2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
مرضي جون تو اين حالم از خدا ميخوام دوقلو بهت بده تا يه هفته همسرت رو بغل كني و گريه كنيد خدايا دل دو ...

مبارک باشه لیانا جون به سلامتی بغلش کنی . بیمارستان بهمن چه کسی براتون انتقال دادند ؟

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ۱۸ هفتگی هم سونو داره هم ازمایش؟؟؟ بعد ازمایشش هم همون ۱۸ هفته باید انجام بدیم ؟؟؟؟؟

نه عزیزم فقط سونو داره..البته ازمایش غربال دوم هم هست ک بعضی دکترا تجویز میکنن ک تو.هفته16فک کنم انجام میشه..ولی دکتر من گفت فقط سونو کافیه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وایی بخدا باورم نمیشه ک مثبته روز۱۲انتقالم عزیزم

عزیزم.منم روز 12بی بی زدم ک هاله انداخت دیگه روز13کاملا مشخص بود و روز14ازمایش دادم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام گلم موسسه مهر تخمک ،جنین،رحم میده گلم 

آها دکتر مهر افزا 

موسسه مهر قبلا میرفتم 6 سال پیش از مرکزش راضی نیستم شوهرم واریکوسل داشت تشخیص ندادن 6 سال پیش تازه پارسال فهمیدیم پیش دکتر صدری

بازم ممنون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم شما الان چندهفته هستین؟

من تو.هفته26هستم.عزیزم

آها دکتر مهر افزا  موسسه مهر قبلا میرفتم 6 سال پیش از مرکزش راضی نیستم شوهرم واریکوسل داشت تشخ ...

موفق باشی دوست عزیزم ،من میرم اونجا و خیلی راضی هستم البته الان عالی هستن من دارم با مراکز دیگه مقایسه میکنم میبینم خودکار تمام کارها و انجام میدن نیازی به درخواست نیست از روز اول ازمایش ایمنی ،انعقادی،ژنتیک اسپرم،دی اف ای و.... انشاالله هر جا میرید هر چه زودتر جواب بگیرید و موفق باشید 

خدا رو شکر  رفتی سونو؟

اره عزیزم رفتم شبانه روزی 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
نه عزیزم فقط سونو داره..البته ازمایش غربال دوم هم هست ک بعضی دکترا تجویز میکنن ک تو.هفته16فک کنم انج ...

یه ازمایش نوشته گفته اختیاری هست هفته ی۱۵ دوست داشتی انجام بده 

بعد انگار یه سونو با ازمایش هم نوشته گفت هفته ی۱۸ 

البته دقیقه نگاه نکردم شوهرم گقت که ازمایشم هست شاید نبوده 

یعنی اونی که هفته ۱۵ گفته همونه که شما میگین هفته ۱۶ ؟؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم