2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
خانمهاي عزيز  من روز ٨ انتقالم خيلي دلم گرفته بار سوم انتقال ميدم  امكانش هست دوستاني كه ا ...

عزیزم به بی بی چک اعتمادی نیست اصلا نزن

یک راست آز بده و بیا خبر خوشش رو بهمون بده

من علائم نداشتم روزای آخر حس پری میومد

مرسي مرجان جون از پاسخت ممنونم، ميگما منم حس ميكنم اون امپول چن روز يه بار ادمو ب لك و خونريزي ميندا ...

عزیزم شما مطب دکتر طرازی میرید یا ابن سینا؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب جان قبلا دکتر دوز۵۰ هزار تجویز کرده بود اما بعدش کردش ماهی یه دونه البته پارسال الان باز اومده ...

نمی دونم چرا این قدر نا امیدت کرده

ان شاالله جواب میگیری ولی احتمالا دوز روزانه بهت میده

آخه چرا استرس پیش کی رفتی؟ اکو رو که خودم داوطلبانه میگم بنویسه بعدا

عزیزم اکو برای چیه؟🌷

و چند هفته باید بدیم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها من منتظرم پریود شم آز دوم قاعدگی رو بدم.امرور 26روزم بود. چکار کنم زود پریود شم باید مدارک رو کامل کنم برای اینکه مجدد وارد سیکل شم؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ضرر نداره سونو ۴بعدی؟  و فرق ۳بعدی با۴بعدی چیه؟🌷🌷

اگر دکتر مهارت داشته باشه نه

بهتر از آزمایش هست تا بیاد آدم کلی حرص می خوره، آخرش اگر مشکلی باشه همون سونو باید تکرار بشه

در حد پیشنهاد به دکترم میگم باز هر چی بهم بگه گوش میدم 

امروز نوبت چک اپ دکترم بود مشکل خاصی هم نداشتم ماما وزن و فشارم و گرفت بعد دستگاه رو گذاشت که صدای ق ...

عزیز دلم خیلی برات ناراحتم از خدا میخام دلت و اروم کنه انشاللللللله😥 و به زودی دوباره طبیعی باردار شی و به سلامتی بیاد بغلت🌷ازی جون خدا خیلی بزرگه🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان از ویتامینD داده بودم جوابش اومد ۲۱ هست نوشته زیر ۲۰ نقص بین۲۰تا۳۰ کمبود ۳۰ تا۱۰۰ نرما ...

دکتر امپول د۳ میده بزنی🌷زود میاد تو رنج

گلم بذار عادی پری بیاد بدنت رو بهم نریز

باشه  عزیزم. دوس دارم سریع پریود شم برم دنبال کارام 😑 

عزیز دلم خیلی برات ناراحتم از خدا میخام دلت و اروم کنه انشاللللللله😥 و به زودی دوباره طبیعی باردار ...

مگه طبیعی باردار شدن؟ 

امروز نوبت چک اپ دکترم بود مشکل خاصی هم نداشتم ماما وزن و فشارم و گرفت بعد دستگاه رو گذاشت که صدای ق ...

عزیزم دوستم متاسفم واقعا غمت کم

من خوب درکت میکنم امیدوارم آرامش سهم قلب شکسته ات باشه واقعا سخته فراموش که نمیشه هیچ وقت اما باید خودتو جمع و جور کنی چون کورتاژ و بعدش سخته باید قوی باشی

بهترین ها رو برات میخوام از خدا