2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048344 بازدید | 684650 پست
😳خدانکنه شادی جون
چی بگم بهت که خودم سرگردونم وحیرون...😢 راهت دوره حق داری شما هم مثل همه این دوستان همه مثل هم هستیم وهمو درک میکنیم درست میشه ان شاءالله امیدوارم که همه چی درست بشه
یلدا جون باید بگم متاسفانه همه مثل هم هستیم، دلم میگیره میبینم ماها اینقدر درگیریم با مشکل بچه سعی کردم کنار بیام،با اون مشکل میتونم بگم بزرگ صدام درنیومد، نذاشتم هیچکس بفهمه دردم چیه،حتی نزدیک ترین کسام واسه کار همسرم هم خیلی تحمل کردم،خیلی وقته، همه ش میگم حتما نمیشه حکمتی داره ولی واقعا دیگه تحمل ندارم کاش کار همسرم درست شه،خسته م از این مشکل،خیلی وقته باهاش درگیرم و کم کم دارم کم میارم این چند روز دارم فکرمیکنم شاید بچه دار نشدنمون حکمتی توشه مثلا قرار نیست این زندگی دووم بیاره،شاید من کم میارم و خدا نمیخواد بذاره بچه دار شه بچه ها بیکاری خیلی سخته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم عزیزم
سخته واقعا حق داری ولی اینجوری نگو شما که از من بزرگتری نصحیتت نمیکنم ولی طاقت بیار گلم
منم میگم خدایا بازم خوب شد که دستمون به دهنمون میرسه بخوایم بچه پرورشگاه یا اهدایی بگیریم ولی بازم اخرش تسکین دردم نمیشه...
میگم چرا
میگم خدا نکنه دارم کفر میگم
خدایا چیزای دیگه رو ازمون نگیر
من ی کمی اوضاعم فرق داره دیگه حالم از همه چی بهم میخوره
حتی فکر بچه پرورشگاه رو هم نمیتونم بکنم شوهرم بچه میخواد ولی غرورش اجازه نمیده که به زبون بیاره... فکرکن به شوخی بهم میگه رحمت رو اجاره میدی؟؟؟ با این حرف زدنش میترسم نتونم خواسته اش رو براورده کنم از خدا میخوام کمک هممون بکنه
امیدوارم خدا بهمون نظر کنه یلدا جون میدونی اگه آقایون یکم غرورشون کم میشد خیلی از دردای ما کم میکرد گاهی هم با حرفاشون به جای دل به دست آوردن بیشتر دل میشکونن خدا کمکمون کنه ایشالله میگن خدا با صابرینه،من خیلی صبر کردم خیلی بیشتر از حد تحملم، امیدوارم خدا جوابم رو بده برات دعا میکنم،امیدوارم خدا کمکت کنه من حضور ذهن ندارم مشکلت چی بود؟ولی یه یلدا بود که اهدایی گرفت سقط شد،فکرکنم شما بودی که همسرت اسپرم اهدایی نخواست جنین اهدایی خواست،درسته؟همسر شما هم آزواسپرم هستن؟متاسفانه همسر من آزواسپرم هستن امیدوارم که خیلی زود خدا آرزوت رو برآورده کنه شرایط همه مون متاسفانه سخته
اره شادی جون من جنین اهدایی گرفتم پوچ بود ولی...
خیلی سر این بارداری کوتاه به هم ریختم
همش حس میکردم از جانب شوهرم بهم ظلم شده😟 اره متاسفانه همسرمن عمل شد وسلول زایا اصلا نداشت...
سلام صبورجون نمیدونم موسوی درموردسی دی هاچیزی میدونه یانه چون ازمایشش روکه برام ننوشت این سری هم که رفتم پیشش شوهرم نذاشت دراین موردسوال کنم ولی خودم همش توفکرهمین ازم که انجام ندادم ولی هفته اینده که برم حتما درموردش سوال میپرسم به من حتی باوجودمشکل انعقادیم ب6وب12نداد فقط گفت هپارین لازم داری دیگه نمیدونم فقط توکل کردم به خدا انشالله که به نتیجه برسیم شماچه کردین سیکلوکنسل کردین
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
اره درساجون حاضرنشدم سر عمل...چون ایمونونولژ بیمارستان قایم گفت سی دی ۵۶ ت بالاست و خودش عامل سقطه. حالا از موسوی وقت گرفتم ولی فکرنکنم بتونم بمونم بپرسم چون میرم شهرمون.
احتمالا بایداین جنینهامو بی خیال بشم برم تهران...

ایسودا جان کدوم دکتر ایمنی رفتی که برات تجویز کرد؟ رنج ازمایشگاهت برای سی دی های ١٩و ۵۶و خودشون چندبودن؟
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
شادی جون و یلدا جون درکتون میکنم عزیزانم منم مثل شماهام غصه میخورم ولی اخه تا کی تلخ کنیم زندگیرو به خودمون شادی جان منم فکرای شما میاد تو سرم میگم نکنه قرار این زندگی تموم بشه که من بچه دار نمیشم ینی خسته شدم یه روز خوبم ی روز بدم بعضی موقع ببخشید فکرای بدی میاد تو سرم امیدوارم خدا خودش کمک کنه ارامشو احساس کنیم
سلام دوستان شادی جون - یلدا جون امیدتون رو از دست ندین هر کدوم از ماها داریم با یک سری از مشکلات دست و پنجه نرم می کنیم باید توکل کنیم به خدا که بتونیم از پسشون بربیایم قوی باشین خدا کریمه آنا جون مرسی از جوابت من دیروز هاش سی جی رو زدم فقط اینو بگم که خارجیش رو نتونستم پیدا کنم چون زمان نداشتم ایرانی گرفتم دیگه هر چی پیش آید خوش آید یه دونه کامل زدم و دومی هم نصفه نمی دونستم باید با یه اب می زدم یا جدا جدا که من جدا جدا زدم ( طرازی چیزی بهم نگفته بود ) تائید سرم هم نتونستم بگیرم باید ازاد بخرم خیلی سخت می گیرن و اینکه نمی دونم چرا گیج می زنم چشام تار شده حالت تهوع دارم خیلی خیلی داغونم خدا به دادم برسه اگه مثل سری قبل بشم دووم نمی یارم اگه توصیه ای داری گلم بهم بگو انجامش بدم فردا عمل دارم خانوماااااااا برام دعا کنید این مرحله رو به خوبی پشت سر بزارم.........
سلام انا جون شنبه اومدم پیش طرازی که خدا رو شکر بود برام منوپیور و گونال نوشت مجبور شدم با هر سختی بود شب رو تهران بمونم صبح نسخه رو تائید کردم و به دوتا داروخانه ای که روز قبلش زنگ زده بودم و قول آمپولها رو ازشون گرفته بودم رفتم اما هر دو زدن زیرش و گفتن این تعداد نمی تونیم بدیم آخه من 30تا گونال و 30 تا منوپیور داشتم داروخانه ها با مراکز ناباروری کار میکنند و داروها رو برای اونا تهیه میکنند به بیماران مطب های خصوصی به این راحتی دارو نمیدن ناخودآگاه از فرط خستگی و غربت و اینکه مادرم رو هم با خودم آواره تهران کردم توی داروخونه زدم زیر گریه ... وقتی اونجا بودم براشون70تا گونال رسید اما بازم بهم ندادن و گفتن نسخه شما زیاده چیزی برای مرکز خودمون نمیمونه ... متاسفانه بازم دست از پا درازتر برگشتم شهرمون ... این بار دوم توی این چندماه که سیکلم کنسل میشه دفعه قبل که فقط یه تخمک داشتم وآی یو آی کردم و این بار هم که آمپولها نیست ... کاش سال گذشته طرازی قبل از اینکه منو وارد سیکل ناموفق میکرو کنه برام آزمایشات رو انجام میداد لااقل پارسال 6تا تخمک داشتم که منفی شد.
راستی آنا جون داروخانه آذر کیوان گفت دیگه با تامین اجتماعی قرار داد نداریم چون مطالباتمون رو هنوز ندادن و داروهاتو باید آزاد بگیری آخه گونال رو داشتن اما گفت آزاد ببر کلا مملکت گل و بلبل زندگی میکنیم من که دیگه بریدم بیش از یک سال توی راه تهران میرم و میام
سلام به همگی دکتر روماتولوژ یه سری ازمایشات واسم نوشته بود که امروز جوابشو گرفتم ..گفته بود اگه سه فاکتور مثبت بشه خوب نیست .. خدارو هزار مرتبه شکر ....... همه فاکتورا منفی بود همه ! نمیدونم با چه زبونی خداروشکر کنم ....خدایا شکرت! فقط هموگلبینم کمی پایین بود ...رنج نرمال بین 12-16 هست ...برا من شده 11.8 c3....رنج نرمال بین 90-180هست برا من 80 هست وکمی پایین ! این c3 چی هست ؟ شادی ...یلدا ...لیدا ..باران جان همه ماها به نوعی درگیریم ...چاره ای جز صبر وتوکل نداریم .. ان شالله که خدا به ما یه نظری بکنه گره از کارهامون باز بشه ...الهی آمین برا منم دعا کنید نتیجه سونو سینه م واسم مشکل ساز نشه الهی به امید تو !
اینو پیدا کردم کاهش C3 و C4 خیلی بندرت بدون وجود بیماری‌های کمپلکس ایمنی دیده می‌شود لذا کاهش آنها به همراه یک شرح حال و معاینه بالینی می‌تواند یک دلیل محکم برای لوپوس باشد. البته محصولات کمپلمان مانند C3a,C4a,C3d,C4d: بر C3 و C4 ارجحیت دارد . c4 نرماله برام.. فقط c3پایینه
یلدا جون منم گاهی حس میکنم بهم ظلم شده،از خیلی جهات و از طرف همسرم، منکر خوبیهاش نیستم ولی خیلی ها تو این مشکل شاید کنار نیان که ماها کنار اومدیم، پس توقع درک و کمتر شدن تنش تو زندگیمون از طرف اونا کمترین خواسته س فکرکنم،برات درخواست دوستی فرستادم یلدا جون،این آزواسپرم درد بزرگیه که فقط ماها که درگیرش هستیم متوجه عمق دردش میشیم،امیدوارم خدا واسه هیچکس نخواد حوریه جون این فکرا خواه ناخواه میاد تو ذهنمون، داریم فشار زیادی رو تحمل میکنیم، منم یه روز خوبم یه روز داغون،انگار بین زمین و آسمون معلق موندم، فقط خدا میتونه کمکمون کنه باران جون همه ی امیدم به خداس، برام دعا کن،ایشالله به آروزهات برسی شاینا جون امیدوارم درگیری های ماها هم تموم بشه،ایشالله که سونو ت مشکل ساز نمیشه عزیزم