2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
آزمایشهای تکمیلی لازم برای بررسی علت منفی شدن یا سقط مکرر: دوستای گلم اینم از آزمایشهای تکمیلی تورک آنا: این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: Protein c Protein s Anti thrombin III APCR Homocysterin AMH Beta 2 Glycoprotein (IgG) Beta 2 Glycoprotein (IgM) Igm CD4 CD8 CD4/CD8 CD16 CD56 CD19 CD69 IgA VJ بعدش آز جهشهای ژنی: MTHFR PAI-1 بعدشم که آز کاریوتایپ رو تو آزمایشگاه ژنوم طبقه چهار همون ساختمانی که نیلو هست انجام دادم! فقط یه چیزی این سی دی مارکر ۶۹ رو هم آزمایشگاه آرژانتین دادم! ******** این مجموعه آزمایشها رو یکی از دوستان جمع آوری کرده بود: 1- گروه Auto immunology (سیستم ایمنی) F.A.N.A Anti Cardiolipin IgG Anti Cardiolipin IgM Anti Phospholipid IgG Anti Phospholipid IgM ********************** 2- گروه Electrochemiluminecens این ٥ تا درباره تیروئیده، حتماً بده: T4 T3 TSH Anti TPO Anti TG این سه تا رو روز ٣ پریود باید بدی: LH FSH Estratiol Prolactin لزومی نداره روز سوم باشه) ***************************** 3- گروه Coagulation (انعقادی) حتماً همه اینها رو بگو برات بنویسه: Protein C Protein S P-Anti Thrombin III INR PT P.T.T Lupus Anti-Coagulant Activated Protein C Resistance *************************** 4- گروه Blood Biochemystry (بیوشیمی خون) Anti Mullerian Hormon (تعیین ذخیره تخمدان) Inhibin B (مثل بالایی برای ذخیره تخمدانه) Hb A1c Homocysterin FBS Urea Creatinine 25OH Vit.D3 (ویتامین دی رو حتماً بده، کمبودش باعث سقط میشه) ****************************** 5- گروه Hematology (همون شمارش گلبول هاست، حتماً دادی قبلاً) WBC RBC Hemoglobin Hematocrit M.C.V M.C.H M.C.H.C Platelets ********************** 6- گروه Molecular (این سه تا گرونن، جهش های ژنی رو نشون میدن) Prothrombin G20210 PAI-1 MTHFR ********************* 7- گروه serology (اینها رو فکر کنم دادی) (Toxoplasma (IgG (Toxoplasma (IgM (Rubella (IgG (Rubella (IgM (C.M.V (IgG (C.M.V (IgM HBS.Ag HCV Ab HIV Ab (Listeria (IgG) (Listeria (IgM)
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه مهربونای خودم وااااااااااای بالاخره تونستم بیام از تک تک دوستای خوبم که برام دعا کردین و ارزوی موفقیت کردین ممنون انشااله به حق پنج تن همه نتیجه بگیرن منم تو اونا و یه تبریک توپ هم به تمام مامانای جدید گوارای وجودتون از خود بگم که اگه دعوام نکنین هیج علامتی ندارم و فقط توکلم بخداست از امروزم دیگه رفتم سر کار واااای یه عالمه کار ریخته بود.... خلاصه آسته رفتیم و آسته اومدیم تا ببینیم خدا برامون چی می خواد آنا مهربونم جزء قران برام اوکی هست 500 تام صلوات برام بذار گلم بازم التماس دعای همگی تون رو دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خراش آندومتر یه خراش تو دیواره رحم میدن و اینطور که به نظر میرسه مثل اینکه تو احتمال گرفتن جنین موثره! چسب جنین تا جاییکه من میدونم همون تزریق هاش سی جی بعد انتقاله اما مطمئن نیستم!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون ممنون از این همه راهنماییات عالین عالی میگم من که خودم خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشتم قبلا هم سابقه بارداری داشتم باز این ازمایشات لازمه این ماه هم انتقال دارم بعد اون قرص 2 روز اول صبح و شب بعد روزی 3 بار
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
نگار جون بستگی به این داره بارداریات تا کجا پیش رفتن.... من یه دوستی دارم چهار بار آی یو آی داشته و دوبارش باردار شده بوده و سقط شده بود.... بعد که این آزمایشهارو داد معلوم شد هم مشکل ایمنی داره هم انعقادی! پس بودن کسایی که باردار شدن ولی نافرجام بوده بارداریشون! این آزمایشهای تکمیلی مال شکست مکرر و سقط مکرره! یعنی مشکل ایکنی و انعقادی هم میتونه مانع گرفتن جنین بشه هم باعث سقط!!!!! استرادیولاتم خیلی زیاد نیست! نگران نباش! مال من آندومترم خوب بود دو تا استرادیول داشتم! پس برا تو هم خیلی پایین نبوده!
انا جون 700 تا صلوات هم برای من بزار
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
ممنونم عزیزم ب نظرت قبل انتقال برم از بدم
نگار جون من جای تو بودم این آزارو میدادم!
ان شالله برم دنبال کاراش
ژینا جون انشاالله بزودی شماهم مادر میشی عزیزم من انتقال دومم بود اما سختیهای بسیار زیادی پارسال سر بیماری عفونیم کشیدم که از سه بار میکرو منفیتم بیشتر گریه کردم همون باعث شده بود سیکل اول انتقال تخمک سه تا بدر نخور داشته باشم و تهران بیا و برو بیمارستان لقمان مرکز عفونی... خدا نصیب نکنه تن سالم بعد در کنارش خواست خدا و مادر شذن از همه چی بهتره
فقط خدا
سلام به همه دوستای خوب این تاپیک من امروز روز دوم پری بودم و وارد سیکل میکرو شدم. دوباره تحریک و پانکچر و انتقال و انتظار از امروز شروع شد. نمی دونم چی پیش خواهد اومد ولی با امید به خدا این دوره رو جلو می رم . راستی فردا یاسین به نیت من خونده می شه از تک تکتون پیشاپیش تشکر میکنم و میخوام که با اون دلای پاکتون منم دعا کنید تا دست خالی برنگردم. منم اگه قابل باشم بعد یاسینها برای تک تکتون دعا کردم و میکنم. انشالله که مادر شدن روزی تک تکمون باشه.