2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
خدا رو شکر شاینا جون که مشکلی نیست شاینا جون فکرکنم شما هم آنتی تی پی او بالا بود تا حدودی ... منم آنتی تی پی او بالاست. بازم توکل برخدا ولی واقعا دوری از تهران و امکاناتش مزید علت شده...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان منم مدت هاست خواننده خاموش تایپیک هستم مشکلات اکثرتون رو میدونم ولی من از همه شماها درمونده ترم من تو بچگی یه تخمدانم رو از دست دادم دوسال پیش هم بخاطر آندومتریوز نصف اون یکی تخمدانم رو الانم اندو دوباره عودکرده 15 روز از هر ماه رو خونریزی دارم ودردهای که زندگیم رو تعطیل می کنه وشوهرم هم اصلا شرایطم رو درک نمی کنه بعد از عمل بهم گفتن سریع بیا ای وی اف چون ذخیره تخمدانم کمتر ازنیم هست ولی شوهرم قبول نکرد می گه اگه طبیعی شد که شد اگه نه به هیچ عنوان بهش فکر هم نکن الان بعد دوسال بهش میگم یه کم رحم داشته باش ببین چقدر درد می کشم بیا بریم دنبال دوا درمون می گه من به هیچ وجه نمیام قرص ضد بارداری بخور دردات کم میشه بهش میگم پس بچه چی میشه میگه نمیدونم من ای وی اف واینا رو قبول ندارم خیلی درمونده شدم من الان 33 سالمه 5سالم هست ازدواج کردم نمیدونم با این مرد چیکار کنم حتی حاضر نیست بیاد با یه مشاور حرف بزنه دیروز به سرم زده بود خود کشی کنم ولی اینهمه زجر نکشم تورو خدا شما ها بگید من باید چیکار کنم؟؟؟؟
خدایا شکرت
مظلوم جان أولا صبوری کن دوما محبت محبت محبت و در حالی که تحت تأثیر محبتت توی رودرواسی یا توی حالتهای عاطفی هست بهش بگو یه آرزو دارم که فقط تو میتونی کمکم کنی قول میدم پشیمون نشی اگه دیدی بازم بی رحمی میکنه موقعی که کسی از دوستان فأمیل آشنا کسی فوت کرده که اون هم تخت تاثیره و کمی بیشتر به خدا نزدیک شده یا به فکر عاقبت و آخرت میفته موضوع رو در عین ناراحتی بگو وأزل بخواه یه بار به خاطر خدا به خاطر اینکه اگه من مردم پشیمون نشئ بیا حرفم رو گوش کن جبران میکنم برات دعا میکنم و از این حرفها همیشه حرف رو باید موقع خاص زد موقع خاص هم هرکسی بستگی به روحیاتش داره یکی توی خوشحالی یکی توی ناراحتی و ترس از خدا و مرگ و...
سلام مظلوم جان منم خواننده خاموش این تاپیکم غصه نخور عزیزم شوهر منم بعد ٥ سال تازه رضایت داده اونم مناظر معجزه بود مشهد رفتیم کربلا رفتیم نشد بش گفتم خدا می گه از تو حرکت از من برکت کلی اذیتم کرد دارو نمی خورد منم آندومتریوزم و دخیرم کمه اونم کم تحرکی داره بلاخره وقتی دید نه معجزه زنمی شه به شرط اینکه هیچکدوم از خانواده هامون ندونن قبول کرد امروز ١٢ انتقالمه میکرو کردم و منتظر رحمت خدام ان شاءالله شوهر شما هم هر چه زودتر به این نتیجه برسه و دل شما هم زود زود شاد شه خدا بزرگه حتما در بهترین زمان بهترینارو برامون می خواد منم اگه از اول قبول کرده بود مثل دوستام الان بچه ام سه چهار سالش بود
الهی ! نه من آنم که زفیض نگه ات چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی، به نگاهی در اگر باز نگردد، نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چو گدا برسر راهی ، کس به غیر تو نخواهم ، چه بخواهی چه نخواهی ، باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی ...
سیما جون با دل شکستم برات دعا میکنم معجزه خدا رو ببینی همینطور شما فدا جان شوهرم آدم بدی نیست مهربونه دوسم داره ولی تو این مورد میشه یه آدم بی منطق از آیندم خیلی می ترسم از اینکه زندگیم از هم بپاشه ... سیما جان ذخیرت چند هست و چن تا تخمک داشتی ؟
خدایا شکرت
مظلوم جان نمیدونم چی بهت بگم شرایطتت خیلی سخته ولی این تو این راه من فقط ی چیزی رو فهمیدم اینکه مشکل از ما باشه ماباید ناز بکشیم مشکل از مرد باشه بازم ما باید ناز بکشیم این موضوع خیلی رو اعصابمه من شوهرم میگه اگه زنم مشکل داشت نه ای وی اف میکردم نه چیزی طلاقش نمیدادم اما یک زن دیگه میگرفتم همون موقع تو دلم میگم چه خوب که خدا شناختش😳
سلام به همه دوستان lida جان چرا به داروخانه فرد که تو خیابان شریعتی سر نزدی فک نکنم اونا برا دادن دارو هیچ محدودیتی داشته باشن مسیرش هم خیلی راحته دقیقا روبروی ایستگاه قلهک یکم پایین تره من که تا حالا برا گرفتن دارویی لنگ نموندم خیلی هم به مرکز ناباروری ابن سینا نزدیکه اگرم اونجا مشکلی بود خود داروخانه مرکز داروهارو میده منتها با هیچ بیمه ای قرار داد نداره
یلدا جان واقعا شرایط بدی دارم اگه وضعیتم طوری بود که میشد صبر کرد حتما صبرکردم تا بالاخره راضی بشه ولی بیماری من پیش رونده هست وگدشت زمان من رو از مادرشدن دورمیکنه دیروز بهش میگم شاید بعدها بهم بگن باید تخمک اهدایی بگیرم میگه چه کاریه زن میگیرم اون لحظه ارزوی مرگ می کردم پس من چی حق ندارم مادر بشم خدایا
خدایا شکرت