2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
مریم جون عزیزم خوش اومدی... در خدمتتم... اگه کمکی از دستم بر بیاد در خدمتت هستم...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمی جون عزیزم این سه شنبه وقت اسکایپ دارم برا ویزیت با خزعلی! دکتر رویا پادمهر گفتن احتمالا عملم 25 الی 29 مهر انجام بشه اما احتمال جلو افتادنش هم هست! حالا ببینیم سه شنبه 7 مهر چی میشه!!!! عزیزم شکر پس دیگه داری به سمت مامان شدنت میری.... خاله شون به دردونه هات میگه این دفعه مامانشون رو ناراحت نکنن و تنهاش نذارن! مریم جون عزیز دلم خوب اگه تجویز دکترت میکروزیفته بهتره شروع کنی... اگه میکرو تجویز شده احتمالا همسرتم مشکل داره... عزیزم فقط تا میتونی سعی کن همه آزمایشهارو انجام بدی تا با سعی و خطای کمتری بری جلو و این راه خستت نکنه! اگه خواستی اطلاعات و مشکلات و چیزایی رو که دوست داری باهامون در میان بذاری رو اینجا بگو تا تو صفحه اول جلو اسمت ثبت کنم!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب من نمیدونم باید چه آزمایشاتی انجام بدم و چه کارهایی کنم میشه راهنماییم کنید من میخوام به دکتر بگم فقط میکرو انجام بشه و زیفت نکنه همسرم تو آزمایشش خوب بود اما وقتی رفتیم کلینیک نازایی دیدم نتیجه آزمایشش کاملا با اونی که دست ما بود فرق میکرد
روزهای خوب در راه هستند.
مریم جون متاسفانه منم دو سال رو به همین علت از دست دادم... نتیجه آز اسپرموگرام تو آزمایشگاهای معمولی با مراکز ناباروری زمین تا آسمون فرق داره... مام وقتی اولین از اسپرم رو تو ابن سینا دادیم مثل این بود آب داغ ریختن رو سرمون... آز اسپرم نرمال و حتی عالی شده بود 1% مورفولوژی نرمال!!!! من تو این مدت دستم اومده که دقت آزمایشگاهای عمومی در مورد اسپرم قابل مقایسه با مراکز ناباروری نیست! عزیزم برای اولین بار معمولا فقط آزمایشهای عمومی و یه سری از آزهای هورمونی رو مینویسن و سراغ ازمایشهای تکمیلی نمیرن اما اگه بتونی به هر طریقی شده اونارم بدی مثل ماها مجبور نمیشی چند بار شکست رو تجربه کنی... البته ممکنه این آزمایشهای تکمیلیو که حدودا 1-1.5 میلیون هزینش خواهد شد رو بدی و ببینی همه چی نرماله و مشکلی نیست اما لااقل خیالت راحتتر خواهد بود! مثلا من خودم بار اول که هیچی در مورد این آزمایشها نمیدونستم اما بار دوم در مورد همه شون اطلاع داشتم اما بازم دکترا زیر بار نوشتنش نرفتن و من دومین منفی رو تجربه کردم... اما دیگه قبل از تلاش سومم تصمیم گرفتم همه چیو بررسی کنم! البته اینم بگم احتمال اینکه بار اول دکترت این آزهارو بنویسه کمه اما خوب میتونی تمام سعیت رو بکنی.... یه سری از دوستان همین بار اول تونستن با سماجتشون این آزهارو بدن و همون اول مشکل انعقادی و ایمنیشون مشخص شد و عملا چند مرحله از ما جلوتر افتادن! مثلا من بعد این دو بار منفی متوجه مشکل انعقادی شدید و بالا بودن ایمنیم شدم البته با انجام اون آزمایشهای تکمیلی که در موردش صحبت کردم! راستی بذار یه سوال بپرسم ازت!!!! تو یکی دو سال اخیر سرما خوردی یا نه؟؟؟؟ اگه سرما نخورده باشی یعنی احتمالا مشکل ایمنی بالا رو داری!!!! معمولا دوستانی که این مشکل رو داشتن نسبت به سرماخوردگی هم ایمن بودن!!! در مورد ازهای تکمیلیم یه نگاه به صفحه اول و فهرست بنداز فکر کنم تو صفحه 5 در مورد این آزمایشها اطلاعات گذاشتم!!!
البته مریم جون این حرفا به این معنی نیست که بار اول قراره منفی بشی!!! تعداد زیادی از دوستان همون بار اول و بدون انجام خیلی از آزمایشها نتیجه گرفتن! من فقط به تک تک دوستان توصیه می کنم تا جایی که میتونن مطمئن تر برن جلو که احتمال گرفتن نتیجه مثبت تو بار اول به 100 درصد میل کنه!!!!
و اما از خودم بگم که من طب سنتی رفتم و یک رژیم سه هفته ای سوپ جو گرفتم و بهم گفت باد کش کنم یک جلسه برام انجام داد و گفت تو خونه خودم انجام بدم و لبنیات ممنوع شده گوشت مرغ م ممنوع فقط عسل و ژل رویال و نون سبوس دار بوقلمون و کبوتر باید مصرف بشه
فدات کیمیا جون.... خوبی عزیزم؟ چی کارا کردی؟ چقدر ذوق میکنم یکی یه مدت نباشه بعد بیاد بگه معجزه خدا شامل حالش شده!!! مثلا ماریانا جون وقتی گفت طبیعی مامان شده انگار دنیا مال من شد... ایشالله نتیجه های شیرین در انتظار تک تکتون باشه!!!!!
سلام انا جان راستش امروز صبح اولین بارم بود اومدم تو تاپیک بعد هم دیدم دوستم سما اینجا از مثبتش اعلام کرد خیلی خوشحال شدم نشستم بیشتر پستا خوندم ی چی اینکه امروز بی بی هم زدم قصد نداشتم اصلا بزنم امروز روز سیزده بود ومخفی شد خیلی کریه کردمبی خیال شده بودم اصلا دیگه امید نداشتم تا حدی ک خواستم جاروبرقی بکشم بعد خوندن پیت چند تایی ک بیبی منفی بود ازشون مثبت ی کوچولو روحیه گرفتم دوشنبه باید از بدم ولی از اول احساس میکردم منفیه تازه س تا جنین هم بود خودم هم سالمم
فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 
آخه من زیاد علایم ندارم گاهی کمر درد پری دارم نه همش نه لکه بینی نه خون ریزی یعنی میشه مثبت باشه چشمم آب نمیخوره در ضمن 4تا تی یو ای نا موفق داشتم شوهرم حرکت س چهار نداره اسپرمش چهل میلیونه البته با ی دارویی شوهرم س چهار هم داشت
فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم.