2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

9-8 ختم نماز امام جواد: مهسان امید مامان: سلام دوستای عزیزم یه دوست عزیز تو تاپیکش گفته بود با توسل به خدا و با خوندن نماز امام جواد (ع) به خواست خدا با وجود اینکه دکترا گفته بودن طبیعی باردار نمیشه ، اما خدا حاجت دلشو داده و خداروشکر مامان شده.(ان شاالله بارداری راحتی داشته باشه به حق امام جواد (ع) ) منم اومدم اینجا تا ازتون بخوام باهم جمع بشیم و این نمازو بخونیم. به امید حاجت روایی هممون لیست نماز گذارهای گروه پنجم نماز امام جواد (ع) به نیت حاجت روایی دوستان عزیزم 1- 29 آذر - negar (نگار) ..................... به نیت مادر شدن ان شاءالله 2- 30 آذر - ماهک ...................... به نیت سلامتی نی نی توی دلش و زایمان راحت ان شاءالله 3- 1 دی - فاطمه سارا ( فهیمه ) ................... به نیت بچه دار شدن سالم وصالح ان شاالله 4- 2 دی - مامان ریحانه و رایحه ( زهرا ) ................ به نیت برآورده شدن حاجت قلبی اش ان شاءالله 5- 3 دی - مهسان امید مامان ( معصومه ) .............. به نیت سلامتی نی نی توی دلم ان شاءالله 6- 4 دی - آتنا ................... به نیت برآورده شدن حاجت قلبی اش ان شاءالله 7- 5 دی - safieh ................... به نیت مادر شدن ان شاءالله 8- 6 دی - نرگس ............. به نیت مادر شدن ان شاءالله 9- 7 دی - آوین ............ به نیت مادر شدن ان شاءالله 10- 8 دی - گلی ...................... به نیت برآورده شدن حاجت قلبی اش ان شاءالله 11- 9 دی - تورک آنا ..................... به نیت مادر شدن ان شاءالله 12- 10 دی - رز 22 .................. به نیت مادر شدن ان شاءالله 13- 11 دی - نیکو .................. به نیت مادر شدن ان شاءالله 14- 12 دی - آوا ................. به نیت برآورده شدن حاجت قلبی اش ان شاءالله 15- 13 دی - نسرینن ............... به نیت ازدواج عالی و خوشبختی ان شاءالله 16- 14 دی - mohi ....................... به نیت سلامتی نی نی توی دلش 17- 15 دی - مسیحا .......................... به نیت مادر شدن ان شاءالله 18- 16 دی - مه .............................. به نیت برآورده شدن حاجت قلبی اش ان شاءالله 19- 17 دی - مهسا فرنازی .............. به نیت مادر شدن خودش ان شاءالله و سلامتی نی نی خواهرش ان شاءالله 20- 18 دی - dg (دلارام) ................... به نیت سلامتی نی نی اش ان شاءالله 21- 19 دی - PARLA ............ به نیت برآورده شدن حاجت قلبی اش ان شاءالله 22- 20 دی - گیلاس ( سحر ) ....... به نیت ازدواج عالی و خوشبختی ان شاءالله 23- 21 دی - مادر مه عزیز ............ به نیت برآورده شدن حاجت قلبی اش ان شاءالله 24- 22 دی - آرام ................. به نیت سلامتی نی نی توی دلش و زایمان راحت ان شاءالله 25- 23 دی - مامان ریحانه و رایحه ( زهرا ) ................ به نیت برآورده شدن حاجت قلبی اش ان شاءالله 26- 24 دی - مهسان امید مامان ( معصومه ) .............. به نیت سلامتی نی نی توی دلم ان شاءالله 27- 25 دی - زهرا دوست safiyeh جان ............ به نیت مادر شدن ان شاءالله 28- 26 دی - مامان هانی ..................... به نیت برآورده شدن حاجت قلبی اش ان شاءالله 29- 27 دی - هانا ........................... به نیت سلامتی نی نی توی دلش ان شاءالله 30- 28 دی - زهرا دوست safiyeh جان ............ به نیت مادر شدن ان شاءالله 31- 29 دی - نرگس ............. به نیت مادر شدن ان شاءالله 32- 30 دی - مامان ریحانه و رایحه ( زهرا ) ................ به نیت برآورده شدن حاجت قلبی اش ان شاءالله 33- 1 بهمن - زهرا دوست safiyeh جان ............ به نیت مادر شدن ان شاءالله 34- 2 بهمن - گیلاس ( سحر ) ....... به نیت ازدواج عالی و خوشبختی ان شاءالله 35- 3 بهمن - الی .......................... به نیت سلامتی آقا مهراد گل 36- 4 بهمن - سبزه ........................ به نیت برآورده شدن حاجت قلبی اش ان شاءالله 37- 5 بهمن - زهرا دوست safiyeh جان ............ به نیت مادر شدن ان شاءالله 38- 6 بهمن - safieh ................... به نیت مادر شدن ان شاءالله 39- 7 بهمن - مامان ریحانه و رایحه ( زهرا ) ................ به نیت برآورده شدن حاجت قلبی اش ان شاءالله 40- 8 بهمن - زهرا دوست safiyeh جان ............ به نیت مادر شدن ان شاءالله
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
9-7 ختم زیارت عاشورا: دوستان چهار شنبه 11 آذر 94 اربعین امام حسین ع هستش. اگه تمایل دارین یه ختم زیارت عاشورا بزاریم که روز اربعین هممون بخونیم ان شا الله خداوند به حرمت امام حسین و علی اصغرش کمکمون کنه تا ماهم بتونیم طعم مادر شدن رو بچشیم. لطفن هر کس میتونه شرکت کنه آخه دعاهای دسته جمعی زودتر برآورده میشه. 1- leila 2- منتظر معجزه 3- مونیکا 4- بنفشه 5- بهار 6- golsa20 7- mona139521 8- مهدیه و مهیار 9- ممری 10- رز سفید 11- آسا 12- کیانا 66 13-خانومی 14- آزاده هستم 15- ثمین 16- مرصده 17- انتظار 18- negar 19- خورشید 92 20- ارغوان 21- نسیم 22- زهرا* 23- مریم 24- *نجمه * 25- maman arash&ava 26- شاینا 27- مام 28- ناناز 29- آلاله 30- ستایش 31- شاپرک خانوم 32- 33- 34- 35-
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
9-20 دعاهایی برای باردار شدن - زهرایی: گرداوری شده توسط دوستمان زهرایی سلام دوستان... خیلی وقت بود میخواستم بیام و این دعاهارو که خودم باهاش نتیجه گرفتمو براتون بزارم اما فرصت نمیشد.... انشاالله که جواب میده براتون... به امتحانش میرزه 1-دعایی جهت بچه دار شدن از امام محمد باقر مرحوم مجلسی از امام باقر (ع) که فرمود: سه روز بعد از نماز صبح و بعد از نماز عشا هفتاد مرتبه «سبحان الله» و هفتاد مرتبه «استغفرالله» و یک مرتبه این دعا را بخواند: «استَغِرُوا رَبِّکُم اِنَّهُ کانَ غفّارا یُرسَلُ السّماءُ عَلَیکُم مِدرارا وَ یُمِدُّکُم بِاَموالٍ وَ بَنینَ وَ یَجعَلُ لَکُم جَنّاتٍ وَ یَجعَلُ لَکُم اَنهارا» و در شب سوم نزدیکی کند انشاالله صاحب فرزند خواهد شد. 2- چند دعا از ائمه: 1. ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم؛ این دعا از امام سجاد علیه‌السّلام نقل شده است. 2. ربّ هَب لی من لدنک ذرّیّةً طیّبةً اِنّک سمیع الدعا؛ از امام جعفر صادق علیه‌السّلام نقل شد که در حال سجده این ذکر گفته شود. 3. هر صبح و شام هفتاد مرتبه سبحان الله و هفتاد مرتبه استغفرالله بگویند. 3-مرتب این آیه قرآن را تلاوت فرمایید: ربّی لا تذرنی فرداً و انت خیر الوارثین 4-مرحوم کلینى از حارث نصرى حکایت مى‏کند که او گوید: «به امام صادق(ع) گفتم: خاندان من همه منقرض شده‏ اند و من هم فرزندى ندارم. [کنایه از این که به من دعایى تعلیم کن تا به برکت آن فرزنددار شوم] حضرت فرمود: در سجده بگو: «رَبِّ هَبْ لى مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَةً طَیِّبَةً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء»، «رَبِّ لا تَذَرْنى فَرْداً وَانْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ».(1) حارث گوید: من به دستور حضرت عمل کردم و در سجده‏ام این دو آیه را خواندم. خداوند به من دو پسر به نام‏هاى على و حسین عطا کرد.»(2) 2- على بن محمد صیمرى کاتب گوید: «با دختر جعفر بن محمد کاتب ازدواج کردم و او را بسیار دوست داشتم، اما از این ازدواج فرزندى نصیبم نشد. به سراغ امام هادى(ع) رفتم و داستان خود را براى او باز گفتم. او تبسّم کرد و فرمود: انگشترى فراهم کن که نگینش فیروزه باشد و بر آن بنویس: «رَبِّ لا تَذَرْنى فَرْداً وَأنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ». صیمرى گوید: به دستور حضرت عمل کردم، یک سال نگذشت که از آن همسر پسرى روزى‏ام شد.»(3)(4) 3- دعا برای اجابت خواسته‌ها و رسیدن به مقصود: از ثابت بن دینار [ابوحمزه ثمالی] نقل شده که می‌گوید: به حضرت زین العابدین(ع) عرض کردم: دعایی به من بیاموز! فرمود: ای ثابت! بگو: «اَللّهُمَّ اِنّی اَسْألُکَ بِاَنَّ لَکَ الْحَمْدَ لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ الْمَنّانُ بَدِیعُ السَّماواتِ وَ الاَرْضِ ذُوالْجَلالِ وَ الاِکْرامِ اَنَّ تَفْعَلَ بِی کَذا وَ کَذا[به جای کذا و کذا حاجت خود را بخواه.] سپس فرمود: رسول خدا(ص) فرمودند: این دعایی است که هر کس خدا را با آن بخواند اجابت شود و چون با آن از خدا مسئلت نماید به او عطا خواهد شد. 4- مرحوم طبرسی می گوید: امام سجاد(ع) برای بعضی از اصحاب خویش فرمود برای طلب فرزند؟؟ مرتبه بگو: «رَبِ‏ لا تَذَرْنِی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ‏ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَبَرُّ بِی فِی حَیَاتِی وَ یَسْتَغْفِرُ لِی بَعْدَ وَفَاتِی وَ اجْعَلْهُ خَلْقاً سَوِیّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ شِرْکاً وَ لَا نَصِیباً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیم‏.»(5) تحقیقا هر کس این دعا را فراوان بخواند آنچه را که از مال و اولاد و خیر دنیا و آخرت از خداوند بخواهد به او داده خواهد شد. 5-* ﺍﻣﺎﻡ ﺻﺎﺩﻕ(ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴّﻼ‌ﻡ) ﺑﺮﺍﯼ ﺑﭽّﻪ ﺩﺍﺭ ﺷﺪﻥ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﮐﻪ: «ﻫﺮ ﮔﺎﻩ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﻪ ﻫﻤﺒﺴﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﮔﺮﻓﺘﯿﺪ 3 ﺑﺎﺭ ﺍﯾﻦ ﺁﯾﻪ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﻧﯿﺪ: (ﻭَ ﺫَﺍ ﺍﻟﻨُّﻮﻥِ ﺍِﺫْ ﺫَﻫَﺐَ ﻣُﻐﺎﺿِﺒﺎً ﻓَﻈَﻦَّ ﺍَﻥْ ﻟَﻦْ ﻧَﻘْﺪِﺭَ ﻋَﻠَﯿْﻪِ ﻓَﻨﺎﺩﯼ‏ ﻓِﯽ ﺍﻟﻈُّﻠُﻤﺎﺕِ ﺍَﻥْ ﻻ‌ ﺍِﻟﻪَ ﺍِﻻ‌َّ ﺍَﻧْﺖَ ﺳُﺒْﺤﺎﻧَﮏَ ﺍِﻧِّﯽ ﮐُﻨْﺖُ ﻣِﻦَ ﺍﻟﻈَّﺎﻟِﻤﯿﻦَ)(20)»(21) 6-* ﺍﻣﺎﻡ ﺳﺠّﺎﺩ(ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴّﻼ‌ﻡ) ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺍﺻﺤﺎﺑﺸﺎﻥ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻃﻠﺐ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ: «ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﺍﯾﻦ ﺩﻋﺎ ﺭﺍ ﻫﻔﺘﺎﺩ ﺑﺎﺭ ﺑﺨﻮﺍﻧﺪ ﻭ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﺪ؛ ﺧﺪﺍ ﺁﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻣﺎﻝ ﻭ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺧﯿﺮ ﺩﻧﯿﺎ ﻭ ﺁﺧﺮﺕ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﺭﻭﺯﯼ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ؛ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﯼ ﻣﺘﻌﺎﻝ {ﺩﺭ ﻗﺮﺁﻥ} ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ: «ﺍﺳْﺘَﻐْﻔِﺮُﻭﺍ ﺭَﺑَّﮑُﻢْ ﺍِﻧَّﻪُ ﮐﺎﻥَ ﻏَﻔَّﺎﺭﺍً ﯾُﺮْﺳِﻞِ ﺍﻟﺴَّﻤﺎﺀَ ﻋَﻠَﯿْﮑُﻢْ ﻣِﺪْﺭﺍﺭﺍً ﻭَ ﯾُﻤْﺪِﺩْﮐُﻢْ ﺑِﺎَﻣْﻮﺍﻝٍ ﻭَ ﺑَﻨِﯿﻦَ ﻭَ ﯾَﺠْﻌَﻞْ ﻟَﮑُﻢْ ﺟَﻨَّﺎﺕٍ ﻭَ ﯾَﺠْﻌَﻞْ ﻟَﮑُﻢْ ﺍَﻧْﻬﺎﺭﺍً: ﺍﺯ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺗﺎﻥ ﺁﻣﺮﺯﺵ ﺑﺨﻮﺍﻫﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﻭ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﺍﺳﺖ؛ ﺗﺎ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺑﺮﺍﯾﺘﺎﻥ ﭘﯽ ﺩﺭ ﭘﯽ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻓﺮﺳﺘﺪ ﻭ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻣﻮﺍﻝ ﻭ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﻣﺪﺩ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﯾﺘﺎﻥ ﺑﺴﺘﺎﻧﻬﺎ ﻭ ﻧﻬﺮﻫﺎ ﺑﯿﺎﻓﺮﯾﻨﺪ.» 7-هرکس آیه ی 31 سوره رعد را ((ولو ان...تا جمیعا)) را بصورت مقطع بنویسید (اینگونه: و ل و ا ن...) ودر لفافه ای بپیچد و بر پهلوی زنی که دوست دارد صاحب فرزند شود ببندد انشاالله مادر خواهد شد. از شیخ بهایی نقل است که من این نسخه را برای 900 نفر پیچیدم و همگی صاحب اولاد شدند. 8-هفت بار خواندن سوره ی مریم خیلی مجرب است 9- 1100 مرتبه سوره یوسف در عرض دو ماه خیلی مجرب است. 10- در خواص الآیات آورده اند هرکس این آیات را 40 روز دریک ظرف چینی بنویسد و به زنی که میخواهد بچه دار شود بخوراند و نیز یکی را به کمر او ببندد انشاالله بچه دار میشود ((لله ملک السموات و الارض یخلق ما یشا بهب لمن یشا الذکور. او یزوجهم ذکرانا و اناثا و یجعل من یشا انه علیم قدیر. 11- هرکس زیاد بگوید یا مبدی خداوند او را فرزند کرامت میفرماید. 12- روایت است هرکس این دعا را درظرفی بنویسد و بشوید و به زن دهد بیاشامد حامله میشود حتی اگر عقیم باشد: بسم الله الرحمن الرحیم .اللهم یا ذالعرش الکریم و الملک القدیم یا الله یا رحمن یا رحیم یا ستار یا غفار یا احد یا صمد صل علی محمد و آله 13- برای جلوگیری از سقط جنین آیه ی 25-26 سوره کهف را نوشته و از گردن زن حامله بیاویزید. 14- در منهاج نقل است که بجهت جلوگیری از سقط زنان نخی را به اندازه ی قامت زن و 10 گره بر آن بزنید و به هرگره 3 مرتبه سوره قدر بخوانند و قبل و بعد آن صلوات بفرستند و به کمر زن حامله بندند.
10-1 فهرست پستهای صفحه 10 تاپیک - طب سنتی و مزاج شناسی: 1-10: فهرست پستهای صفحه 10 تاپیک 2-10: سودایی ها توجه کنند 3-10: دوستانی که سوال کردن چرا دست و پاهامون یخه؟ 4-10: علایم رحم سرد 5-10: نحوه استفاده از خرنوب 6-10: مزاج شناسی 7-10: تجربیات طب سنتی دوستان 8-10: نسخ طب سنتی 9-10: 10-10: 11-10: 12-10: 13-10: 14-10: 15-10: 16-10: 17-10: 18-10: 19-10: 20-10: