2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045266 بازدید | 684442 پست
میدونی انا جون میگن ازمایشگاه سعید دقیقه حتی ذخیره تخمک هم از ابن سینا میگن میفرستن که سعید انجام بده وگرنه من اصلا هیچ ازمایشگاهی رو قبول ندارم میخواستم نظرتو در مورد ازمایشگاه سعید تو پاسداران بدونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آسمان بارانی جان عزیزم بحث ذخیره تخمک کاملا متفاوته..... منم ذخیره تخمکو نیلو هم انجام دادم، ابن سینام انجام دادم..... اون آز خونه..... اما آز اسپرم رو منی کار میکنه..... من یبار از دکتر اورولوژ ابن سینا پرسیدم مگه میشه مورفولوژی همسرم انقدر فرق کنه.... ۶۰ کجا ۱ کجا؟ گفت سیستم شمارس اسپرم خیلی فرق داره..... گفت همین الان مثلا همین آزمایشگاه قلهک بفرستمش بازم خیلی از فاکتوراشو نرمال نشون میده..... سیستم شمارش مراکز ناباروری خیلی دقیقتره..... به ما که تاکید کردن نمونه اسپرم باید مرکز ناباروری انجام بشه..... خوب ابن سینا برا خیلی از آزها نیلو رو قبول داره و اونجام ارجاع میده اما به نظرم بحث اسپرم رو فقط باید مراکز ناباروری انجام داد..... عزیزم من اصلا شناختی از آزمایشگاه سعید ندارم اما طبق گفته دکتر اورولوژ ابن سینا کار رو اسپرم ققط باید تو مرکز ناباروری انجام بشه..... باز یه پرس و جو بکن و حتی میتونی زنگ بزنی از ابن سینا یا رویانم بپرسی ببینی آزمایشگاه سعید رو از لحاط آز اسپرم قبول دارن یا نه..... یادمه چند مدت پیش یکی از دوستان آز دی اف آی رو نیلو انجام داده بود که دکترش گفته بود ابن سینا تکرار کنه..... یادم نیست کی بود اما یکی از دوستان همینجا مطرح کرده بود..... در حالی که خودت میدونی نیلو رو تقریبا همه دکترا قبول دارن!!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بهارجون یعنی دکتر گف ازمایشهای ایمنی انعقادی رو تو زمان پری باید بدی یا منظورت بعد از پریه؟ اناجون از دی اف ای رو باید حتما مراکز ناباروری بدیم؟ازمایش خونه یا اسپرم؟هزینه اش در چه حده؟ اناجون همسرم میگه در اولین فرصت دوباره شروع کنیم بعد از ماه رمضون میرم ازمایشهای ایمنی انعقادی و جهشهای ژنی رو میدم علاوه بر اینا تغذیه ای یا کار خاصی هس من یا همسرم باید انجام بدیم
سلااااااااااااااااااااااام و صد سلااااام امیدوارم حالتون خوب باشه و هر کس تو هر مرحله ای هست کارهاش با موفقیت و دل خوش پیش بره من خیلی وقت بود که نیومده بودم اینجا و احساس مکنم وقتی نمیام حالم بهتره الانم پست های قبل رو نخوندم به همین خاطر فقط ارزو میکنم خدا پشتکار خیلی زیادی بهتون بده تا اخرین نفس ادامه بدید فقط یادتون باشه به چیزی خیلی اصرار نکنید چون وقتی خدا نخواد یعنی نمیخواد یعنی صلاح نیست ما هم بعد از مشکلات خیلی زیادی که پشت سر گذاشتیم رفتیم تو لیست فرزند خوانده تا 1.5 سال آینده حالا بازم توکل برخدا
انما امره اذا اراد شی ان یقول له کن فیکون................فقط کافیست او بخواهد
دوستان من امروز رفتم سونوگرافی ولی خیلی نگران شدم. طبق تاریخ آخرین پریودی امروز 37 هفته و یک روزم هست منها سونوگرافی کمتر نشون داد. وزن پسرم دو کیلو و ششصدو پنجاه و یک گرم بود ولی وزن دخترم دو کیلو و سیصدو شصت گرم. آب دور دخترم هم یکم از حد نرمال کمتر شده. تا هفته سی و یک همه چی نرمال بود و حتی دخترم 100 گرم از پسرم وزنش بیشتر بود ولی از اون به بعد ظاهرا رشد دخترم کمتر شده.
خیلی نگران شدم دعا کنید که به سلامت هر دو رو بغل بگیرم. نمیدونم بعدالظهر دکتر چی خواهد گفت ولی خیلی نگرانم و محتاج دعای شما عزیزان. ظاهرا رشد دخترم چند هفته ای کم شده. لطفآ دعا کنید همه چی به خوبی تموم بشه.
انا جون نمی شه بدون هیسترو و بیهوشی مشکلات رو فهمید؟ امپول پروزسترون مطمئنا این دفعه نخواهم داشت هنوز باسنم کبوده. وقت کردی می شه در مورد انتقال طبیعی هم توضیح بدی. به نظرت ازمایش یا چیزی وجود داره از کیفیت جنین هام مطمئن شم یا باید برم با دکتر سعیدی حرف بزنم؟ و ی مورد دیگه اندو متریوز رو به خود طرازی بگم چکم کنه یا معرفی نامه می ده برای این سینا و..
الهه جان دکترم آزمایش را اول تیر نوشته که بشه سه شنبه نمیدونم چرا اینقدر دیر چون 15خرداد انتقال داشتم
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
آنا جون و خانومایی که بروش میکرو باردارشدید قرص استرادیول و امپول و شیاف پروژسترون رو تا چه زمانی از بارداری استفاده کردید؟هفته 12 میگن دیگه استفاده نکنید؟دکتربمن گفته تا اخر ماه سوم.شماها چطور بود وضعتون. پروژسترون داغونم کرده خیلی یبوست دارم
آرزو جان دکترم برا یبوست گفت روزی 3تا کیوی با پوستش بخوری من خوردم اصلا یبوست نگرفتم برعکس...شدم شمام امتحان کن البته من هفته اول انتقالم
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
سلام من دو سالی است که در گیرم سال گذشته پانکچر کردم٢٦ تخمک داشتم اولش کلی خوشحال بودم تا الان سه بار انتقال دادم که هر سه بارش منفی شده ازمایشاتو همرو انجام دادم مشکلی پیدا نشد جنینام همه گرید a هیستروسکوپی کردم رحمم مشکلی نداشت غیر از پلی کیستیک که هستم دیگه واقعا نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم دکترم گفت دو بسته فریز دارم یکیشو پی جی اس میکنه اگه نشه بعدیو تو رحم اجاره ای میذاره اونم معلوم نیست بشه همه چی ناشناخته واقعا درمانده شدم
فاطیما جون نه آزهای ایمنی و انعقادی روز خاصی نداره فقط چون تو نسخه بهار جون آزهای هورمونیم تو همون نسخه نوشته بود بعش گفته روز دوم سوم پری انجام بده.... وگرنه آزهای ایمنی و انعقادی روز خاصی نداره.... فاطیما جون به نظر من حتما آز دی اف آی رو مراکز ناباروری بدین.... نه خون نیست برروی "منی" انجام میشه!!!! فاطیما جون تغذیت بر اساس طبعت باشه.... اگه طبعت سرده یه مدت کلا سردی رو بذار کنار و فقط گرمی بخور.... اما اگه طبعت گرمه در کنار گرمی سردیم میتونی بخوری که از نظر گرمی اور دز نشی.... میوه و سبزیجات و سالاد و چهارمغزم برا هر دوتون خوبه.... غذاهای مقوی و پر پرتئین و در عین حال کم چرب بخورین.... مهتاب باران جون دلمون برات تنگ شده بود.... عزیزم کاری که تو میکنی بزرگترین و باارزشترین کاره.... مطمئن باش خدا این نیت خوبت رو بی پاسخ نمیذاره.... مامان آیدین جون نگران نباش و فقط مایعات زیاد بخور.... اگه آب دور جنین کم شده باشه نگرامی نداره با سرم و مایعات و استراحت بیشتر میتونه یکی دو هفته همه زایمان رو به تاخیر بندازی.... اصلا به خودت استرس نده.... یکی از دوستای من آب دور جنینش به ۸ رسیده بود اما با سرم و مایعات یه هفته دیگه تونست جنین رو نگه داره و سر موقع زایمان کنه.... در ضمن وزن دردونه هات خوبم هستن.... دو قلوها معمولا مزنشون پایینتره.... اصلا به خودت استرس نده.... فقط و فقط مایعات زیاد بخور.... به دوستم دکتر گفته بود حتی اگه بتونی تا بیست لیوانم بخور.... علاوه بر اون یه سری سرم براش تجویز کرده بود که هر روز میزد.... اصلا فکرای بد نکن.... مطمئن باش صحیح و سالم بغلشون میکنی.... در ضمن سونو میتونه خطا هم داشته باشه.... فقط + فکر کن.... شک نکن صحیح و سالم بغلشون میکنی.... مگه سر آیدینت زایمان زودرس نداشتی؟ خوب مگه حالا شکر خدا صحیح و سالم نیست و برا خودش آقایی نشده؟ پس فقط انرژی +!!!!! فکرای بدم ممنوع!!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com