2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
خزر جون الان داشتم پستارو میخوندم برای ثبت اطلاعات تو صفحه اول! که متوجه شدم نوشتی همسرت تحرک س چهار نداره! نمیدونم دقیقا منظورت چیه اما اگه همون تحرک سی و دی باشه که خوبه نداشته باشه! اتفاقا خوبه که تحرک ای و بی رو داشته باشه! مامی مرسان جون قربون مرامت.... احساس مسولیتم به خاطر حضور شماست پس میشه گفت این احساس مسولیت رو شما دارین و خونه تون رو ترک نمی کنین... چراغ این خونه با شماهاست که روشنه... پس من ازتون ممنونم.... و اما در مورد حال خودت یکم بگذره بهتر میشی... میدونم که با انرژی تر از قبل شروع خواهی کرد... منتظر معجزه عزیز صبح جواب دادم اما باز سایت قاطی کرده بود ارسال نمیشد... عزیزم خیلی از دوستان بعد ال دی و دیفیرلین این شرایط کم شدن خونریزی رو داشتن... من خودم حتی بعضی وقتا در حد یه روز خونریزی اونم کم داشتم... نگران نباش نرماله... مهسا مامی جون قرار نیست که چون دیگران زودتر شنیدن تو دیرتر نشنوی... خوب دردونت ایشالله یکم تنبل تشریف داره اما بعد اینکه تالاپ تولوپش رو شنیدی قول میده بهت حسابی شیطونی کنه که جبران این استرسات بشه!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان شوهرم همون گرید سی دی نداره یعنی با عمل واریکسول داشت ولی برگشت بعد با ی سری قرص هم داشت اما الان نداره البته قرصی هم مصرف نمیکنه منظورت از نداشتن خوبه یعنی چی؟ همه دکترایی ک رفتیم علتشو همین گفتن
فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خزر جون والله شایدم بستگی به تحلیل آزمایشگاها داره و اینکه سی و دی از نظر آزمایشگاهی که شما آز اسپرم دادین چیه! تو آز اسپرم همسر من سرعت آ و بی کمه که مهمه این دو بالا باشه! سی و دی اسپرمای ضعیف هستن!!! که هر چقدر درصدشون کمتر باشه بهتره! مثلا اسپرم با سرعت آ یعنی بالا برای همسر من 5% و بی 25 درصده و این یعنی تحرک پایین! اصولا اگه مجموع این دو درصد 50 یا بالاتر باشه یعنی خوبه اما برای همسر من کمه یعنی بده! حالا شاید تو آز اسپرم همسر شما اسم این دسته بندیا برعکسه! یعنی اسپرم با تحرک بالا و یکم پایین تر رو برای آز شما سی و دی گذاشتن! در کل قانونش اینه: اسپرم با بالاترین سرعت و اسپرم با سرعت پایین و اسپرم بدون تحرک و اسپرم مرده که این چهار رده سرعت نام گذاری شدن! آزمایشگاهی که ما آز دادیم اینا رو به ترتیب اینطوری دسته بندی و نامگذاری کرده! اسپرم با سرعت بالا a اسپرم با سرعت پایین b اسپرم بدون تحرک c اسپرم مرده d حالا شما با استفاده از توصیفات ازمایشگاهیتون میتونین تحلیل کنین فقط باید بدونین که درصد اسپرم با تحرک بالا و پایین هر چه قدر بالا باشه خوبه! و درصد اسپرم بدون تحرک و مرده هر چقدر کمتر باشه بهتره!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همتون بچه ها خوبین ؟ ماریانا جون مبارکت باشه ان شااله که صحیح و سالم بیاد بغلت سما جون مبارک باشه خدا رو شکر مهسا مامی جون عزیزم پس میخوای مامان دو تا نی نی ناز باشی . ان شااله که بزودی صدای قلبشو هم میشنوی ناناز جون خیلی برات خوشحالم مامانی ساراگلی امروز رفتی رزاقی یه خبر از خودت بهم بده ان شااله که خوبه همه چیز همه دوستای نازنینم که تو سیکل هستین و مشغول زدن آمپووووولا و دوستایی که منتظر جواب آزمایش هستین ان شااله بهترین در انتظارتون باشه و همینطور دوستایی که کم پیدایین و قراره بزودی برین تو سیکل مثل ستاره و مینا مامان و آزاده و ترانه و...... ستاره جون یه خبر از خودت بهمون بده خیلی وقتا یادت می افتم ان شااله که خوب خوبی آنای نازنین دیگه به سلامتی چیزی به عمل و مامان شدنت نمونده . ان شااله که بیای و همش از اتفاقات خوبی که پیش رو داری برامون بگی و ما هم کلی ذوق کنیم منم خدا بخواد سه شنبه صبح پانکچر میشم ... دیگه توکل بر خدا ببینم چی میشه از خدای مهربان براتون بهترینها رو میخوام .... دوستون دارم و التماس دعا
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
مامی مهسای عزیزم پس شمارش معکوس مادر شدنت شروع شده! ایشالله این سری وقتی به عدد صفر رسیدی پشت بندش عدد تپل و دوست داشتنی و سه چهار رقمی بتات رو میبینی!!!!!!
انای عزیزم بی زحمت برای من هم جز 25 رو بزار.+5000تا صلوات. به امیده حاجت رواییه همه دوستای گل راستی کی میخوای بری عمل...همش میام سر میزنم که ببینم که انشاءالله زودتر نتیجه بگیری و دله ما رو شاد کنی...
الهم عجل لولیک الفرج .........برای سلامتی اقامون لطفا یک صلوات بفرستید دوستان.الهم صل علی محمد و ال محمد
سلام خوبین ؟ من اشتباه رفتم باز توی تاپیک قبلی گفتم چطور از یه تاریخی فقط یک پیغام هست ! من که پریود شدم احتمالا ٢ هفته دیگه انتقالمه فقط هم یک بسته جنین فریز دارم خیلی خیلی التماس دعا گرمی میخورم و اناناس اگه چیزی بلدین که باید انجام بدم توی این مدت ممنون میشم بهم بگین
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن
سلام بچه ها شبتون بخیر من تا چند روز دیگه ب لطف حق انتقال دارم چه چیزایی باید بخورم و جه چیزهایی نباید بخورم لطفا راهنماییم کنید ممنون
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
راسی امروززنگیدم بیمه ایران گفتم مابیمه شدیم جداگانه پول دادیم بیمه واسمون جداحساب میشه گفت اره راس میگن؟؟؟؟ ماریاناجونم آخ چقدر ذوقیدم یادمه وقتی منفی شدی چقدرناراحت بودی برو حالشوببر نگاروارام گرمی بخوریددیه مثل عسل جوانه گندم سیاهدانه گردو دارچین زنجبیل واینا
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
خزر عزیزم فدای سرت.... خانومی غصه نخور ایشالله به زودی با انجام تمام آزا و بررسی همه موارد دیگه مامان میشی و به جای بتای 2 یه بتای ۳-۴ رقمی قسمتت میشه! عزیزم بتای 2 که چه عرض کنم خیلیامون بتای زیر ۰/۱ رو تجربه کردیم!!!! آلاله جون عزیزم فردا یعنی 7 مهر وقت اسکایپ با خزعلی داریم. فعلا گفتن عمل بین ۲۵ تا ۲۹ مهره! اما گفتن شایدم زودتر باشه! اگه تو اون بازه زمانی باشه احتمالا یه پری ورپریده دیگه رو باید تحمل کنم! فدات بشم عزیزم که انقدر به فکرمی.... ایشالله تک تکمون به زودی بیاییم از دوران بارداریمون و تهوعهامون غر بزنیم!!!! آرام عزیز دلم ایشالله همین بسته آخرت میشه یه دو قلوی ناز و سالم و شیرین و دوست داشتنی و مونس مامان باباشون!!!!! دوستای گلم که میخوایین انتقال بدین خیلی وسواس نداشته باشین! فقط در حد نرمال گرمی بخورین و از چیزایی که باعث یبوست میشن پرهیز کنین! لوبیا سبزم برا آندومتر خوبه فقط حواستوت باشه طبعش سرده و خصوصا کسایی که طبعشون سرده با ادویه جات گرمش کنن!!!! فقط خواهشا یادتون باشه استرس خیلی بیشتر میتونه تاثیر داشته باشه تا تغذیه!!!! پس سعی کنین خودتون رو مشغول کنین تا گذر زمان رو متوجه نشین! خواهشا این دو هفته بعد انتقال به علایم فکر نکنین!!!! بازم میگم هر علایمی بود بدونین مال پروژسترونا و داروهای هورمونیه نه بارداری و نه پریودی!!!!! کتاب بخونین، فیلم ببینین، موسیقی گوش کنین، قران بخونین، صلوات بفرستین، خیال بافیای شیرین بکنین، به سیسمونی فکر کنین، به اینکه همین موقع بعد ۵-۶ سال راهی مدرسه میکنینشون، به اینکه کدوم دانشگاه قبول میشن، رتبه شون چند میشه، اگه رتبه اول کنکور بشن چه حسی خواهین داشت، عاشق بشن چی کار میکنین، عروس و دوماد بشن چه ذوقی می کنین، ..... فقط به چیزای خوب فکر کنین!!!!! به خدا چیزی از دست نمیدین! بدترین حالتش اینه دو هفته خیلی شیرین رو میگذرونین اما اگه با انرژی مثبت برین جلو مطمئن باشین بهترینا در انتظارتون خواهد بود! امیدوارم بهترین از دید خدا همیشه در انتظارمون باشه!!!!! رز جون از بیمه گفتی بیمه تکمیلی مام عوض شده، همش استرس دارم سقفش چه تغییری کرده، بیمه مون دانا بود شد سینا!!!! بچه ها کسی بیمه تکمیلیش سینا بوده؟ میخوام بدونم بیمه خوبیه؟ اگه کسی داشته میشه بگه لاپرا و هیسترو رو جزء دسته نازایی حساب می کنن یا نه؟؟؟ هنوز قراردادش دستمون نرسیده! چند روز پیش خیلی ذوق کردم که بیمه مون سقفش شده دو تا پنج میلیون الان ولی هنوز نمیدونم چی در انتظارمونه!!! توکل به خدا!!!