سلام ياس بانو جان ، من به جاي رويا جون جوابت رو ميدم ، خدا رو شكر كه چيزي به زايمانت نمونده عزيزم ، ان شا الله به سلامت به دنيا بياري ني ني نازت رو .
من خودم به پسرم هم شير خشك ميدم و هم شير خودم رو ، سر دخترم خيلي خودم و بچه رو اذيت كردم و همش سعي داشتم فقط شير خودم رو بهش بدم و شيرم هم اوايل كم بود و خيلي اذيت شد طفلك و زرديش هم رفت بالا و ديگه مجبور شدم كمكي بهش شيرخشك هم بدم ولي با اكراه و كم ميدادم و درست نميخوابيد از گرسنگي ، خلاصه كه هر دو خيلي اذيت شديم .
ولي اين سري پسرم خدا رو شكر زرديش خيلي كم بود يعني زير رنج آزمايشگاه بود و شير من هم بد نيست يعني از دفعه قبل بهتره ولي پسرم فقط از يك سينه شير ميخوره و هر كاري كردم تا الان كه اون سينه ام رو نگرفته دخترم هم بد ميگرفت ولي بالاخره ميخورد .
من به پسرم هر ٣ ساعت يك بار از يك سينه كامل شير ميدم و يه كمي بعدش هم اگر سير نشد كه معمولا سير نميشه اندازه يك تا يك و نيم پيمانه هم شير خشك ميدم .
گرمي خوردن توي بارداري هم به نظر من ربطي به زردي نداره چون من خيلي خربزه ميخوردم مخصوصا اواخر بارداري البته دوغ و ماست هم كنارش زياد ميخوردم ولي مامانم دعوام ميكرد كه خربزه نخورم ( البته الان ميگه خوب شد خربزه خوردي ماشاالله بچه ات خوشگل شده . 😂😂😂 ) ولي خدا رو شكر زردي هم نداشت پسرم .