2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام علیکم صبور جان اگه مقدار سی دی ها خیلی بالاست به نظرم الکی ریسک نکن گلم دکترت کیه عزیزم؟ چرا جدی نمیگیره خب مرسی درسا جان حالا فعلا برای 4 شنبه براش همسر جان نوبت گرفتم که البته میگه بنداز هفته بعد حالا ببینم میتونم راضیش کنم همین 4 شنبه بریم تپل جان ببین داروهاتو طبق دستور بخور یعنی حتی اگه شک به پری بودن هم داری داروهات رو بخور طبق دستور سر خود کاری نکن فاطیما فردا انتقال داری؟ اشتباه میکنی ها هنوز پانکچر نشدی که صبور جون به نظرم خوب کردی سیکلت رو کنسل کردی میدونم چقدر ذوق و شوق داشتی اما مطمئنا یه انتقال با ترس و دلهره خیلی سخت از عقب افتادن یکی دو ماهه سیکل هست به نظرم میشه دکتر توکلی براتون دوز سرم ها رو بنویسه اگه لازمه و دکترتون اجرا کنه دیگه در این صورت نیاز به تغییر مرکز هم نیست مامان ارنیکا جون فدات بشم مطمئنا خیلی خیلی سخته امیدوارم بهترین راه جلو پاتون گذاشته بشه و خدا کمک کنه هر چه زودتر فرشته اسمونیت بیاد تو دلت ایسودا جون ان شاء ا... تو همین یه ماه و نیم میشه البته اگرم نشد نگران نباش چون اصولا دوره درمانش 3 ماهه است همه چیز رو درست کنی و بری تو سیکل خیال خودت هم جمع تره رازیانه برای پرولاکتین ضرر داره بقیه موارد رو حضور ذهن ندارم الان باران جان دست خدا به همرات امیدوارم کلی تخمک تچل داشته باشی در مورد استرادیول حتما ضخامت اندومترت خوب بوده که ندادن عزیزم اصولا همون امپولا ضخامت رو هم بالا میبرن مگر اینکه کسی رشد اندومترش خیلی ضعیف باشه مهکان جون خیلی متاسف شدم مطمئنا سخته دیدن جواب منفی اونم بعد از این همه سختی کشیدن ان شاء ا... ازهات رو پیگیری کن و به تلاش ادامه بده تا وقتی نینی بیاد تو دلت و محکم بچسبه شاینا جون دیدی الکی نگران شدی ما که همه گفتیم این دکتره حرف مفت زده میگم کمپین تحریم این دکترو راه بندازیم چطوره؟
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
شاینا جون حدس میزدم شما هم فیبروکیستیک باشی عزیزم اصلا بهش فک نکن من هم تهران دکتر رفتم هم کلینیک پستان بهترین بیمارستان رشت رفتم هر دو جراح بهم گفتن مشکلی نیست البته داروهای تحریک تخمک گ چون دوز استروزن رو میبره بالا باعث تغییرات بافت پسطان میشه و میتونه تعداد کیست و سایزشون رو بزرگ تر هم بکنه که علائمش با سفت شدن و درد پستان خودش رو نشون میده فقط اینو بگم که من وقتی داروهام رو میخوردم نمیتونستم سوتین بزنم نمیزدم هم یه جور دیگه درد داشت وقتی بلند میشدم یا از این ور به اون ور برمیگشتم مجبور بودم سینه هام رو با دست نگه دارم تا این حد درد داشتم تا سه ماه بعد از اتمام داروهام هم اون درد همراهم بود میکرو و داروهاش خطر خاصی نداره فقط اونایی که سابقه مشکلات بد خیم پستان تو خانواده دارن ، بیشتر از سه بار سیکل میکرو میتونه براشون خطر ساز باشه نه اینکه حتما خطر افرین باشه، بلکه ریسکش رو میبره بالا اینا چیزایی بود که دکتر من بهم گفت شادی جان خدا نکنه کم بیاری عزیزم مطمئنا بیکاری خیلی سخته اما خب قرار نیست ما هم رفیق نیم راه باشیم فک نکنی نفسم از جای گرم در میاد ها نه منم همسرم شغلش یه جوریه که حدودا 3 ماه تابستون فقط بازارش خوبه مثل مورچه ها تابستون کار میکنه و پاییز و زمستون عقب افتاده ها رو جبران میکنیم خودمم که الکی الکی درس خوندمو هر جا میرم دنبال کار کار درست و حسابی نیست پس بدون درکت میکنم اما حتما همه چیز به وقتش درست میشه بازم صبر کن باران جان سری قبل هایپر شده بودی؟ عزیزم اب خیلی خیلی زیاد بخور هر روز سه تا 4 عدد سفیده تخم مرغ بخور غذا هم فقط پروتئین بخور عزیزم مثل گوشت گوسفند و مرغ لیدا جون چرا تو شهر خودتون نمیخری امپولا رو گلم؟ شاینا جون سی 3 و سی 4 هر دو مربوط به تیروئید هستن
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مظلوم جان اولین کاری که میکنی لطفا اسم پروفایلت رو عوض کن چرا مظلوم حالا؟؟ عزیزم حس منفی و فکر منفی انرژی های منفی رو جذب میکنه دومین راهی که میتونم بهت پیشنهاد بدم اینه که باید صبر کنی یه کم مردا با روش های درمانی خیلی خیلی سخت و دیر کنار میان و اصولا هم اخرش پشیمون میشن شوهر من عاشق بچه است حتی اگه ولش میردی تو همون دوران عقد دوست داشت بچه دار بشیم اما از وقتی اقدام کردیم و بعدش فهمیدیم مشکل داریم و قرار شد بریم برای درمان ، 5 سال طول کشید تا راضی شد بریم برای میکرو اخرشم خودش راضی شد من یکی دو سال اول حرف میزدم و اصرار میکردم اما فایده نداشت تا اینکه من دیگه رها کردمو و بعد از دو سال خودش گفت دیگه بریم برای درمان عزیزم باید زمان بدی تا بتونه با این مشکل کنار بیاد و بپذیره که درمان رو شروع کنین هر چند وقت هم خیلی برات حیاتیه بهت پیشنهاد میکنم ختم 40 روزه سوره حشر یا ختم 40 روزه زیارت عاشورا بگیری تا ان شاء ا... خدا به دلش بندازه و قبول کنه سیما جون امیدوارم همین روزا بیای و خبر بتای مثبت رو بدی بهمون امون از این مردا که صد سال منتظر معجزه میمونن ستاره جون ببخشید میشه بگی این درد که میگی موقع نزدیکی داری چه جوریه؟ کدوم قسمت درد میگیره دقیقا؟ بنده خدا جون شما که با دوز بالای دارو جواب خوب ندادی به دارو ها احتمالا اف اس اچت هم بالا باشه در عین اینکه عدد ذخیره ات بالاست بهتره خیلی سریع روند درمان رو شروع کنی گلم و زمان رو از دست ندی ترس تو راهی که ما میریم بی فایده است باید توکل کنیم و پیش بریم فدا جون ، قربونت برم خیلی ناراحت شدم عزیزم واقعا دلم گریه داره نمیدونم چی بگم هر چی هم بگم بی فایده است واقعا امیدوارم خدا خودش کمک کنه و دلتو اروم کنه هلن جون من متاسفانه از شرایط گرفتن جنین اهدایی اطلاع ندارم اما یلدا جون فک کنم بتونه کمک کنه
سلام آنا جون، چه مطالب مفیدی زحمت کشیدی گذاشتی، اکثر صفحات روخوندم وخیلی ممنون شدم که چه با حوصله واسه دوستان راهنمایی های لازم رو میزاری، ایشالله دختر نازت همه این خستگی هارو بر طرف میکنه ، ما هم فقط واسه سلامتیتون دعا می کنیم. عزیزم قبلا گفته بودم میخوام میکرو کنم. از شنبه شروع کردم به خوردن ال دی طبق نظر دکتر خلیلی (نوین مشهد) مثل اینکه همه از 5 پری ال دی می خورن. اما چون شنبه روز 7 پری من بود گفت از امشب بخور حالا دو روزه شبی یکی خوردم امروز ساعت ده دیدم کمی لکه بینی دارم با نوین صبحت کردم گفت به مدت دو شب ، شبی دوتا بخور و 4شنبه زنگ بزن بگو که خونریزی داری یا نه . 1-میخواستم بگم الان دیگه خونریزی ندارم آیا دوتا قرص ال دی بخورم یا نه؟ چون کلینیک تعطیل هستش اینجا مطرح کردم؟ 2-در ضمن روزی قرص ال دی تمام میشه من پری میشم یا همون سر موعد قبلش؟ 3-داروهای من یکیش گونال اف تعداد 10 عدد ، داروخانه نداشت سینال اف داده موردی نداره؟ جهت اطلاع دوستان آمپول منوپور 10تا دکاپپتیل 7 عدد که از روز سوم پری ساعت 8 صبح هر روز قرص فولیک5 و آ آس آ 80 شبی یک عدد . هزینه کل داروها 1210000تومان 4- من متوجه نشدم قرص آ آس آ و فولیک همراه با ال دی بخورم یا زمان پری همراه آمپول ها؟ بازم ممنون آنا جون اگه دوستای گل هم اصلاعاتی دارند ممنون میشم راهنمایی کنن
خدایا شکرت* ای که یادت از همه پیر و جوان دل می رباید* می رباید* به هوای کوی تو هر لحظه دل پر می گشاید* به هوایت* هم امید قلبی، هم پناه جانی* نور مطلق زمین و آسمانی* جلوه ی زیبایی های بیکرانی* تو شدی دنیای من، رؤیای من، ای جان جانان* جان جانان* رود از چشمان من اشکم به یادت همچو باران* جان جانان* با تو در امانم، جز تو من ندانم* بی تو بی پناه و بی نام و نشانم* بی تو در تاریکیم راهی ندانم* تا نفس در سینه دارم اسم تو ورد زبانم* مهربانم* عطر دلخواه و شمیم عشق تو آرام جانم* مهربانم*
لاله جان ..ممنونم تجربه ت رو در اختیار گذاشتی ..منتظرت بودم در مورد سونو بیای وراهنمایی کنی عزیزم .. در مورد c3 و c4 مطمنی مربوط به تیروییده ؟ با t3 وt4اشتباه نگرفتی عزیزم ؟ بچه ها من ا ان ا رو تکرار کردم ....مثل اینکه نه مثبت نه منفی و مشکوکه نه ؟ ANA :1.0 کمتر از 0.8 :منفی بیشتر از 1.2: مثبت Equivocal :0.8-1.2 IgA:194.8
بنده خدای عزیزم به نظرم اگه واقعا تصمیم قطعی دارین برای بچه دار شدن، و سهم مهمی تو زندگیتون برای بچه قائل هستین باید به ترس غلبه کنین عزیزم همه ما ترس رو داشتیم و داریم اما خب هر چیزی هزینه ای داره و برای به دست اوردنش باید هزینه اش رو بپردازیم شاینا جون نه با همون تی سه اشتباه گرفتم درسته سی 3 و سی 4 مربوط به کبد میشه عزیزم من الان رفتم ازهایی که دکتر ایمونولوژ برام نوشته بود نگاه کردم دیدم برای من C4/CH50 /C1 inhibitor نوشته بود که برای بررسی لوپوس و انژیوم اِدم بود و بررسی مشکلات کبدی بود مال شما هم مربوط به موارد کبدی میشه
لاله جون سخته متاسفانه، یعنی اگر من خدای نکرده مریض بشم یا یه مدت نتونم بیام سرکار یا اگه ایشالله خدابخواد و باردار بشم زندگیمون فلج میشه،نمیشه زندگی روی کار خانم پایه ریزی بشه،درسته همسرم کمکم میکنه ولی من نباشم همه چی تعطیله، درد من اینه،من دلم میخواد کار همسرم اوکی بشه که از دغدغه و استرسم کم بشه و بتونم انرژی مو بذارم واسه درمان،با این وضع نمییییشه
متاسفانه همه مون درگیریم، خدایا کمکمون کن
فدا جون چی شده عزیزم؟ مظلوم جون خوندم مشکلت رو،خیلی سخته واقعا،ولی واقعا همیشه ما باید ناز بکشیم،چی بگم والا، رسم زمونه عوض شده
منم درگیرم، یکسال تلاش کردم و کنار اومدم تا همسرم بالاخره بیوپسی کرد و آزمایشش رو تکرار کرد،یکسااااال میدونستم همسرم آزواسپرم هست ولی خودش نمیدونست و من یه تنه فشار رو تحمل کردم،تا بالاخره تونستم راضیش کنم بره آزمایش بده و دکتر بهش گفت آزواسپرم هست،میدونم وقت برات طلاست، سعی کن موقعیت مناسب برای حرف رو پیدا کنی،اگه دیدی عصبانی میشه حرفت رو قطع کن و یه چیز دیگه رو بگو و بعدا تو یه موقعیت دیگه ادامه ش رو بگو،کم کم تو ذهنش جا بنداز،نذار بره رو دنده لج و لجبازی، خودت رو بهش نزدیک کن تا حامیت بشه و از در تامین نیازت وارد شو تا بیاد همراهت برای درمان