2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
فکر کنم دیره واسه لانه گزینیش من پنج شنبه نهم انتقال داشتم

دیر چیه مامان خانوم؟؟؟؟

روز 9 بودی دیگه!!! 

+ فکر کن مامان خانوم!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها لک لانه گزینیه چه رنگیه؟ این کاملا قهوه ایه بعیده لک لانه گزینی باشه

لک لانه گزینی هم میتونه قهوه ای باشه هم صورتی هم حتی بیشتر در حد خونریزی.... 

بستگی به فردش داره.... 

مامانی انشالله پیشاپیش مبارک.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزيزم اميدوارم حالتون خوب باشه  يه سوال من روزي ٣تا استراديول ميخورم ظهر يادم رفت ...

ایرادی نداره بعدا بخور.... 

مهم اینه سه تا در روز رو بخوری..... 

سلام عزیزم منظورت کیه؟  عزیزم درخدمتم گلم

عزیزم دوستمون دنبال اون یکی مامان سبحان بود من نام کاربری تونو یادم رفت کدوم مال کدومتون.... 

چه خبر خانوم خانوما..... 

خوب شد صدات زدم یه سر بهمون زدی.... 

همه چی روبراهه عزیزم؟؟؟ 

سلام بچه ها من امروز رفتم سه تا فندوقامو با خودم آوردم😍😍التماس دعا

به سلامتی، ان شاالله خبر خوش بارداریتون را بدید، عزیزم روز چندم پریودی براتون انتقال دادن؟ 

رفتم خودشم دقیقا نمی دونست ولی می گفت من بهت نامه نمیدم باید پایین بیاد

به نظرم شانس داری که دکترت حساسه به شرایطت و چک میکنه.... 

سلام خانوما يه چند مدل سوپ كه بي مشكل باشه موادش ميگين لطفا براي جلوگيري از يبوست ميگن بيشتر سوپ خ ...

اتفاقا عزیزم فقط سوپ خوردن خودش یبوست میاره.... 

غذای حجیم خصوصا نونی هم بهتره بخوری.... 

خصوصا نون سنگک سبوس دار.... 

بالاخره باید مدفوع به اندازه دفع برسه دیگه.... 

فقط با سوپ که نمیرسه.... 

دوستان قرص سیلدنافیل رو داخل واژن می زاریم،چه مدتی باید دراز بکشیم؟

حداقل نیم الی یه ساعت بیشترم خوابیدی چه بهتر.....

دوستان من دوتا شیاف میذارم الان یک روزه حدود یکی دو قطره لکه قهوه ای دارم.الان آمپولمم یک دونه زدم.ب ...

عزیزم حالا که زدی فکر کنم باید ادامه بدی.... 

لکه هامم جوریه که فقط با شیاف ده حد یک قطره میاد پایین.دکترم گفت لکه داشتی آمپول بزن.دوسه روز پیش کم ...

عزیزم ترجیحا وقتی لک می‌بینیم اولین کار استراحت.... 

اگه رفع شد یا لااقل بیشتر نشد معمولا اضافه نمیکنن و به استراحت ادامه میدن.... 

اما حالا که زدی به نظرم بهتره ادامه بدی چون افت پروژسترون میتونه تشدید کنه.... 

بچه ها به جای امپول پروژسترون چه شیافی میدن؟ من روزی ۲تا آمپول پروژسترون تو یک سرنگ میکشم و میزنم دی ...

والا تو مقالات علمی مختلف تاثیرش ن یکی لحاظ شده.... 

خانما میشه با دلای مهربونتون برام دعا کنید

این انتقال چهارممه و روز ۱۲ انتقالم

هرچی به روز آزمایش نزدیکتر میشم نگران میشم 

انگار دوست ندارم این روزا بگذره و روز آزمایشم برسه

دیشب اصلا خوابم نبرد اشکام همین جوری میومد البته مخفیانه تاهمسری و خانوادم نفهمن، دلم نمیخواد غصه خوردنشونو ببینم

خواهش میکنم برام دعا کنید که این دفعه مثبت شم🙏🙏

مرسی عزیز دلم به نی نی ها بگو برام دعا کنن 😘😘❤️

فدات 😘 همین الان گفتم واسه خاله آزی و نی نی تو راهیش دعا کنید الهی به سلامتی به دنیا بیاد🙏🙏🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤