2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست
سلام به دوستان عزیزم

متاسفانه امروز جواب آزمایشم منفی شد.آز دوم رو هم دارم اما به چه امیدی....خدا نخواست و نشد و افسوسش موند برام...البته هنوز پریود نشدم به نظرتون پرژسترون و استرادیول رو قطع کنم بعدش پریود میشم؟؟؟؟

آنا جان میدونم زحمت میشه واستون ولی خواهش میکنم هر موقع فرصت داشتید لیست آزمایش های تکمیلی که باید انجام بدم رو بفرمایید و اینکه اگه لازمه کار خاصی انجام بدم؟؟..البته من جنین خوبی واسم تشکیل شده بود اما قسمت نبود...حالا نمیدونم اون فیبروم باعث شده بود یا نه واسه آندومتریوز تازه لاپارا شدم.

چون جنین های خوبی داشتم ممکنه مشکل کروموزومی و ...داشته باشم و آزمایش های لازم رو هم باید انجام بدم به نظرتون؟؟

برای همگی روزهای شاد و سرشار از موفقیت رو آرزومندم
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارامش جون اینا میتونه نشانه ی بارداری باشه.. ایشالا که همینطوره. منم قبلا که باردار شده بودم همین علایمو داشتم... دل درد شبیه پری .. درد سینه .. لی لی جون من چهارشنبه وقت دکتر ایمونولوژی دارم ابن سینا واسه ازمایشای ایمنی انعقادی . میام میگمت
لی لی جون اگه ازمایشای ایمنی رو نشون مریم توکلی بدی بهت میگه انعقادی مشکل داری یا نه. به من گفت بد نیست یه مشاوره از دکتر راحله توکلی بگیری. طبقه همکف هم مریم توکلی هست هم راحله توکلی البته قبلش هماهنگ کن و برو ...
الهی و ربی من لی غیرک.
بچه ها این شماره مطب دکتر حمید صاحب کشاف درسته؟؟؟ 02188091729
هیچ وقت از رسیدن به هدفت نا امید نشو💪غیر ممکن وجود نداره💪مگر اینکه اون چیز به ضرر تو باشه. در این زمان هست که خدا به تو اجازه ی رسیدن به هدفت رو نمی ده👌👍
پیش مریم توکلی نوبت دام ولی راحله 4شنبه مرکزه...متخصص زنان هم میتونه تفسیر کنه؟دارو میدن؟سیکل میکروم چه مدت عقب میوفته؟دکترم فردا انصاری هست...
خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
فدات خورشید جون.... ما مخلصیم..... لی لی جون قاعدتا دکتر زنانی که ماها تحت درمانشیم باید بتونن.... مثلا برا من انعقادیو خود طرازی تفسیر کرد... من فقط برا لاپرا جون نیاز به برگه مشاوره از آنکولوژ داشتم برا عملم رفتم پیش خسروی.... آرامش جون عزیزم من دو سه روز قبل آز داشتم اما خودم فکر میکنم به خاطر اشتباهم تو تغییر دز استرادیولم بوده.... آخه من استرادیول روزی ۲ تا ۲ میل داشتم.... بعدا ۲ میل دیگه پیدا نمیکردم یک میل گرفتم.... باید در عوض روزی ۴ تا ۱ میل میخوردم اما طبق عادت دو روز حواسم نبود ۲ تا ۱ میل خوردم و به لک بینی افتادم.... خودم حس میکنم واسه اون بود.... برا همین دنبالش نباش.... قرار نیست همه لک بینی لانه گزینی داشته باشن.... آتریسا جون میدونم سخته.... اما چه میشه کرد.... چاره ای جز بررسی بیشتر و شروع مجدد نیست.... چشم بعد خوندن پست دوستان پستی که برا آزهای تکمیلی هست رو برات میذارم.... عزیزم من جای تو باشم هر احتمالیو بررسی میکنم.... لی لی جون فردا رفتی مریم توکلیم میتونه راهنماییت کنه فقط مکتوب نمینویسه.... اما وارده تو زمینه تفسیر اکثر آزها چون تخصص آزمایشگاهیم داره.... اما اگه بخوایی مکتوب باشه برا انعقادیا راحله توکلی هست.... ستاره جون پس رفتن طبقه همکف؟ من نمیدونستم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه سوم: برای خودتون!!!! MTHFR PAI1 نسخه چهارم: برای خودتون!!!! این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: Protein c Protein s Anti thrombin III APCR Homocystein Beta 2 Glycoprotein (IgG) Beta 2 Glycoprotein (IgM) Igm IgA CD4 CD8 CD4/CD8 CD16 CD56 CD16+CD56 CD5 CD19 CD5+CD19 CD69 HLA-DR HLA DQ alpha نسخه پنجم: dfi یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم. نسخه چهارم سی دی های دوتایی CD16+CD56 و CD5+CD19 رو من از نیلو پرسیدم داشتن!!!! من دوتاییا بعلاوه تکیاشون رو بعدا ابن سینا مجدد انجام دادم!!!! سی دی ۶۹ رو نداشت و من آزمایشگاه آرژانتین دادم!!!! دو مورد آخرنسخه ۴ که مربوط به آلوایمیون هستن من چون انجام ندادم نمیدونم نیلو داره یا نه حالا احتیاطا میری نداشت بعدا انجام میدین!!!! فعلا اینا به ذهنم رسیدن!!!! در ضمن به نظرم یه سری آزهای هورمونیم بهتره قبل شروع سیکل داده بشه، مثل تیروئید و پرولاکتین و .... هورمونیا باید تو یه نسخه جدا نوشته بشن، چون باید روز ۲-۳ پری بدی!!!! البته اگه اخیرا انجام دادین نیازی نیست انجام بدی!!!! ظاهرا دو آیتم نسخه چهارم که مربوط به آلوایمیونه هزینش خیلی زیاده.... اون طور که رز سفید عزیز گفتن فقط آیتم آخر تو نیلو با بیمه تامین حدود ۴۰۰ هزار تومنه!!!! اگه خواستین میتونین این دو آیتم رو فعلا کنار بذارین!!!! آز شکست دی ان ای اسپرم هم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!! این خلاصه اطلاعات و جمع بندیام در مورد آزهای تکمیلی!!!!! در ضمن چیزایی که یادمه در مورد شرایط دادن آز: ۱- شب قبل انعقادیا گوشت نخورین ۲- از آسپرین و داروهای انعقادی یکی دو هفته بگذره دوستان ظاهرا انجام igg و igm برا تایید سرم لازمه!!!! اخیرا یکی از دوستان برا تایید سرم رفته بود بهش گفتن این آیتما لازمه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شماره کلینیک نوید دکتر حمید صاحب کشاف زنان ۰۲۱۸۸۰۷۵۴۶۲ برادرش ارولوژیه زنان رو میخواستی؟. اصولی کار نمیکنن روز عمل چهارنفر دستگاه تو رحممون چهار نفر بیهوش که دکتر انتقال انجام بده خیلی اذیت شدم شلوغ بود ....اصلا هم نمیگن چند تا تخمک گرفتن چندتا جنین انتقال دادن جنینا چه کیفیتی دارن چند تا جنین فریز مونده منم بدم اومد نرفتم...
الهی و ربی من لی غیرک.