2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: فاطمه زارع طزرجانی پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 6221122 یزد میدان بعثت ساختمان پزشکان بعثت نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: شهلا رشیقی پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 6225990 یزد بلوار طالقانی بن بست 21 نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: عادله ذبیحی محمود آبادی پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 03527239296 اردکان نبش خیابان پیروزی ساختمان پزشکان سیدالشهداء نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: راضیه دهقانی فیروز آبادی پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 7264106 یزد بلوار طالقانی کوچه ساختمان پزشکان رازی ساختمام حکیم نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: اعظم دهقانی زاده پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 6267406 یزد خیابان دهم فروردین کوچه 14 پ13 نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: سعیده دشتی پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 6275057 یزد بلوار طالقانی ابتدای کوچه حنا جنب سونوگرافی دکتر کریمی نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: رباب داور پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 7252644 یزد بلوار طالقانی ساختمان پزشکان پاستور نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: اعظم خانجانی خانی پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 03525227733 مهریز بغداد آباد چهارراه فاطمیه جنب مطب دکتر غنیمت نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: محمد جعفر حجت 6240061 یزد خیابان کاشانی بیمارستان مجیبیان نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: ملیحه حبیب الهی پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 03525723405 خاتم هرات خیابان امام خیابان نهر مسیح شرقی بیمارستان آیت الله خاتمی نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: عطیه جواهری پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 52550116 یزد بلوار جمهوری اسلامی بیمارستان افشار نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: مژگان جاودانی پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 7265636 یزد بلوار طالقانی جنب بانک تجارت کوچه شهید منتظری نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: بتول توکلی پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 7252633 یزد بلوار طالقانی ساختمان پزشکان رازی نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: پروانه بابازاده پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 03527721319 میبد خیابان امام طبقه فوقانی آزمایشگاه میبد شفاء نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: عباس افلاطونیان پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 6240126 یزد چهارراه مهدیه بیمارستان مادر نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: مریم افتخار پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 035172615059 یزد بلوار طالقانی پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبیاء نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: عالمگیر اعلم پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 6263930 یزد خیابان امام کوچه برخوردار نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: محمد حسین ارجمند پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 6242170 یزد خیابان کاشانی کوچه زایشگاه بهمن پ 3 نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: مژگان ادریسی پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 7253559 یزد بلوار طالقانی کوچه جنب بانک صادرات کوچه قدس نام مرکز: زنان - زایمان و نازایی نام مالک: طاهره اخوان کرباسی طاهره پزشک: متخصص زنان و زایمان - فوق تخصص نازایی 8253564 یزد صفائیه خیابان تیمسار فلاحی ابتدای خیابان اطلسی
سلام دوستای خوبم ببخشید جواب ندادم من یه مدت نت نداشتم و از نظر روحی خیلی بهم ریختم دست همتونو میبوسم بخاطر همدردی و مهربانیتون 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
من قرار قرص dhea بخورم چند روزه دارم میگردم چند مدل وجود داره نمیدونم کدومو بگیرم اگه میدونید بسته اس چه رنگی و نوشته روش چیه تورو خدا بهم بگید منتظر جواباتون هستم خدا خیرتون بده
🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
مامان طلا شرمنده من نداشتم.... تازه باورت میشه الان یکی بپرسه کیوتن چه مارکی خوردی یادم نیست.... مگه چه فرقی دارن با هم؟ فکر نکنم خیلی فرق کنه کدوم مارکشو بخری.... فکر نکنم روزی بیشتر از یکی باشه.... مگه سرخود خریدی؟ نسخه نداشتی؟ یعی کن هیچ داروی سرخودی نخوری....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت برم آنا جون تو خیلی خانم و مهربونی آره سرخود دارم میخورم عزیزم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه Dhea برای ذخیره پایین تجویز میشه عزیزم دارونی مشکل سازی فکر نمیکنم باشه اگه دوستان گل بیان راهنماییم کنن که خیلی ممنون میشم🌹🌹
سلام. معمولا چندم پری جنین رو انتقال میدن؟من مامانم شهرستانه اون وقت میتونم بعد انتقال با هواپیما برم؟یا خطر داره؟
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن