2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامی مرسان جان ممنون که به یادمون هستی گلم ان شاء ا... به زودی فرشته هات میان بغلت و یه جور دیگه سرت شلوغ میشه افسون جان میشه بگی علائمت چی بوده منم خیلی علائم دارم به علاوه مشکل الرژی و رماتیسم و حساسیت دارویی و غذایی کلا به بیماری ها هم مقاومم ابله مرغون و سرخک و سرخجه هیچ کدوم رو نگرفتم شما علائمت چی بود گلم؟همین دیابت و تیروئید و اینا ؟ خب اگه اینا باشه من خودمم دارم انتی تی پی اُ که بالاست که مربوط به تیروئیده قندم لب مرزه تازه با اون همه رعایت خانواده ام همه از دم دیابت دارن تیروئید هم همچنین افسون جون چرا دکتر مهر افزا توجه نکرد؟ یعنی ازمایش نداد یا ازمایش ها مشکل نشون داد اما توجه نکرد؟ بنده خدا جون به نظرم خیلی خوبه که شروع کردی و قدم اول رو برداشتی امیدوارم نتیجه عالی بگیری ارزو جون نگران نباش عزیزم جنین شناس ما گفت تخمکی که مشکل داشته باشه کلا جنین ازش در نمیاد و تو همون مرحله اول تقسیم سلولی از بین میره یعنی امکان نداره تخمک مشکل داشته باشه جنین رشد کنه بتا مثبت بشه بعد از دست بره مینو جان به نظرم از مرکزی که تو شهرتون این ازهای تکمیلی رو انجام میده بپرس ببین مرکزی که میفرسته نمونه ها رو تو تهران کجاست چون همه مراکز نمونه ها رو میفرستن تهران فدا جون عزیزم میدونم چه حالی داری خیلی سخته از دوم هم انجام بده یه دل خوشی هم هست دیگه گاهی مال بعضی ها بالا میره بلاخره ریسک نباید کرد و یهو نباید داروهات قطع بشه انا جون من تا حالا زحمتم رو دوش کسی ننداختم بابت خوندن دعا اما نمیدونم چرا این بار دلم یه جوری شد هوایی شد دلم تا اسم منم باشه شاید خدا خواست و به حرف این دوست عزیز نگاه کرد و لطفش شامل حال منم شد
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون حتما حکمتیه..... ایشالله شاید با دعای دوستمون جواب بگیری....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان آنا حان لطف من اسم منو هم تو لیست بزار ممنون بنده خدا جان میبینی دکترای شیراز چه ریلکسن منم هفت ساله وقتم تلف شده یه آزمایش درست حسابی نمینویسن بررسی دقیق کنن مشکل از کجاس راستی براتون پیام خصوصی فرستادم لطف کن بخون عزیزم آنا جان برا شما هم پ خ فرستادم ایمیلم گویا ارسال نشده
اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...
یه دوستی همین الان به ایمیلم پیغام فرستاده و درخواست مشورت داره!!!! عزیزم از طریق نی نی سایت وقتی میغرستی noreply هست و چون آدرس فرستنده نداره نمیتونم جواب بفرستم..... ارتباط یه طرفست!!!!! خواهشا با یه آدرس ایمیل مخصوص خودتان برام پیغام بفرستین!!!! گفتم اطلاع بدم در جریان باشین و ازم نرنجین به خاطر جواب ندادم چون امکان جواب دادن نبود عزیزم!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com