2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان دوشنبه خیلی ها همین مشکل دارو داشتن که دکتر عصبانی شد تل کرد داروخانه که چرا اینجوری مریونال نوشته بود واسه یه بنده خدایی نبود گفتش ایرانیشو بگیر میشه راستش من اونجا یه چیز متوجه شدم برا مایی که واسه سونو روز سوم میریم و قراره دارو بگیریم باید اول وقت نوبت بهمون بده تا در به در داروخانه و... نسیم من ساعت ده شب از مطب اومدم بیرون که همه آزمایشگاهها بسته بود با کلی استرس اومدم اراک که خدارو شکر یه آزمایشگاه ازای تخصصی داشت
ژینوجون عزیزم واسه همینه من تاکید میکنم سونو رو نذارین روز سوم روزم اول نهایتا دوم برین واسه سونو که فرصت تایید و تهیه دارو رو داشته باشین.... دوستان یه چیزیم بگم اینکارم میتونین بکنین..... اگه به هیچ وجه دارو با بیمه گیرتون نیومد آزاد بتونین بگیرین بعدا میتونین برین از تامین اجتماعی مابین تفاوت بیمه و آزادش رو پس بگیرین.... اما خوب این کار مستلزم داشتن پول بیشتری برای تهیه دارو هست و معمولا هم یه چند ماهی طول میکشه بیمه پولتونو برگردونه.... به هر حال بازم یه راهه!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان. در این ماه عزیز بهترین ها رو براتون از خداوند متعال خاستارم. منتظر معجزه جون ان شالله که خداوند مشکلتو حل کنه هم شوهرت صحیح و سلامت و هم بچدار میشی ب امید خدا. تو گروههایی ک بودم اعلام کردم که واست دعا کنن عزیزم...ان شالله بزودی میای و میبینی چقد دوستان بفکرت بودن و دعا کردن واست... اناجون یه خداقوت هم به شمامیگم عزیزم...خاستم همینجا اعلام کنم که من یزد هستم و هر کدوم دوستان مشکل دارو داشتن و تهران گیرشون نمیاد با من هماهنگ کنن تا از یزد براشون بفرستم. البته دوستان سعی کنن که سریعتر تا سیکلشون شروع نشده بمن اطلاع بدن تا برم دنبال دارو واسشون. در ضمن من زیاد تو خصوصی نمیرم و اگه دوستان کاری داشتن بهتره که ایمیل بزنن بهم. خوشحال میشم کاری کنم براتون...
راستی به همه دوستانی که مثبت شدن تبریک میگم و به دوستانی که منفی شدن میگم که بهترینا در راهه و امیدشونو از دست ندن بلند شن و دوباره تلاش کنن ان شالله بزودی طعم مادرشدن رو میچشن اونام. الهی امین.
خانوما ما یه تاپیک داریم بنام کریم اهل بیت آدرسشم میزارم خیلیا تو این تاپیک حاجت گرفتن با نمازها و ختمایی که میزاشتیم الان چون صاحب تاپیک خداروشکر باردار شده ما به جای اون شروع ختم جدید کردیم میتونید بیاید و شرکت کنید این اون صفحه ای هست که شروع ختم جدیده http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1281922&T=%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85_%D8%A7%D9%87%D9%84_%D8%A8%DB%8C%D8%AA%D8%AF%D8%B3%D8%AA_%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C_%D8%AF%D9%84%DB%8C_%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%87_%D8%A8%DB%8C%D8%A7_&PageNumber=1085
آموخته ام که خدا عشق است وعشق تنها خداست، آموخته ام که وقتى ناامید میشوم خدا با تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد دوباره به رحمت او امیدوار شوم، آموخته ام اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدا برایم بهترش را در نظر گرفته، آموخته ام که زندگی دشوار است ولی من از آن سختترم!
انشاالله همه حاجت روا بشید
آموخته ام که خدا عشق است وعشق تنها خداست، آموخته ام که وقتى ناامید میشوم خدا با تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد دوباره به رحمت او امیدوار شوم، آموخته ام اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدا برایم بهترش را در نظر گرفته، آموخته ام که زندگی دشوار است ولی من از آن سختترم!
منتظر جونم من بعد از دو سال دوباره رفتم پیش دکتر طرازی اونم تل کردم گفتم دکتر گفته پریود شدی بیا که اونم فوری گفت بیا ولی روز پنجم بود دکتر از ایمنی و ذخیر تخمدان و ... نوشت دیروز اراک انجام دادم گفت تا اماده شد بیار چون یک ماه قرص تیرویید نخوردم تخمک گذاری یک هفته تخمک گذاریم عقب افتاد دکتر دارو تقویتی داد گفت جواب ازم بیار قبل از پریودی که باز دارو میخواد اضافه کنه داروهامو اینا بود:مولتی دیلی ،کیوتن ۱۰ ،اسید فولیک ۵ ،اسپرین ۸۰ چون ژن غلظت داشتم گفت ویتامین ب ۱۲ و ۶ فعلا ول کن نگران وضعیت تخمکام بود ،و اسپرین ۸۰،و بوفاستون که از روز ۱۴ تا ۲۴ پری بخورم بجای ال دی. امروز تل میکنم نوبت میگیرم واسه ۲۲ جواب از ببرم اون موقعه شاید بنویسم یه تعدادشو