2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
مرسی آنا جون از توضیح کامل..مراقب خودت و نی نی باش زیاااادددد😚😚
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانی جون یادمه اناجون گفتن که بستگی به بدن فرد داره. بعضی هابودن که منفی بودن اماتا امپول میزدن پری نیامده ,بعضی هام قطع نکردن اما پریودشدن .
باردارهم باشی ممکنه لکه بینی یا خونریزی داشتهباشه اناحون خودش هم داشت که بااستراحت مطلق برطرف شد
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
سلام عیدتون مبارک ان شاء ا... از دستان پر مهر امام عصر(ع) هر چیز که خیر صلاحتون هست هدیه بگیرین ------------------------------------------------------------------------------ بچه ها من خیلی به این ازهای ایمنی و انعقادی امید داشتم البته من سری قبل هپارین و اسپرین رو که داشتم میخواستم این سری ب6 و ب12 هم خودم مصرف کنم و در کنارش ازهای ایمنی هم بررسی کنم در واقع میخواستم مطمئن بشم مشکل ایمنی دارم یا نه و اگه داشتم سرم بگیرم اما الان خیلی نا امید شدم خیلی این چند وقت تحقیق کردم انگار سرم داشتن هم خیلی مهم نیست خیلی ها سرم هم داشتن اما بازم منفی شدن یعنی برای مشکل ایمنی و انعقادی دارو داشتن اما بازم نشده انا جون راستش من حس میکنم دلیل اصلی مثبت شدن شما ، همون عمل اندومتریوز بود یعنی اگه این عمل رو انجام نداده بودی ، با داشتن سرم و بقیه دارو ها بازم منفی میشدی برای همین الان خیلی نا امیدم ژینو جان شما که سرم داشتی میتونی بازم درخواست سرم کنی چون در نهایت ازهای ایمنیت مشکلی هم نشون بده راه حلش همون سرمه دیگه سودا جان یادمه اسمت عزیزم مبارکت باشه دلشوره چی خدا لطفش رو بدون درمان و میکرو و مراحل سخت شامل حالت کرده عزیزم ان شاء ا... همه چیز اکی و خوبه قول بده وقتی تاپ تاپ قلبش رو دیدی ما رو هم دعا کنی عاشق نینی جان خوش اومدی عزیزم در اسم ای وی اف و میکرو با هم فرق دارن اما الان دیگه فقط میکرو انجام میدن که یه مرحله پیشرفته تر از ای وی اف هست توکل به خدا شادی جان تا جایی که من اطلاع دارم کیست اندومتریوما میتونه باعث فولی پوچ بشه حتما با دکتر خوب مشورت کن اگه لازمه قبلش عمل بشی تا دوباره وضعیت قبل تکرار نشه سوگل جان چرا همسر من از هورمونی داد تیروئید هم داد پرنسس جوجو ان شاء ا... که مامانی این دفعه عزیزم توکل به خدا فدا جون فدات بشم ما اینجا همه حال و شرایط هم رو درک میکنیم امیدوارم این سختی ها و تلخی ها به زودی جاش رو به یه شیرینی بی انتها بده صبور جون تا ده روز وقت هست صبر کن هنوز عزیزم زری جان تا موعد از داروهات رو ادامه بده عزیزم با دکترت هم تماس بگیر احتمالا اسپرین رو قطع میکنن مامانی مامان جان بعد از انتقال پروژسترون رو هر روز میزنن تا وقتی امپول بزنه کسی پری نمیاد اما برا اونایی که امپول میدن تا پری بشن، دو تا امپول پروژسترون میدن یا یه دونه ، نه اینکه چندین روز فرقش هم در همین تعدادش هست چون تا زمانی که هورمون پروژسترون تو بدن بالا باشه پری نمیاد وقتی قطع شد و دوزش تو بدن کم شد پری میاد اما بعضی هام با وجود زدن هر روزه امپول ، تو موعد پری بعد از انتقال پری میشن البته کم پیش میاد
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی لاله سرخ عزیزم من آسپرین ندلرم.فقط روزی یهآمپول نوکسپرین سدیم 40 دور ناف میزنم... من با وجود تزریق روزی 3 تا پروژسترون هنوز کمی خونریزی دارم که...
یا ارحم الراحمین با تو گفتم: من منتظر معجزه ات هستم...در حقم باز هم مهربانی کن...امیدم همیشه به توست.و....تو شنیدی و حاجت دلم را دادی و مرا لایق معجزه ات دانستی ، الهی صد هزار مرتبه شکرت  🌸 مرسی که باز هم صدام و شنیدی 🌸
مامانی مامان عزیز پروژسترون اگه مداوم تزریق بشه اصولا پری اتفاق نمیافته.... برا همین برا بارداری میگن مرتب و سر ساعت تزریق بشه که پروژسترون بالا پایین نشه.... پس در حالت نرمال اگه پیوسته تزریق بشه پری نمیاد... فقط بعضیا که تعدادشون کمه حین تزریقشون پریود میشن یعنی اینکه این دز برا ممانعت از پری براشون کافی نبوده.... بذار پری رو تعریف کنم.... پریودی به هنگام کاهش پروژسترون اتفاق میفته.... برا همین وقتی کسی پریود نمیشه یه تک دز پروژسترون تجویز میشه که یبار میزنی و دیگه ادامه نمیدی.... اینطوری یه لحظه پروژسترون بالا میره بعدش چون ادامه نداره کم میشه و این کاهش باعث تحریک برای پریود میشه.... لاله جون عزیزم مطمئنا همه موانع سر راه من تو نباروریم سهم داشتن.... انعقادی.... ایمنی.... آندومتریوز.... من خودم مطمئنم هر سه باید حل میشدن.... حتی اگه یکیشون از سر راه نمیرفت احتمال + شدم نزدیک صفر بود.... بذار مثلا توضیح بدم.... من الان نزدیک ۵ ماهه سلکسان میزنم.... هنوز به کم خونی نرسیدم و هموگلوبینم ۱۳ هست و به حدی نرسیدم که بتونم فولیک اسید رو با آهن جایگزین کنم.... فکر کن اگه نزده بوده خونرسانی به جنین اتفاق نمیافتاد.... یا اگه سرم و پرد رو نداشتمم جواب نمیگرفتم.... و همچنین بحث آندومتریوزو.... چون کیست آندومتریوز محیط رو سمی میکنه و سم سیتوکین تولید میکنه.... برا همین اصرار دارم همه چی با هم بررسی بشه.... من حتی مورد دیگه ای بود که اون موقع به ذهنم میرسید باید بررسی بشه بررسی میکردم.... من شخصا دیگه تحمل نداشتم یکی یکی موانع رو از سر راه بردارم و تست کنم.... دوستای گلم قرار نیست یه مورد مثل ژینو جون ناامیدتون کنه.... چرا نیمه پر لیوانو نمیبینین؟؟؟ بذارین مثال بزنم.... سمی، مامانی ۶۳، لیلا، دو تا از دوستان که من از نزدیک باهاشون در ارتباطم دقیقا با رعایت همین موارد مامان شدیم.... خیلیای دیگه هم هستن اما ماها تقریبا یه چند ماه و هفته این ور و اون ور بودیم.... خیلیای دیگه مثل مام هستن...... قرار نیست به خاطر احتمال کمتر از شانسی که احتمالش بالاتره صرف نظر کرد.... پس دیگه نبینم آیه یاس بخونین.... نمیخوام بگم استرستون بیخوده.... منم همون استرس رو داشتم.... که اگه با وجود رفع این مشکلات بازم مامان نشم چی؟؟؟ قبول دارم استرس داشتن نرماله... اما حق ناامیدی رو ندارین.... لاله جون از تو بعیده عزیزم چرا دیگه لاله جون انقدر ناامید شده....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم من بازم میگم.... قرار نیست فقط موانع به ایمنی و انعقادی ختم بشه میتونه موارد دیگه هم باشه که مثلا یه راه تشخیص همون هیسترو و لاپرا تشخیصیه..... اما خوب تعداد کسایی که مشکلشوم به اینا خلاصه میشه بیشتره تا موارد متفرقه تر!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمها برا میکرو قبلش باید لاپراسکوپی کنم و کیستهای تخمدانمو لیزر کنن.آخه من چندساله خیلی آمپول زدم و دکترم گفت تعداد کیستهات زیادشدن و باید لاپراسکوپی کنی.حالا برا میکرو هم اول لاپراسکوپی میکنن یا اهمیتی به کیست نمیدن؟
منم دقیقا احساس لاله جونو دارم.سیکلای قبلیم انوکساپارینو و پرد و آسپرین رو داشتم اینبار فقط داره یه سرم مسخره اضافه میشه منم کاملا ناامیدم حتی 1درصدم احتمال نمیدم اینبار مثبت بشم.فکر میکنم اگه مثل خیلی از مردم مشکل اسپرم نداشتیم همون اوایل باردار میشدم دیگه این مشکلات ایمنی انعقادی و اینهمه آمپول و سرم معنی نداشت تو روند بارداریم
دوستای گلم نمیدونم نیکان یا نیکا رو یادتونه یا نه.... ایشونم خیلی چیزا رو بررسی کرده بود اما منفی شده بود.... میدونم خیلی سخته همچین مواردی رو ببینی اما بری جلو اما من مثالایی که جواب گرفتنو ملکه ذهنم میکردم.... میگفتم ببین ماه لی لی جواب گرفت.... ببین لیلا جواب گرفت.... ببین سمی جواب گرفت.... ببین فلانی جواب گرفت.... ببین بهمانی جواب گرفت.... عزیزای دلم همینکه با رفع موانع احتمال + شدن میره بالاتر خودش کلی امید بخشه.... ایشالله قبل انتقالتون همه مشکلاتتون رو میشه و یه + مشدی منتظرتونه!!!!!!
مهدیه و مهدیار عزیزم درسته اگه اسپرم مشکل نداشت احتمال داشت با وجود مشکل ایمنی و انعقادی بعضیامون مامان بشیم اما احتمال سقطمون هم بود.... عزیزای دلم وقتی جنین حاضر آماده برامون انتقال میدن و نمیشه و در ضمن آز کاریوتایپ مشکل نداره یعنی مشکل از مادره که جنین حاضر و آماده رو نمیتونه نگه داره.... پس یکم منظقی باشین.... اگه مشکل فقط اسپرم بود قاعدتا باید با اولین میکرو جواب میگرفتیم.... وقتی جواب نگرفتیم یا کلا جنین مشکل داشته یا رحم و بدن مادر!!!! پس عزیزای دلم ناامیدی بزرگترین دشمنمونه.... نذارین بهتون حاکم بشه.... عزیزای دلم برا همینه میگم عجله نکنین و همه چیو بررسی کنین.... البته بازم میگم از ۱۰۰ نفر از دوستانی که با اولین انتقال جنین جواب نگرفتن میشه گفت ۷۰ نفرشون مشکلشون به همین ایمنی یا انعقادس یا هر دوشون مربوط میشده.... یه نگاه به صفحه اول بندازین عیار دستتون میاد.... ۳۰ نفر بقیه هم علاوه بر این دو مورد مشکلات دیگه ای داشتن.... بعضیا مشکل تو کاریوتایپ داشتن.... بعضیا مثل من مشکل آندومتریوز.... بعضیا مثلا به خاطر سپتوم، فیبروم، خیلی مشکلاتی که من الان اطلاعی ازشون ندارم.... پس فقط تنها کاری که ازتون بر میاد بررسی کامله... دیگه بقیش رو بسپارین به خدا....