2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047391 بازدید | 684597 پست
دوستای عزیزم ممنون از لطف همتون، دیروز اسکن همسرم رو گرفتم در کمال ناباوری متاسفانه همسرم دچار سرطان کبد شده واقعا شوکه شدم از هفته آینده درمانش شروع میشه، خواهر های گلم با دلهای پاکتون برای شفای همسرم دعا کنید خیلی التماس دعا دارم ، دیگه واقعا منتظر معجزه خدا هستم من دیگه از همه چیز گذشتم فقط و فقط شفای شوهرم رو می خوام
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منتظرمعجزه عزیزم امیدوارم به حق این ماههای مبارک وپربرکت حال شوهرت هرچه زودتر بهتربشه وایشون شفاپیداکنندازصمیم قلب براتون دعامیکنم اگه قابل باشم
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
منتظر معجزه ما همگی برای سلامتی همسرت دعا میکنیم. ان شا الله خدا همسرتون رو شفا بده
(( وَ مَن یَتَوَکَّل عَلَی الله فَهُوَ حَسبُهُ)) //////// و هرکس که بر خدا توکل کند، خدا او را کفایت می کند
سمی جون ایشالله به سلامتی نینیت بیاد بغلت برا ما هم دعا کن... منتظر معجزه جون ایشالله درمانش بخوبی پیش بره . لاله سرخ جون چاره چیه باید شانسمونو امتحان کنیم تا خدا اگه بخواد و صلاح بود بچه دار بشیم
الهی و ربی من لی غیرک.
چند روزه نتوانستم بیام تو سایت. دوستان من تو صحن ایوان طلایی حرم امام رضا هستم برای خودم وهمه آنهایی که درد آمپول های میکرو رو کشیدن دعا کردم. خدا دامنمون رو سبز کن. منتظر معجزه جان تنها کاری که می تونم بکنم اینکه اینجا براتون دعا کنم.
منتظر معجزه عزیزم از خدا یه معجزه زیبا میخوام..... فقط تحقق اسم قشنگتو ازش میخوام...... میخوام که کسیو که به امید معجزه این اسم با مسمی رو انتخاب کرده ناامید نکنه و به زودی زود بیایی و بگی شکر خدا همسرت حالش خیلی خیلی خیلی خوبه!!!! خدایا منتظر معجزه مونو دست خالی از دریای رحمتت برنگردون....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات فاطیما جون.... به سلامتی ایشالله وروجکاتو بغل کنی.... شاینا جون به نظرم باید منتظر بمونی تا سونو بشه.... حالا احتیاطا وقتی برا شروع سیکل رفتی و ال دی گرفتی میتونی بپرسی ببینی ممکنه یه درصدی از داروها رو زودتر بنویسه برات که لااقل به اندازه ۲-۳ روز جلوتر باشی.... ژینو جون یه راه چارش همون سونوی روز اوله حتی روز دومم فرصت کمتر میشه.... یا اینکه همونطور که به شاینا جون گفتم به اندازه دو سه روز بگین موقع تجویز ال دی براتون تجویز کنه که دو سه روز جلوتر باشین و فرصت تهیه بقیه شو داشته باشین.... منتظر جون معمولا داروخونه ها برا بیمه بیشتر ناز میکنن تا آزاد... فکر کنم هر داروخونه یه تعداد سهمیه بیمه داره یه تعداد آزاد... برا همین گفتم شاید آزاد راحتتر بشه تهیه کرد.... یا مثلا همین آذر کیوان که میگین دیگه طرف قرارداد با بیمه نیست.... متاسفانه فکر کنم به خاطر بد حسابی بیمه تامین یه سری از داروخونه ها دارن از تعهد قرارداد با بیمه بیرون میان.... منتظر جون برا گرفتن پولش از بیمه تامین فکر کنم باید بری پرونده برات تشکیل بدن و بعد یه مدت پولو به حساب واریز میکنن.... یادمه اولین میکروم تهیه داروهام یه جوری شد افتاد به آخر هفته و نمیتونستم تایید کنم و مجبور بودم یا همه رو یا مال یکی دو روزو آزاد بگیرم.... یادمه داروخونه خود ابن سینا بهم گفت دو راه داری.... یکی اینکه همه رو آزاد تهیه کنی و بعد بری از خود تامین اجتماعی بگیری.... یه راه دیگه شم اینه الان مال دو سه روزو فعلا آزاد بگیری بعد شنبه بری تایید کنی و برگردی مابقیو با احتساب مابین تفاوت بیمه و آزاد این دو سه روزو بگیری.... فاطمه جان واقعا دست گلت درد نکنه.... باید آدرسا و شماره هایی که گذاشتی رو تو نوت بوکم کوپی کنم که بشه مجدد برا دوستان کوپیش کرد.... خیلی خیلی ممنونتم عزیزم.... فاطیما۶۶ جون عزیزم به سلامتی امروز انتقال خوبی داشته باشی.... منتظر خبرای شیرین مادر شدنتیم.... مهکان جون من میکروی اولم ابن سینا بود.... بعدش برا دومی رفتم مطب طرازی و باز منفی شدم.... بعد دو بار منفی همه آزهارو نوشت واسم و آندومتریوزمم درمان کردم و بار سوم با طرازی نتیجه گرفتم.... فاطمه جون میشه فاکتوری رو به نسخه اضافه کرد، به شرطی که دکتر پشت برگه اولو برات مهر و امضا کنه که داروخونه اگه کم و کسری داشت اضافه کنه.... وگرنه بدون مهر پشت برگه اول آیتم اضافه شده آزاد حساب میشه.... فاطمه جون دست مریزاد.... سارا جون عزیزم به فکر دومی هستی؟ برا تعیین جنسیت؟ مامان طلا جون بازم ترجیحا میگم سرخود نخور.... تو مگه میدونی ذخیرت در چه حدیه؟ در ضمن خوب نمیدونی این دارو با بقیه داروهات میتونه تداخل داشته باشه یا نه.... مثلا معمولا دکترا برا ذخیره کیوتن تجویز میکنن و دئها رو برا معدود افراد تجویز میکنن.... سبزه جون عزیزم نمیشه گفت روز چندم پری انتقال میدن برات.... از روز ۱۳-۱۴ داریم تا ۲۷ هم داشتیم.... بستگی به این داره کی رحمت آماده بشه!!!! ستاره جون نگفته بود ب۶ و ب۱۲ رو نخوره.... گفته بود فعلا ولش کن احتمالا چون فرصت اثربخشی رو نداشته گفته الکی مصرف نکنه.... نه اینکه بگه نباید بخوره.... ستاره جون خوب پرد ایمنیو پایین میاره و سرکوب میکنه.... شاید برا اونه.... منتظر جون اگه گفته تا روز ۲۱ بخوری و بری منظورش این نبوده که ال دی رو تموم نکنی.... میخواد روز ۲۱ پری مجدد سونوت کنه احتمالا سیکلت بلنده و میخواد سینافکت یا مشابهش رو برات تجویز کنه.... وگرنه ال دی رو تا آخرش میخوری.... ستاره جون همونطور که گفتم ال دی یا اچ دی رو باید کامل بخوری.... فقط اگه گفته روز ۲۱ بری سونو حتما برو چون احتمالا قبل اتمام اچ دی سینافکت یا مشابهش مثل دکا و دیفیرلین برات شروع بشه.... ستاره جون امکان قطع زودتر یا مصرف بیشتر ال دی یا اچ دی هست اما بهتره با مشورت دکترت باشه تا با توجه به اون شرایط رو بسنجه.... سمی جون عزیزم پس به سلامتی نیکان رو انتخاب کردی.... ایشالله به سلامتی دختر گلت رو بغل کنی و بیایی بگی نیکان چطور بود.... لاله جون فدات.... عزیزم اتفاقا یکی دو روزه با همسرم سر همین قضیه بحث میکردیم و اونم اینه متاسفانه دکترا و مراکزمون دارن از کشورهای پیشرفته تقلید میکنن اما نادرست.... ببین اونجا مثلا پانکچر میکنن و ۴-۵ تا جنین که تشکیل میشه هر سری یه دونه جنین انتقال میدن و عملا تکرار بر اساس انتقال یک جنینه.... و عملا هم حجم داروشون کمتره هم هر سری کلی جنین هدر نمیره.... اما اینکه اینجا هر سری سه چهار تا انتقال میدن خوب دیگه نمیتونن با بحث سه چهار بار ترای کردن اونا مقایسه کنن.... اینا تست سه چهار بار اونارو تو یه انتقال انجام میدن... برا همین معقول نیست که بخوان ۱۰-۱۲ جنین رو هدر بدن بعد اسم شکست مکرررو روش بذارن.... اونم اگه طرف مثل منو شما شانس نیاره و هر بار بخواد مجدد پانکچر بشه.... شما که شرایطتون بدترم بود و هایپرم شدی.... پس یکم بیشتر فکر کنیم عملا ما با هر انتقال منفی سه چهار بار شکست رو تجربه کردیم یعنی از سه چهار جنین انتقالی هیچ کدوم جواب ندادن.... سوگل جون التماس دعا.... ممنون که به یادمون بودی...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام. بچه ها خوبین من روز شش انتقالمم انشالله که مثبت میشم انتظار منم به پایان برسه دعام کن
یا امام رضا یا ضامن آهو حالا دیگه دستام از تو یاری میخواد از خدا برای ما بچه ای صالح بخواه فدایمهربونیات آقا
سلام و صبح بخیر ب همه دوستان آنا جان من که انتقال بلاستو دارم روز نهم انتقالم میتونم آزمایش بدم . دیروز فراموش کردم از دکترم بپرسم . راستی روز انتقالم مشخص شد اگه خدا بخواد یکشنبه نهم :)