2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
واقعا اون لحظه ای که دکتر سونو کرد بهم گفت قلب نداره! و از دستیارش پرسید دفه قبل چیزی دیدیم؟! دنیا ر ...

من اون دفعه همسرم کنارم بود.

اگر نبود فکر میکنم نابود میشدم.

خیلی بد بود، با اینکه من خیلی راحت تونستم ازش بگذرم.

و همسرم خیلی کمکم کرد.

امروز اما به خدا میگفتم ، تنهام بهم رحم کن. نمیدونم چرا مثل دیونه ها شده بودم و فکرای بد میکردم.

عزیزم ان شاالله خدا بزودی بهترین هاش رو نصیبت کنه ، جوری که خاطرات بد یادتم نیاد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اون دفعه همسرم کنارم بود. اگر نبود فکر میکنم نابود میشدم. خیلی بد بود، با اینکه من خیلی راحت تو ...

از بخت بد اونروز برعکس همیشه که شوهرم همراهم بود کاری واسش پیش اومد منو گذاشت مرکز و گفت میام دنبالت بعد که زنگ زدم با ضجه و گریه اومد ولی چه فایده

الانم همش میگه یکی رفته دو تا برمیگرده شایدم سه تا 

ولی من واقعا چشمم ترسیده

ممنونم از دعای خیرت عزیزم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
جنین هاسه روزه هستن.ویه پنج روزه.ده تاجنین داشتم.دوتاانتقال دادم.که کیفیتشونانمدونم چی بودن.وقتی انت ...

عزیزم اینایی که گفتی هیچ ربطی به ضعف رحم و نگرفتن جنین نداره گلم

حالا بگو چی شد که گفتن آی وی اف، بررسی های پزشکی که خودت و همسرت انجام دادین چی بود تا ببینیم میشه به یه جمع بندی حدودی رسید

فعلا دکتر طرازی . احتمالا نیستن. و اینکه میشه دو جنس داشته باشن. اما همسان ها حتما یک جنس اند.

مررررسي عزيزم 😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
شوهرم 98درصدابنرمال بود.شکلشون عیرطبیعی بود.که دکترگفت طبیعی باردارنمشید.بروای وی اف

گلم تعداد اسپرم ها حدودا چه قدر بود در هر ميلي لیتر؟ 

عکس رنگی از رحمت انداختی؟ 

چند بار انتقال دادی تا حالا؟ آزمایش انعقادی دادی؟ ایمنی نه ها فقط انعقادی رو می پرسم

زینب جان سلام عزیزم ،امروز کارت جنینامو گرفتم 🤗🥰الان داشتم پیجو میخوندم چقدر مریضای دکتر نصر اینجا هستن یه بار تو پیج نوشتم کی مریض ایشون هست فک کنم کسی ج نداد ☺️زینب جان فرق جنین ۴ سلولی و ۸ سلولی چی هست عزیزم؟۹ تا بود به لطف خدا و یکیش ۴ سلولی بود 

گفتن تو سه تا بسته سه تایی فریز کردن یعنی هر بار ۳ تا انتقال میدن؟قربونت برم خیلی سوال پرسیدم خدا حفظتون کنه 😊❤️🤗🥰😍

عزیزم اینایی که گفتی هیچ ربطی به ضعف رحم و نگرفتن جنین نداره گلم حالا بگو چی شد که گفتن آی وی اف، ب ...

چندینننن ازمایش شوهرم دادداروخوردولی گفتن شکلشون عیرطبیعه.خودم هم به خاطرداروی زیادپلی کیستیک

زینب جان سلام عزیزم ،امروز کارت جنینامو گرفتم 🤗🥰الان داشتم پیجو میخوندم چقدر مریضای دکتر نصر اینجا ...

به سلامتی عزیزم، ان شاء الله تو دلت لونه کنن 9 ماه

گلم اون 4 سلولی کمتر رشد کرده، یه ذره عقب مونده، قطعا گریدش آ نیست اون یکی که اصلا اهمیت نداره بین کلی با کیفیت

عکس رحم سالم بود.نه ازمایس ایمنی انعقادی تاحالاندادم.باراول بود

دختر گل این که، این قدر نا امیدی نداره عزیزم، البته حق داری چون تازه جواب منفی گرفتی و این خیلی سخته، زمان ميبره تا باهاش کنار بیایی

ولی این پیگیر بودنت هم عالیه یعنی ته دلت امیدواری 

خدا رو شکر حتی شما با احتمال خیلی پایین شانس طبیعی هم دارین 

اما ان شاء الله انتقال بعد حتما آزمایش های انعقادی به تنهایی رو بده، ایمنی فعلا کمک کننده نیست، نهایت در حد anti tpo و ana به تنهایی کافیه

طب سنتی معتبر هم برو ببین طبعت چیه بر اساس اون تقویت کن، نه تقلیدی چون ممکنه مثلا طبعت گرم باشه، بعد هی گرمی بخوری از اون ور بیفتی یا برعکس 

اقدام طبیعی هم داشته باش، کم نبودن کسایی که بعد از انتقال منفی مامان شدن، پس همسرت هم طبق طبع خودش و طب سنتی تقویت کن تا اگر باردار شدی قوی باشه نطفه

من خیلی دلم روشنه برات، به زودی خدا دلتو شاد میکنه و نتیجه میگیری