2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
پرنسس جوجوی عزیزم منم رحمم سرد بود.... خوب جونم واست بگه هم طبعم سرد بود هم رحمم... من تقریبا یه سال قبل میکروی سومم این نکاتو رعایت کردم.... عزیزم حرفایی که میزنم قانون نیستن چون من هیچ کسیو تقلید نکردم.... چون بدن با بدن و رفلکس با رفلکس فرق داره اما یه سریاش شامل همه میشه.... خوب اولا آب سرد رو کلا کنار گذاشتم.... حتی اوایل قبل اینکه حس کنم بدنم داره به درمان جواب میده آب ولرمم میخوردم.... پس یعنی یخ و آب خنک تعطیل.... آب خوردن حتی از نوع ولرمشم بعد نزدیکی و حموم ممنوع.... یعنی تقریبا تا یه ساعت آب نمیخوردم.... شستشو بعد نزدیکی تا یه ساعت ممنوع، چون دهانه واژن باز شده.... با توجه به سرد بودن طبعم تقریبا کلیه سردیجات تا حد امکان حذف و در صورتی که مجبور به استفاده بودم از مصلحش استفاده میکردم.... مثلا مرغ رو با زنجفیل و ادویه جات سردیشو میگرفتم.... اما همه میوه جات سرد رو کلا حذف کردم.... یه سال تموم هندونه، خیار، گوجه، مرکبات و .... همه تعطیل.... تو حسرت تک تکشون بودم.... در عوض گرمیجاتو به رژیمن اضافه کردم.... میوه همفقط میوه های با طبع گرم مثل موز و سیب و خربزه و و طالبی و انگور و انار شیرین و .... میخوردم!!!! به سرد بودن طبعم برا تغذیه تاکید میکنم که بدونی لزومی نداره طبع شمام سرد باشه، چون اگه تاپیک درمان رحم سرد رو که صفحه ۷ لینکشو گذاشتم مطالعه کنی میبینی با طبع گرمم رحم سرد داریم.... یعنی قرار نیست یکی رحمش سرده حتما طبعشم سرد باشه.... کسی که با طبع گرم رحم سرد داره در کنار خوردن گرمیجات یه سری خنکی مثل کاسنی هم باید بخوره که اعتدال بدنش به هم نریزه.... آهان یه نکته مهم و اما سختش.... موقع پری به هیچ وجه حموم نرفتم... یعنی تا یه هفته حموم تعطیل.... خودمم فقط تمیز میکردم و شستشو بعد دستشویی هم تعطیل بود.... میتونی از کاغذ مرطوب استفاده کنی.... البته این قسمتش خیلی سخته.... مجبور شدی میتونی فقط سرتو بشوری.... اما پایین تنت نباید آب بهش بخوره.... آهان یه چیز دیگه هم که رعایت کردم این بود که از یه سال قبل شلوار و جوراب و کمربند پشم رو همش داشتم.... باورت میشه؟ حتی تو فصل گرم.... اوایل پاهام و زیر شکمم و واژنم همیشه یخ بودن.... اما به مرور تغییر رو حس میکردم.... برا همین میتونستم شدت رژیمم رو کنترل کنم و کم و زیادش کنم.... خلاصه این کارایی بود که من انجام دادم.... تو هم باید مطالعه کنی و با تجربه قلق بدنت رو بدست بیاری.... فقط از روش هیچ کسی کورکورانه تقلید نکن.... خودت به مرور میفهمی که چیکار کنی.... کافیه استارتش رو بزنی.... عزیزم فقط برا انتقال دومت عجله نکن.... وقتی کامل آماده شدی برو جلو.... من انتقال اول و دومم که منفی بود کمتر از سه ماه فاصله داشتن.... اما سومی تقریبا یه سال فاصله افتاد عوضش تمام موانعی که رو شده بودن رو در حد توانم کنار زدم و از سر راه مادر شدنم با کمک خدا برداشتم.... این راه بخصوص درمان رحم سرد بیشتر از هر چیزی صبوری میخواد.... ایشالله انتقال دومت مامان میشی عزیزم.... عزیزم داروهای انتقال فریز بستگی به پروتکلت داره.... اینکه سیکلت بلند باشه یا کوتاه.... خلاصه خیلی سخت نگیر.... روز انتقالم بستگی به ضخامت آندومترت داره و اینکه کی آماده پذیرش جنین بشه.... روز ۱۳-۱۴ هم داشتیم.... الی ۱۹-۲۰.... حتی روز ۲۲ و ۲۵ هم یادم میاد.... بستگی به بدنت و جواب دادنش به دارو داره.... آوا جون عزیزم نمیشه دقیق گفت اما دوستانی که تنبلی داشتن خیلیاشون تعداد تخمکاشون بالا بوده و بالطبع تعداد جنیناشون.... ایشالله برا تو نه خیلی زیاد میشه نه خیلی کم.... چون اینجا هم اعتدال بهترین حالته.... از خدا برات ۱۰-۱۲ جنین عالی میخوام.... بهار جون برا مام یادمه یه هفته ای وقت میدادن.... میتونی بگی سیکلت نزدیکه و نمیتونی عقب بندازی.... البته یه چیزم بگم.... میتونین انجامشم بدین.... اما وقتی جواب معلوم شد بدونین شرایط میتونه بهتر از جوابم باشه.... حالا زنگ بزن بگو ۷ روز فاصله افتاده.... اگه موردی نبود برین انجام بدین.... نه که بگو بذاره برا هفته بعدش.... بهترین حالت همون سه روزه!!!!! ژینو جون فکر نکنم خیلی فرق کنه هزینه ها.... معمولا تو یه رنجن.... هزینه عمل پانکچر و انتقال یه چیزی حدودای ۳ الی ۴ تومنه نهایت بشه ۵ تومن.... داروهام که بستگی به بدنت داره.... میتونه با بیمه پایه از حدودای ۷۰۰-۸۰۰ شروع بشه تا ۱-۲ تومن در حالت نرمال.... اما خوب بستگی داره بدنت چطور جواب بده.... دوستی داشتیم پانکچرش روز ۲۷ پری بود و هزینه داروهاش خیلی بیشتر از اینا شد....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهار جون حتما خیری توش بوده.... ایشالله دوباره وقت میگیرین میره میده....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بهار جون مطمئن باش حکمتی تو کاره.... شاید بهتره به تاخیر بیفته.... شایدم یه معجزه در راهه.... عزیز دلم وقتی تلاشت رو میکنی و عقب میفته بدون خواست خدا در اینه.... پس به هر اتفاقی به دید + نگاه کن.... اینطوری لحظات لذت بیشتری برات خواهد داشت....
آرزو جون عزیزم اصلا بهش فکر نکن.... میدونم بهت استرس وارد میکنه اما باور کن من تقریبا تا دو ماه یعنی یه هفته قبل غربالگری اول این لک بینیارو داشتم.... حتی بعضی دوستام تا ۴-۵ ماهم داشتن..... عزیزم اتفاقا اگه هماتوم باشه یا باید این لخته آروم آروم بیاد و دفع بشه یا اینکه جذب بشه..... بمونه خوب نیست.... فقط ایشالله اولین سونو رو که انجام دادی دکترت ببینه هماتومه احتمالا سلکسانتم یه مدت قطع کنه.... من اوایل برا یکی دو روز قطع کرد و لک بینی که قطع شد مجددا سلکسان داد و دوباره لک بینی شروع شد.... تا اینکه تقریبا یه ماه کامل سلکسانو قطع کرد و بعدش که دید تو غربالگری اول هماتوم کاملا جذب شده مجددا برام سلکسان رو شروع کرد.... پس اصلا فکرای بد نکن ایشالله سونوی قلب که بری میبینی وروجکات صحیح و سالمن!!!!!
بهار جون ایشالله تا مامان شدنت چیزی نمونده.... عزیزم مامانا کم نمیارن.... قوی باش عزیز دلم....
سلام، بچها دکترم برام همه آزمایش های ایمنی و انعقادی و سی دی مارکر ها رو نوشته، کسی نمیدونه هزینش تقریبا چقدر میشه؟؟، آزمایشگاه بهار باید برم، آیا بهار بیمه طلایی ایثارکران رو قبول داره؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین
میگفتند:سختی ها نمک زندگی است...اما چرا کسی نفهمید"نمک"برای من که خاطراتم زخمی است شور نیست...مزه"درد"میدهد
اناجون من بیشتر از خیس شدن ترسیدم.لکه بینی دارم باهاش کنار میام.فک کنم فقط یه جوجه دارم سونو رفتم قلبشم میزد خداروشکر اسپرین داشتم فقط که گفتن نخور چندروز.فعلن نمیخورمش.امیدوارم این روزای پر استرس بگذره
سلام. من از فردا بوسرلینو رو تزریق میکنم انشاله . تو رو خدا برام دعا کنید . این روزا خیلی تو فکرم. به هیچ چیز فکر نمیکنم جز روز انتقال . قراره 2 تا انتقال بدن . زمان برام دیر میگذره بعد از بوسرلین دیگه چه دارویی میدن؟ تزریقیه هم باز میدن؟به من اصلا نگفتن که جنین هام چند روزه اند.
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن