2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
ستاره جون برای من پای وان هموزیگوس با وایلد تایپ نرمال و677MThfr رو زده هترو زیگوس با یک الل نرمال و یک موتانت ١٢٩٨رو زدههتروزیگوس با دوالل وایلد نرمال بقیه فاکتورهای پروتیین sوcنرمالن بجز سی دی مارکرا آنا جون نظرتون چیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زری جون چرا اینجور شدحتما حکمتی توش بوده که ما ازش بیخبریم در وهله اول انشالله که ازمایشت تورو سورپرایز کنه و مشکلی نباشه واما آفرین به تصمیمت بهترین کار رو میکنی ومطمئن باش اینجور بی نتیجه نخواهی بود
شاپری جون منم 500 تا صلوات میفرستم که انشالا به خیر بگذره و سلامت باشن زری جان عزیزم از صمیم قلب واست دعا میکنم که خداوند دلت رو شاد کنه...و البته از حکمت خدا هم نباید غافل بود که مطمئناً بهترین ها رو واست رقم خواهد زد.. من هم فعلا دارم روزهای بعد انتقال رو میشمارم تا ببینم تقدیر من چه خواهد بود..محتاجم به دعا دوستای گلم ..
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ستاره جون منم هر دو فاکتور ژن غلظت خونم مشکل داشت و قرار بود آسپرینم داشته باشم اما شرایطم باعث شد کلا آسپرین رو شروع نکنم.... پس کسایی که دکتر براشون آسپرین تجویز نکرده نگران نباشن، سلکسان کار خودشو میکنه.... به جای آسپرین سر خود میتونین سالسیلات دارا رو استفاده کنین.... صفحه ۲ لیستشونو گذاشتم.. از ویتامین کا دارهام پرهیز کنین تا حد ممکن.... ستاره جون شکر خوبیم.... عزیزم رژیم رو به هیچ وجه توصبه نمیکنم چون مطمئن باش رو کیفیت تخمکات اثر منفی میذاره اما ورزش عالیه.... البته تا قبل شروع آمپولای اصلی مجاز به ورزشی بعدش فقط پیاده روی.... زری جون عزیزم مهم اینه تلاشتو کردی.... بقیه رو با تمام وجود بسپار به خدا.... اون صلاحمون رو بهتر از هر کسی میدونه.... ژینو جون بله روزای زوج فقط هستن.... مگه اینکه روز زوجی تعطیل باشه و به جاش یه روز فرد اضافه کنه.... چه خوب بهار جون.... پس آزادش شده این قیمت.... اون موقع که ما انجام دادیم ۳۴۴ بود که با بیمه شد ۱۷۷.... خوب منتظر جان پای وانت نرماله و نیازی به آسپرین نداری.... حتی شاید برات سلکسانم تجویز نکنه.... دوستان ببخشین من از صبح هی مینویسم اما ارسال نمیشه نمیدونم از سایته یا از اینترنتم... حالا میفرستم توکل به خدا ایشالله ارسال بشه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانومای گل امیدوارم به امید خدا دامن همه تون سبز بشه. راستش من شاید نیاز به IUI یا میکرو یا ای وی اف داشته باشم. اما به خاطر هزینه هاش نگرانم. کسی میدونه هزینه هاش چقدره؟
خدایا در روزهای طوفانی دلم را به تو می سپارم که همواره مرا در آغوش کشیده ای....
آنا جان اینا رو به چه صورت مصرف میکردی?اصلا مصرف میکردی? انواع خورش که با گوجه درست میشه (چون گفتی گوجه سرده ) سیب زمینی ? برنج ? سبزی وکلا سبزیجات چیارو مصرف میکردی ?! البته من طبعم معتدله ....نمیدونم اینا رو میتونم مصرف کنم یا نه ?
شاینا جون منظورت گوجه سبزه؟ خورش با گوجه نفهمیدم منظورت چیه؟ ما همچین خورشتی نداریم خوب.... شایدم من اشتباه متوجه شدم..... سبزیجاتم اگه منظورت سبزی خوردن باشه اکثرشون طبع گرم دارن.... تو غذاها معمولا چون اعتدال برقراره و ترکیبشون جوریه طبع غذا معتدل یا گرمه.... خیلی وسواس نشون ندین.... من منظورم اینه یهویی کلی سردی با هم خورده نشه جوری که کامل عوارضش رو آنی حس کنین.... مثلا خیار دو سه تا میخوری من که سردی میکنم..... عزیزم من بازم میگم تغذیه قانون خاصی نداره.... هر کی حواسش به بدنش باشه میفهمه چی به چیه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه انا جون منظورم گوجه فرنگی که تو انواع خورش ها استفاده میشه ......
چون گوجه سرده نمیدونم میتونم مصرف کنم یانه ?

سبزی هم یه مدت ریحان استفاده میکردم شنیدم اونایی که غلظت خون دارن ریحان استفاده نکنن ..

کلا اکثر مواد غذایی ومیوه ها طبع سردی دارن !که کار روسخت کرده ....
همسرم میگه بابا اینقد دیگه سخت نگیر !!! سردی غذا رو با یه چیز گرم بگیر (مصلح )
شاینا جون گوجه هیچ وقت قسمت عمده غذا که نیست.... کنار غذاست.... آره انقدر سخت نگیر مخصوصا تو که طبعت معتدله... اونا که طبعشون شدیدا سرده احتیاطشون بیشتره اونم برا قسمت عمده غذا نه یه قسمت کوچیک از غذا!!!!