2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
ممنونم عزیزم. روی قرص یدوفولیکم نوشته هر قرص حاوی ۵۰۰ میکروگرم اسیدفولیک  و ۱۵۰ میکروگرم ید ! ...

عزیزم من همراه با مولتی ویتامینم که مثل شما 800 میکروگرم فولیک اسید داشت، ماه های پایین فولیک 1 هم همراهش میخوردم، بعد داشتم میرفتم ماه پنجم، حدود 19،20 هفته، گفت فولیک قطع بشه و فقط همین مولتی ویتامین با مکمل آهن و کلسیم بهم داده، ویتامین دی هم نخوردم، همین مقدار که تو مولتی ویتامینم بود میخوردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پِرِگویت هست ظاهرا، احتمالا معادل همون پریناتال و پرگناکر هست فکر کنم ویتامین بارداریه.... بل ...

آنا جون اینو گفتی که سر پسرتو به خاطر غلظت خون مکمل آهن نداشتی، منم از وقتی دکتر مکمل آهن داده سردردام شدیدتر شده، داغونم، فقط آب میخورم و پیشونیم رو میبندم و فشارمو چک میکنم، الان تو شرایط من راه حلی نداره که بفهمم همچین مشکلی دارم یا نه؟ مثلا میشه میگرن بارداری باشه، البته قبلا سابقه میگرن نداشتم اصلا

عزیزم من همراه با مولتی ویتامینم که مثل شما 800 میکروگرم فولیک اسید داشت، ماه های پایین فولیک 1 هم ه ...

مرسی عزیزم اخه منم هفته ی ۱۶ هستم تقریبا...ضروری شد زنگ بزنم بپرسم

مرسی خانمی😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فدات عزیزم خوبیم، شکر، دقیقا منم همین اخلاقو داشتم با دکتر جماعت رودربایستی دارم😑 ببین فوقش انتقال ...

ازمایش هارو میرم میدم شنبه تاانتقالم جوابش میاد..دوس داشتم عمل هم برم ؛خیالم راحت شه .لاهوتی میگه باید قبل ای وی اف میرفتی لاپاراسکوپی..پورمطرودم میگه وقتی جنین گذاشتیم و نشده و سه بارم ای یو ای کردی،حتما یه مشکل هست!!

پورمطرود اصلا به ازمایشهای ایمنی انعقادی اعتقادی نداره!فقط میگه لاپاراسکوپی..لاهوتی هم برعکس این!!😁

خیلی جالبه!!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

انا‌ جون الان زنگ زدم به منشی گفتم از دکتر بپرسه برام،گفت دکتر گفته یدوفولیک و ویتامین دی رو بخور.مکمل هم روزی یکی بخور!

پس چرا روی مکمل نوشته دوعدد؟!فکرکنم تا نرم مطبش خیالم راحت نشه😑گفتم پس فیفول چی گفت نخور!پس چرا نوشته؟!چه‌وضعیتیه خدا😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

دوستان ببخشید الان میخوندم استرادیول تو بارداری ممنوعه ولی دکتر من از قبل از انتقال تا هفته ۱۲ استرادیول تجویز کرده من اخر همین ماه میرم nt .الان نگرانم یعنی خطرناکه؟

برا ما یک ساله اس با فرانشیز ۱۰ درصد .با لیستی که ازش دارم پرداختیاشم خوبه ولی نمیدونم اینهمه ...

عزیزم پس نوع قرارداد فرق داره....

فرق بارزش تو ناباروریه که برا ما الان سقف ناباروریش ۲۰ میلیونه....

یا برا زایمان فکر کنم سقف نداره لااقل داشته باشه هم ۷ میلیون نیست فقط فرانشیز ده درصد با هزینه اتاق خصوصی و همراه....

پس نمیشه مقایسه کرد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون اینو گفتی که سر پسرتو به خاطر غلظت خون مکمل آهن نداشتی، منم از وقتی دکتر مکمل آهن داده سردرد ...

عزیرم من که سردودارو تو هر دو داشتم تقریبا تا آخر چهار ماه....

عزیزم سر دخترم وقتی هموگلوبینم به ۱۲/غ رسید یادمه دیگه فولیک رو قطع کرد آهن داد جاش....

اما انوکسوپارینو همچنان ادامه داد....

اما سر پسرم هموگلوبینم همون حدودای ۱۳/۵-۱۴ بود و پایینتر نیومد فکر کنم برا همین دیگه تغییرش نداد....

تا آخرش فمیبیون ۲ داشتم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا‌ جون الان زنگ زدم به منشی گفتم از دکتر بپرسه برام،گفت دکتر گفته یدوفولیک و ویتامین دی رو بخور.مک ...

عزیزم نگران نباش همون قبلیارو بخور با یه دونه ویتامینت....

هم اینایی که داری حیف نمیشن هم کم و کسریا جبران میشن بعد رفتی ویزیت شدی تکلیفت مشخص میشه....

نگران نباش خیلیا همین مکملا و ویتامینارم ندارن بچه هاشونم سالم سالمه....

دوستان ببخشید الان میخوندم استرادیول تو بارداری ممنوعه ولی دکتر من از قبل از انتقال تا هفته ۱۲ استرا ...

عزیزم به میگنا توجه نکن ما شرایطمون فرق داره هورمونامون با همین داروها تنظیم شده اضافه نیستن که.....

من خودم تا ۱۴ هفته داشتم دخترم هزار ماشالله خیلیم با هوشه.....

ممنونم عزیزم. روی قرص یدوفولیکم نوشته هر قرص حاوی ۵۰۰ میکروگرم اسیدفولیک  و ۱۵۰ میکروگرم ید ! ...

پس فقط قوطی رو بخور قرص های مشابه ت رو قطع کن 

اره بپرس اما احتمالا همین رو میگه👍🌸

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنونم ازت عزیزم 🌹❤️ ان شالله خبرای ننه شدنت رو بدی یه جشن مفصل بگیریم 🙏🏻

😂انشالله ، انشالله

مرسی عزیزم .حالا تا چهل  سالگی هفت سالو نیم فاصله دارم😅 بچه ام که ندارم که اگه داشتم هررررررگ ...

خوب خدا رو شکر 

والا دوست جان نمیدونم جواب سئوالی که کردی درباره انتقال جنین

ولی مدارک رو میبری هر چی کم باشه یا خیلی گذشته باشه باید تکمیل کنی.

انشالله مامان شدنت رو جشن بگیریم👍🌸

عزیزم نگران نباش همون قبلیارو بخور با یه دونه ویتامینت.... هم اینایی که داری حیف نمیشن هم کم و کسری ...

مرسی انا جونم.الان گفتم بابامو بفرستم با دفترچم بره مطب دقیق بپرسه😑اخه خیالم راحت نمیشه.میترسم تا ویزیت بعدیم طول بکشه...

روی یه برگه سوالامو نوشتم😂دکتر با حوصله ای هست اما نمیدونم بخونه یا نه🙈

اخه یدوفولیکم بسته ی اخره عزیزم.الان نگاه کردم تا یه هفته دیگه دارمش فقط...واسه همین میخوام بره بپرسه که اگه نیازه یدوفولیکو ادامه بدم

اخه من جز ویتامین دی و یدوفولیک چیزی نمیخوردم گلم.یعنی همینا توی ماه ۴ کافیه؟