2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
بچه ها اونایی که با دکتر طرازی هستن میدونن ایشون آزمایشا رو کجا میفرسته؟ برای ایمنی انعقادیا کجا بای ...

فرقی نداره.من نصفشو خود ابن سینا دادم. بقیشو مشهد دادم.البته جای معروفش.

نگفت چرا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما سن جنین رو چجوری حساب میکنن؟من ۲۷ تیر جنین پنج روزه انتقال دادم

من ۲۶ ام . با همیم پس.منم بلاست ۵ روزه بودن.

عزیزم بتات چند بود؟ 

آخرین پری ات کی بوده؟ من ۱۱ام.

فک کنم الان توی هفته ۵ هستیم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
فرقی نداره.من نصفشو خود ابن سینا دادم. بقیشو مشهد دادم.البته جای معروفش. نگفت چرا.

ممنون عزیزم

من دیروز رفتم پیش زرنانی کلی آز نوشت تاکید کرد برم آزمایشگاه کاج

اونجا هم خیلی گرون درمیاد هزینش٫ گفتم اگه طرازی با آزمایشگاهش مشکل نداره برم دانش آز بدم

انشالله که بعدی ها هم تو راه باشن. دختر و پسر هر چی باشه پذیرا هستیم از دل و جان😁 دوستای داداشمم ه ...

وای خدای من

رویا

خدا براتون حفظش کنه،خداخواهر برادراش ر زودی بفرسته.

چه جیگری یه،بوووووس

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مصي جون سينه ها هم قبل موعد بزرگ تر يا پُرتر يا خيلي كم سنگين تر نشده بودن؟ در كل هيچ علائمي نداشتي؟

از بعد انتقال یکم تغییر کرده بود که فکر کنم به خاطر پروژسترون بوده چون بعیده به فاصله کم از انتقال این علامت ظاهر شه و برای بارداری باشه. برای همین می گم بی علامت بودم😊

سلام رویا جون، گل پسرت خوبه؟ 😍 یادم نیست پرسیدم ازت یا نه، شیر خودتو به نی نی میدی؟ یا شیر خشک میدی ...

سلام ياس بانو جان ، من به جاي رويا جون جوابت رو ميدم ، خدا رو شكر كه چيزي به زايمانت نمونده عزيزم ، ان شا الله به سلامت به دنيا بياري ني ني نازت رو .

من خودم به پسرم هم شير خشك ميدم و هم شير خودم رو ، سر دخترم خيلي خودم و بچه رو اذيت كردم و همش سعي داشتم فقط شير خودم رو بهش بدم و شيرم هم اوايل كم بود و خيلي اذيت شد طفلك و زرديش هم رفت بالا و ديگه مجبور شدم كمكي بهش شيرخشك هم بدم ولي با اكراه و كم ميدادم و درست نميخوابيد از گرسنگي ، خلاصه كه هر دو خيلي اذيت شديم .

ولي اين سري پسرم خدا رو شكر زرديش خيلي كم بود يعني زير رنج آزمايشگاه بود و شير من هم بد نيست يعني از دفعه قبل بهتره ولي پسرم فقط از يك سينه شير ميخوره و هر كاري كردم تا الان كه اون سينه ام رو نگرفته دخترم هم بد ميگرفت ولي بالاخره ميخورد .

من به پسرم هر ٣ ساعت يك بار از يك سينه كامل شير ميدم و يه كمي بعدش هم اگر سير نشد كه معمولا سير نميشه اندازه يك تا يك و نيم پيمانه هم شير خشك ميدم .

گرمي خوردن توي بارداري هم به نظر من ربطي به زردي نداره چون من خيلي خربزه ميخوردم مخصوصا اواخر بارداري البته دوغ و ماست هم كنارش زياد ميخوردم ولي مامانم دعوام ميكرد كه خربزه نخورم ( البته الان ميگه خوب شد خربزه خوردي ماشاالله بچه ات خوشگل شده . 😂😂😂 ) ولي خدا رو شكر زردي هم نداشت پسرم .

جلوگیری کیلو چنده😅

يكي به من هم از اين كيلو چندي ها ياد بده ، غصه ام شده از يك ماه ديگه به چه روشي بايد جلوگيري كنيم . 😂😂😂 بابا به خدا بلد نيستيم الان ٨ ساله ازدواج كرديم جلوگيري نداشتيم آخه . 🤔🤔🤔 ولي الان ديگه واقعا ميترسيم . خدا از اين بچه هاي شير به شير قسمت همه دوستان گلم بكنه مثل من بيان دنبال روش جلوگيري بگردن . 😍😍😍

ممنون از هزینه اش اطلاع دارید؟

نه متاسفانه

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
بچه ها اونایی که با دکتر طرازی هستن میدونن ایشون آزمایشا رو کجا میفرسته؟ برای ایمنی انعقادیا کجا بای ...

نیلو رو قبول داره

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟