2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ببخشید یه سوال  دیگه داشتم داروها بعدازمایش  انشالا  باردار بودم تا کی باید ادامه &nb ...

فعلا تا 3ماهگی داروها رو داری عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام میگم من امروز  روز 15 انتقالم صندلی گذاشتم ظرفظرف و شستم لباس گذاشتم داخل لباس شوی رو کابی ...

سلام، من از ۳،۴ روز بعد از انتقال همه این کارهایی که گفتین رو انجام دادم. بخواد بمونه میمونه و کاری به این کارا نداره.

داروها تا هفته ۱۲ ادامه دارن، بعد از آزمایش هیچ تغییری توی مصرف داروها نباید بدین مگر اینکه دکترتون بگه.

من دوشنبه باید آزمایش بدم. شما فردا آزمایش میدین؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
به منم گفتن ۱۶ روز بعد آز بدین.ولی دلم دووم نمیاره به نظرتون چندمین روز بی بی چک درست نشون میده

شما روز چند انتقال هستین؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
والا نمیدونم دکترم اعصاب خردکنه .همش میگه دیدی که بدون انوکسان +شدی .میگم نابغه +شدم درست ولی موندنش ...

ثمین جان فکر نکنم تشکیل نشدن قلب ربطی به سرم داشته باشه چون زرنانی گفت سقط زیر ۱۰ هفته علت ایمونولوژیک نداره

انوکسا هم من از ۵ روز قبل انتقال داشتم ولی قلب تشکیل نشد

فکر کنم تشکیل نشدن علتش صعف نطفه است که زرنانی گفت هر جنین مشخصاتش کاملا متمایزه از بقیه و احتمال تکرار خیلی کمه ولی اینکه چرا برای شما دوبار تکرار شده نمیدونم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم