2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
بذار یه چیزی بگم.... من ده تا تخمک عالی داشتم.... از اونا ۵ تا جنین عالی فقط برام تشکیل شد.... فیلم مراحل لقاح رو دارم.... اون اسپرمایی که مورد داشتن اصلا یا تقسیم سلولی براشون شروع نشده یا اینکه تو تقسیمات اولیه متوقف شدن.... حتی طرازیم گفت گفت مشکل اسپرم نذاشت جنینات تعدادشون بره بالا.... وگرنه اگه اسپرم خوب بود ده تا جنین عالی داشتی.... به نظرم اسپرم تو مراحل اول خودشو نشون میدن.... حتی دلچه جون که یه سقط تو سه ماه داشت به خاطر مشکل انعقادی بود حتی با وجود مشکل کرومزومی ای که داشتن.... جنین از شانسون سالم بوده و مشکل از جای دیگه بوده..... در کل من که حس میکنم جنینی که مشکل تو تخمک و اسپرم داره همون اول رشدش منوقف میشه یا اصلا شروع نمیشه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بنده خدا جون خیلی خوشحالم که بلاخره تصمیمت رو گرفتی عزیزم همه با آمپولا ابسه نمی کنن من تو هر دوتا انتقالم آمپول پروژسترون رو داشتم و هیچ مشکلی هم باهاشون نداشتم ، البته یه درد و سفت شدگی داره که بخاطر روغنی بودنش طبیعیه عزیزم نگران این چیزا نباش هراس موج ندارددلی که دریایی است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون آرزو جون برام دعا کن تخمدانام سراسر کیست بود حتی hmg گفت میدم بهت دو ماه بعد ivf ولی بعدش پشیمون شد با این وضع احتمال هایپر شدنمم زیاده خداکنه لاقل چند تا فولیکل به درد بخور بتونن بگیرن لاقل
خدایا من جز تو کسی را ندارم همیشه پناهم باش
آنا جون من بخاطر پلی کیستیک بودنم خیلی از جنینام و کیفیتشون ناامید شده بودم آخه یبارم دکتر تیموری کلی وقت گذاشت و برام توضیح داد که پلی کیستیک ها تخمکشون مشکلدار و جنین هاشون اغلب رشد نمیکنه و کلا گند زد به روحیم ، یه هفته کامل بخاطرش گریه کردم تا ویزیت بعدی که دکتر فاطمی بهم گفت نه همچینام نیس توضیحات بالا کلی امید بهم میده ، خداکنه که اینطور باشه چون همیشه وقتی دعا میکنم میگم خدا جون من طاقت منفی شدنشو دارم اما تاب بعدن از دست دادنشو ندارم
عزیزم نگران هایپر شدن نباش ، تجربش کردم و درسته خیلی اذیت میشی اما انشالا هرچی که خیریت داره برات اتفاق بیفته بنظر من تو پرسه درمان زیاد به مسایلی که بهت فاز منفی میده فکر نکن ، کلا به نداشته هات فکر نکن به همه نعمت های خوبش و احتمالات قشنگ فکر کن تا هم آسوده باشی هم به نحوی شکرگذار تا در رحمتش به روت واشه
ممنون انا جون که به من امیدواری می دی.من با اینکه یه بچه دارم ولی خیلی برای نازایی ثانویه ام ناراحتم.خدا کنه بقول ترکا الاه هر کسین پاین ورسین.چه طوره انا جون ترکیم داره خوب میشه ها
سلام دوستای عزیزی که برام دعا کردین خیلی ممنونم ازتون ، ان شاءالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه به حق این روزای عزیز آنا جان اسم منم تو لیست بنویس عزیزم ان شاءالله خدا به این عزیز هم اجر بده🙏
الهی ! نه من آنم که زفیض نگه ات چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی، به نگاهی در اگر باز نگردد، نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چو گدا برسر راهی ، کس به غیر تو نخواهم ، چه بخواهی چه نخواهی ، باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی ...
آرزو جون مطمئنا وقتی بحث پانکچر میشه چون تعداد میره بالا تخمکا احتمال ضعیفتر شدنشون هست.... اما انقدری نیست جواب نگیری.... صفحه اولو نگاه کنی دوستان زیادی بودن پلی کیستیک بودن ولی مامان شدن....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ما پلی کیستیک ها به خاطر سطح آندروژن و سایر مسایل همیشه استرس داریم و ناآرامیم و تزلزل تو رفتارمون زیاده ، همینو بتونیم کنترل کنیم کلی هنر کردیم پس لطفا با این فکرا به خودت استرس و نگرانی راه نده
ممنون آنا جون انشالا که اینطور باشه من که کلا خیلی امیدوارم حتی اون دوبار که منفی شدم هم نتونسته یه ذره ناامیدم کنه چون همه چی رو سپردم به خودش افسون جان وقتی تو سیکل بودم تقریبا احتمالش میرفت هایپر شم همینه که کلی از نظر تغذیه رعایت کردم و یه رژیم هم بخاطر پلی کیستیک بودنم داشتم که کمک کننده بود اما با این حال هایپر شدم و دکتر فاطمی بهم گفت اگه قرار شه هایپر شی میشی و این چیزا مانع نمیشه .اما خب تخم مرغ و پرتیین بالا و با سدیم بالا بعدش کمک میکنه تا زودتر تخمدان ها به حالت اولیه برگرده و کمتر آسیب ببینه
افسون جان یاشا جیران.... اللرین وار اولسون.... چوخدا گؤزه ل یازیبسان مامان خانیم....
سلام عزیزان.من در صفحات نخست خیلی انا جان کمک کرد بهم لیست ازمایشهایی که مربوط به شکست مکرر ایوی اف بود رو جمع اوریکردم میخاستم قبل از میکرو مجدد این ازمایشها رو بوم هدفم مرکز ابن سینا است خودمساکن اهوازم نمیدونم ازمایشها رو همین جا بدم بعد جوابشو ببرم تهران یا تهران از بدم از طرفی تا مهرماه نمیتونم تهران برم بخاطر کار شوهرم تا اون موقع گفتم همین اهواز ازمایشاتو بدم ولی نگرانم اگر تهران برم بگن قبول نیست دوباره از بده هزینه اش هم خدود یک میلیون میشه دوبار تکرارش به صرفه نیست نظرتون چیه چکار کنم شما عزیزان که این ازمایشها رو دادید همتون تهران اینا رو انجام دادیدیا شهر خودتون