2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
ستاره جان پس تقریبا مشکلمون عین همه (البته دوست ندارم بگم مشکل) کار درستی کردی ستاره جان منم دوتا انتقال منفی داشتم و تا انتقال جنین های فریزم برا بار سوم چیزی نمونده اگه خدا بخواد دهه اول خرداد عزیزم امروز با دکتر مختار صحبت کردم اما برام آزمایشهای خود ایمنی و انعقادی رو ننوشت گفت نیازی نیست راستی خواستم این دفعه جنین پنج روزه برام انتقال بدن، شمارو به خدا دعا کنین جنینام طاقت بیارن تا پنج روزه شن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستاره جون انشالا که مشکلی نیستش وقت سونو دکتر نصر رو چطوری گرفتی راحت بودش ارزو جون اول ازمایشاتترو انجام بده و بده توکلی ببینه بعدش برو بنظر من اینطوری نظر متخصص امر هم میتونی بهش اعلام کنی ستاره جون من برای روز بعدش از پادمهر نوبتگرفتم بنظر تو به طرازی بگم یا نه میخام هر چی استرس مربوط به این چیزاس رو از خودمدور کنم
ممنون ستاره جون.منم همونجا خواستم با پادمهر وقت بگیرم.بعد پشیمون شدم.ترسیدم یه مشکل جدید پیدا کنم.ازمایش اسپرمم دادیم.خودمم امشب هشت و نیم با طرازی وقت دارم.حیف شد می خواستم بعد توکلی برم طرازی
ارزو جون اگر براتون امکانش هست عقب بندازی سیکل رو ازمایش بده البته بنظر من اگر نه فقط خودت رو بی خودی درگیر استرسش کردی چون بسته به اینکه چه ازمایشی باشه بین یک تا دو هفته ممکن هست زمان ببره
مهکان جون فعلا که فاکتور c3 واسم پایینه ...نمیدونم ایا درمان خاصی داره یا نه؟ اما خداروشکر بقیه فاکتورها خوب بود ...فعلا منتظر نظر دکتر در مورد نتیجه سونو سینه هم هستم دعا کنید عملی چیزی لازم نباشه ...چون از وقتی سونو کرد بخاطر فشار دستگاه سینه درد بدی دارم ...از طرف دیگه هم اچ دی خورده بودم ..درد وورم خفیف هم داشتم ..دیگه نمیدونم این درد از جیه فکر کنم هر چی کیست وغده و.. اون توو بوده دردشون گرفته ههههه
صبور جون چون نظر طرازی و توکلی یکی بود اصلا به دکتر طرازی نگفتم که رفتم پیش توکلی. مریم توکلی ازمایش جدید نوشته بود بازم باید نشون بدم و مشاوره بگیرم و راحله توکلی هم چهارشنبه وقت دادن ازمایشای انعقادی رو ببینه ....
الهی و ربی من لی غیرک.
ممنون منتظر جونم سعی میکنم این افکار رو از خودم دور کنم و این دفعه هم با توکل به خدا پیش برم هر دوتا انتقال قبلم که منفی شد خودمو براش آماده کرده بودم و جز غم اطرافیانم چیزی ناراحتم نکرد ایشالا که مشکلی نباشه ، لطفا برام دعا کنین که خیلی محتاجشم