2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
سلام مجدد... من اومدم.... اینم جوجه اردک من... مرد جنگجوی مامانش... ممنون که دعام کردین.... زایمان س ...

سلااااام عزیزززززم..خداروشکر قدم.نورسیده مبارک..انشاءالله سالیان سال صحیح و سالم درپناه خدا و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه 

ای جووونم گل پسرو😍😍😍😍😍جیگرش برم من😙😙😙

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممممم باز من اومدن😂😂😂 روز ۱۲ انتقالم بی بی چکم منفی بود  دو تا گذاشتم که مطمئن باشه فکر کنم دیروزی مثبت کاذب بود .... اگر باردار بودم تا امروز باید بتام بی بی چک نشون میداد فکر کنم این ماهم خدا صلاح ندید من مادر بشم .❤❤❤❤

اگر کلا یه متخصص خون پیدا کن برو پیشش کمکت می کنه، همه بیمارستان ها دارن، از اونجا باید سراغ بگیری ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم.من خیلی سرمایی ام طبعم سرد و مرطوبه بلغمم زیاده.ناحیه کمر و پهلو و رانهام هم همیشه یخه.میخواستم ببینم از الان چه کارهایی میتونم بکنم که کمک کنه به میکرو بعضیا میگن ماساژ شکم با روغن سیاهدانه قبلش موثره.واقعیت داره؟تقریبا دو ماه دیگه میخوام شروع کنم اگه خدا بخواد

چیشد زنگ زدی به دکترت اعلام کنی؟

شماره دستیار هاش هس به اونام باید پیامک بدی صبح زود زدم اما کسی جواب نمیده چیکار کنم خدایا خودمم از ناراحتی مریض شدم به نظرت پانچکر قبل 36ساعت بی اثره نه؟ 😭😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام دوستان کسی هست اخیرا لاپاراسکوپی کرده باشه من دنبال دکتر خوب میگردم که هزینه منصفانه هم بگیره. ...

گلم با آصف جاه حتما ویزیت شو، اینجا پرپر جون باهاش عمل کرد بعد از دو تا میکرو منفی طبیعی باردار شد یک ماه بعد عمل

کیس شما رو حتما باید یه دکتر حاذق ببینه،  دوستانی بود با نام کاربری @سارا1369   و بهار جدیدا عمل کردن، اگه یه توضیحی بدن ممنون میشم

تارا جان هم با آصف جاه عمل شد 

عزیزم به بیبی  اهمیت نده صبر کن آزمایش بری انشالله مثبتی

ارمغان جان آخ نمیشه که بی بی چک اصلا نشون نده اونم روز ۱۲ انتقال درسته ؟ دیگه فردا یا پس فردا میرم واسه آزمایش به هر حال باید آزمایش و بدم از کلینیک زنگ میزنن جواب و میخوان 

زینب جون من دعای توسل نخوندم هنوز چون پرسیدم باید به اسم کی بخونم ولی بهم جواب ندادین هنوز

گلم ريپلاي کرده بودم برات به لیست امروز نگاه کن به نیت اولین نفر که عدد 11 داره بخون، لیست کامل روزهای قبل رو ندارم فکر کنم نگین عزیز داره، برای نفرات قبلی هم بخون

ارمغان جان آخ نمیشه که بی بی چک اصلا نشون نده اونم روز ۱۲ انتقال درسته ؟ دیگه فردا یا پس فردا میرم و ...

شاید 12 هنوز زود بوده واسه بی بی

انشاله که مثبتی مستقیم برو آزمایش بده

حضوری برو بهشون بگو تا زمان پانکجر تنظیم کنن

امروز اونجا نیستن خدایا چه بد شانس م من

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
شاید 12 هنوز زود بوده واسه بی بی انشاله که مثبتی مستقیم برو آزمایش بده

فکر نمیکنم زود باشه ولی میرم آزمایش دیگه چاره ای ندارم اینبار نشه جنین ندارم و نمیدونم توانایی رفتن این مسیر و از ابتدا دارم یا نه 😔😔😔 خدا کمکم کنه فقط