2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
عزیزم.نگران نباش درد پریودی ک حتما نشونه پریود نیست..منم بشدت درد پریود داشتم ک حتی تا 8هفتگی هم ادا ...

جدی   روحیم تغییر کرد خو ننه از اول میگفتی   

از خونه برم بیرون امروز که اب و هوا به مخ ملاجم بخوره 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم یه چیز مهم میگم خوب گوش کن من شنیدم که تو فلان شهر prp تخمدان میکنن و خوب این برای ما که ذخیر ...

ممنون عزیزم واقعا حق بارشماست ما فقط ظاهر ماجرا رو می بینیم من کلا آدم استرسی هستم دیدم نوشتن که عوارض این روش کمتره گفتم یه تحقیقی بکنم  درباره همین موضوع با دستیار دکترمم حرف زدم که الان بهم گفت تو موارد خاص این روشو انجام میدن ودرصدش پایینه دیگه کلا بی خیال شدم دیگه توکل به خدا میرم جلو راهی دیگه ای مثل اینکه نیست واقعا 

امیدوارم شما هم که اینقدر خوبید نتیجه خوبیتونو ببینید وهمین روزا بیایین اینجا بگید که مامان شدید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون من چند وقت بود تو پریودم میرفتم حموم زیر دوش نمیرفتم دیروز یهو لرزم گرفت نتونستم تحمل کنم رف ...

عزیزم کلا آب پریود رو قطع میکنه مثلا اگر اواخر پریودتون باشه استخر بری اصلا ازت خون نمیاد 

جالبه،اینو مربی شنا بهم گفت.

ولی کیسه آب گرم خیلی زیاد تو روان شدن تاثیر میزاره و همینطور تو نرم شدن دیواره...

منم وقتی میخوام بشم تمام بند بند شکمم درد میگیره ، انگار دارن شکمم رو باد میکنن و باعث میشه پوستم دردناک بشه

از دکتر پرسیدم گفت اینا همه عوارض داروهایی که میگیریم

پرژسترون برای من بالا میره و دیواره زیادی ضخیم میشه و تخریبش سخت تر میشه 

کلاً گرفتاریم خواهر جان

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلام🕩🕩🕩

از نماز صب تا الان خواب بودم یعنی گیجم😅

فقط sm_paننه ی چندتا شد با چه بتایی؟؟؟🤔

بگید تو رو خدا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اصلا با امپول ضد تهوع هم سفیده تخم مرغ میخوره بلا دورتون میارم بالا  دکتر جاش همش سرم البومین ...

وای وقتی یه چیزی رو مجبورت کنن اینجوری میشی.حالا اگه بگن زرده تخم مرغ رو بخور ادم از زرده بدش میاد

منم بینی رو میگرفتم سفیده هارو با خیار شور و دوغ میخوردم. به جای ۴ تا ۵ تایی ک گفته بودن روزی  بخور تقریبا ۳ تا خوردم اونم ب زور 

اما ب جاش آب زیاد میخوردم هر  ۱ ساعت ۱ لیوان اب 

کی مرخص میشی؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
جدی   روحیم تغییر کرد خو ننه از اول میگفتی     از خونه برم بیرون امروز که اب و هو ...

بله ننه...منکه به همه میکم گوش نمیکنین دیکه😜اون تو جوجه داره لونه درست میکنه.

حالاچون دختر خوبی بودی و ایندفعه حرف گوش کردی حالا برو بیرون ی گشت بزن. فقط لاکپشتی برو ک بهت فشار نیاد😚

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
هنوز جواب نرسیده عزیزم. برو بخواب😂😂😂 خودت در چه حالی خانم؟

از سحر دیروز  تا سحر امروز بیدار بودم خخخخخخخ🤗

منم هیچ در دست روزگار در حال چرخش.....

حتی دکترم نرفتم😑

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم برا مهار سیستم باروریته....  من اولین باره می‌شنوم از روز سوم ستروتاید شروع بشه....  ...

منظور دوستمون از روز سوم شروع داروها.....

فکر کنم روند کار دکترای شیراز اینه.....از همون روز اول که دارو میدن که از روز دو پریودی شروع بشه ساروتاید هم حدود 6 تا میدن از روز 5 یا 6 پریودی زده بشه...من از روز 6 شروع کردم یعنی 4 روز بعد از تزریق

سلام🕩🕩🕩 از نماز صب تا الان خواب بودم یعنی گیجم😅 فقط sm_paننه ی چندتا شد با چه بتایی؟؟؟🤔 بگید ...

مریم جون زنگ زدم به آزمایشگاه با قلب تپنده ...

گفت عزیزم یک ساعت دیگه تماس بگیر

یعنی قشنگ عصبانیتم پشت تلفن براش مشخص شد

آخه گفته بود ۱ زنگ بزن...

خوب یه بارش کن بگو ۲ زنگ بزن 

یک ساعت حکم یک روز کاملِ آخه واسه ما منتظرا...

بهرجهت که تا خبر بگیرم سریع میگم

ممنون که دعا گو و پیگیر هستید😘😘😘😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
منظور دوستمون از روز سوم شروع داروها..... فکر کنم روند کار دکترای شیراز اینه.....از همون روز اول که ...

اگه واقعا اینطور دارو میدن پس کارشونو بلد نیستن.هرمریضی با اون یکی فرق داره.ی پزشک نازایی باید خیلی ب روز باشه.بعد 4،5روز از شروع داروها باید بیمار سونو بشه که جوابدهی رحم و تخمدونشو به داروها مشخص بشه.طبق اون ستروتاید شروع میشه که خاموش کننده تخمدان یعنی اثر ساپرس داره.ک اونم بسته ب هرمریضی فرق داره

سلام استرادیول و گفته روزی۳تا بخورم میشه افطار یکی بخورم و سحر ۲تا؟

دکتر من به صورت موکد گفته بود موقع مصرف استرادیول روزه گرفتن اکیدا ممنوعه چون مصرف استرادیول اگه همراه بشه باکم ابی بدن،  باعث بالا رفتن ناگهانی غلظت خون و دور از جون سکته میشه

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله