2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
عزیزم طبیعیه.بالاخره بدنمون داره تغییر میکنه حالا ان شاالله بیای هفته های بالاتر متوجه میشی که بیخوا ...

ممنون از راهنماییت انشاءالله به سلامتی نی نی خوشگلتو بغل کنی.برای سلامتی نی نی منم دعا کن عزیزم🙏

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام مجدد... من اومدم.... اینم جوجه اردک من... مرد جنگجوی مامانش... ممنون که دعام کردین.... زایمان س ...

ای جان❤مبارک باشه انشاءالله خوش قدم خوش روزی و عاقبت بخیر باشه عزیزم،التماس دعا😘

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهي جون سلام خدا حفظ كنه خودت و فسقلياتو التماس دعا هم دارم خيلي زياد، ميگم شما كه با نصر بودين كار ...

سلام عزیزم 

چشم عزیزم دعای روز و شبم تموم شدن انتظار شما و همه منتظرا هست خودم چهارسال توی این راه سختی هایی کشیدم که نگو حال همه رو میفهمم

عزیزمبله گاندی بود

من بار اول ابن سینا انجام دادم که بعد انتقال اول خارج رحمی شدم نتونستن تشخیص بدن منو فرستادن پیش دکتر نصر با نامه اورژانسی همون روز دکتر نصر تشخیص داد و بستری شدم و لاپراسکوپی شدم

تا قبلش مشکل اسپرم همسرم بود. دیگه بدون لوله بودن خودمم مزید برعلت شد

بعد. جنینامو از ابن سینا به گامدی منتقل کردم که با اون جنینا دو انتقال منفی و یک انتقال کنسل شده بدلیل از بین رفتن بسته آخر جنینا داشتم

بعد با نصر پانکچر شدم و انتقال دادم و مثبت شد. شکر خدا

من که ۳۴ سالمه هیچ وقت هم نصر نگفت سنم بالاست 

یازده تا جنین شد که سه تاشو انتقال دادن 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم نتونستم صفحات رو بخونم تک و توک چند تا پست روخوندم گفتم بیام صفحه 10000.....  الان فقط د ...

عزیزدلم خدا خودش حتما بزودی راهی به گشایش کارتون باز میکنه 

توکل به خودش 

خیلی ناراحت شدم الهی زودتر مشکل حل بشه 

عزيزم جفت خلفي خيلي بهتر از جفت قدامي هست و مراقبت خاصي هم نميخواد طول سرويكست هم كه عاليه و عدد nt ...

ممنوونم عزیزم محبت کردی 

حالا شنبه پیش دکتر هم میرم 

گلم من فعلا به دکتر خودم دسترسی ندارم ولی دکتر غفاری هم گفتن تیم ابن سینا یه دوست متخصص زنان دیگه ه ...

ممنون زینب جان عزیزم که پیگیر هستی.امروزم اتفاقا رفتم اونجا وقت داشتم.دقیقا همه تو حوزه اندو ابن سینا رو پیشنهاد میکنن کار رو تخصصی انجام میدن از آشناها هم که متخصص هستن اونجا رو تایید کردن ببینم قسمت چیه امیدوارم نتیجه بگیرم چون اخرین باری که میخوام برای بارداری تلاش کنم 

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
❌❌❌❌❌❌دوستان کسی هست این چند روز آینده وقت دکتر طرازی رو داشته باشه ..ولی نخواد بره ..وقتشو بده به م ...

عزیزم چرا کلینیک ابن سینا وقت نمیگیری اونجا بهت خیلی راحت وقت میدن منم وقت مطب بهم ۲۰ مرداد دادن ولی تو کلینیک ۱ هفته ای وقت گرفتم و ویزیت شدم زنگ بزن اونجا وقت بگیر اگر انقد کارت فورس هست.حداقل میبینیش

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
سلام من انتقال ندادم،درگیرقرض وبدهی هستیم. تو رویش کرج دکترای خوبی هست.دکترحیدر خیلی دکتر خوبی هست ...

ببخشید من غکر میکردم انتقال دادی و الان بارداری🙈🙈رویش که اگه بهترین دکترای دنیارم داشته باشه دیگه نمیرم گذشته از خاطرات بدی که ازش دارم شلوغه و معطلی زیاد داره ممنون از راهنماییت عزیزم

خدا جونم شکرت...
متاسفانه نشد ، یک هفتس اومدم تهران.

اشكال نداره عزيزم

حالا يه وقت ذهنتو درگيرش نكني بگي انجام ندادم!!

خيلي از دكترا هم پيشنهاد نميكنن

خيليا هم بدون اقدام مامان شدن

ان شاءالله شما هم ماماني

فقط بعد انتقال عسل و كنجد و روغن كنجد رو نخور

جفت خلفی یعنی دیواره پشتی رحم لانه گزینی کردن فسقل ها، ان تی هم اگر بقیه پارامتر ها رو بذاری می تونم ...

عزیزم ممنونم از توضیحاتت 

پس یعنی خلفی بد نیست آخه یه سرچ تو نت کردم نگرانم کرد. 

میگم بنظر شما نیاز هست برای طول سرویکسم بخاطر دوقلویی با دکتر دیگه ای هم مشورت کنم؟مثلا دکتر طرازی دکتر خواهرمه اونم. دوقلو داشت سرکلاژش کرد ولی باید بپرسم ببینم سرویکسش چند. بوده

سلام مرجان جون ، خودت چطوري خانمي ؟ عزيزم رويا جون گل پسرش رو در آغوش گرفت ، من هم به اميد خدا پنجشن ...

خداروشکر منم خوبم عزیزم😍

دیگه آخراس و بیحالی و سنگینی.. التماس دعا عزیزم😍😗😘ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀