.مثل اینکه شب یه غذای سنگین بخوری بعد بلافاصله بخوابی همونطور رو معدم احساس سنگینی میکنم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره گلم فریز سه روزه تعداد سلول ها رو بهم نگفتن خودم هم تو مانیتور دقیق نتونستم بشمارم ولی احتمال می ...

برای دوستم سه روزه هشت سلولی گرید a گفتن 

اما طفلی خیلی نگرانه میگه حتما اون قدر خوب نبودن که بلاست کنن نمیگیره و اینا خیلی استرس داره 

دفعه اولشم هست انتقال داده 

سلام عزیزم تارا جان من این دفه رفتم زیر نظر دکتر طرازی. گفتش که یک ماه اووبوست و ویتامین ای و کوکیو ...

سلام عزیزم 

خیلیا بارها انتقال دادن و منفی شدن و هنوز امیدوارن

من دفه اول مثبت شدم ولی خدا نخاست و نموند برام ولی  از رحمتش ناامید نیستم

انشالله شما هم با ایشون جواب میگیری 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم خوبی؟من امروز پانکچر شدم با هفت تا تخمک ولی نگفتن کیفیتشون چطوره،بهم گفتن پس فردا بیا برا ...

خداروشکررر، خیلی خوشحال شدم عزیزم. کیفیتشون خوب بوده ک گفتن بیا انتقال چون اگه کیفیت خوب نباشه ک جنین تشکیل نمیشه‌ واقعا از ته قلبم دعا میکنم ک این ماه مامان بشی گلم

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
اگر هر روز حدود 2 میلی متر رشد فولی رو در نظر بگیریم خوبه ضخامتم اطلاعی ندارم چه جور رشد داره  ...

ممنون زینب جان

من دلم داره غش میره برای نینیت که بالاخره جولاباش صولتیه یا آبی

والا خودم فعلا بی حسم از بس استرس کشیدم دیگه میگم فقط سالم بودنش مهمه

خیلی زیاد برات خوشحال شدم. امیدوارم که بقیه اش رو تو آرامش بگذرونی عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
زینب جان از وقتی که پیامای چندتا از دوستان رو خوندم که ذخیرشون از من بالاتره مثل تارا و... حالم خیلی ...

عزیزم چرا این جور میگی، هر کدوم از ما کلی شرایط بد داشتیم که فکر می کردیم دیگه نتیجه نمی گیریم 

اصلا این جوری فکر نکن 

ذخیره شما کاملا نرماله اگر زیر یک بود میشد کاهش یافته که حتی با ذخیره 0.03 هم حاملگی طبیعی داشتیم

یا دوستمون که به خاطر تالاسمی مینور مجبوره آی وی اف کنه با ذخیره 0.6 طبیعی باردار میشه 

اون رو کلی نا امید کردن ولی خدا رو شکر کلی جنین براش تشکیل شد

توکل به خدا، اوابوست بخر و خودتون رو تقویت کن حتما مامان میشی

@زینبی_بابا     زینبی جان قرص آهن رو چه موقع بخوریم بهتره؟ من شبا میخورم اما بعدش تا صب ...

گلم دکترم بهم گفت شب بخورم با معده خالی ولی اگر خیلی اذیتم کرد با معده پر

اگر فروفورت گیرت بیاد عوارضش کمتره