2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
عزيزم جنينهاي فريز شده تا ١٠ سال ميتونن نگه داري بشن و بعضيها براي بچه هاي دوم و سوم هم از اونها است ...

مرسی عزیزم

خب خداروشکر😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام خانمهای عزیز من تازه متوجه شدم که سپتوم رحمی به قطر ۹ میلیمتر دارم میشه از تجربیاتتون بفرمایی ...

عزیزم والا من در مورد دکتر نظری ندارم فقط میتونم بگم خواهشا پیش کسی عمل کنین که کارش این باشه....

چون ممکنه یه دکتری تو تخصص خودش و زمینه ای که کار میکنه خیلی قدر باشه اما تو موارد حاشیه ای نسبت به کار اصلیش همونقدر کارش خوب نباشه.....

پستهای چند ده صفحه قبل رو بخونی میبین سها-ستاره جون چقدر بابت همین سپتوم لطمه خورده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مرکز ناباروری همسرت آز داده؟ چون شرایطی که میگی برا همسرت انقدرا بد نیست با شرایط خیلی بدتر ج ...

سلام عزیزم بله  کاریوتایپ هردومون نرمال بود و دی اف ای همسرم 10 درصد که دکار گفت خیلی خوبه ولی اسپرم کم تحرک هستش کلاس آ صفره و کلاس بی فکر کنم پنج درصد بود تست های ایمنی و انعقادی هم آزمایشای تخصصی بود نه روتین...خلاصه اینکه شرایط مون اینجوریه...حالا نمی دونم برای میکرو چیکار کنم....با توجه به سن مون و شرایط اسپرم

ممنون عزیز دلم خدا شاهدِ که همه تلاشم رو کردم و آخ نگفتم امیدوارم به زودی خبرهای خوبی از شما بشنوم ...

ممنون عزیزم ان شاءالله به زودی خبر بارداری تو بشنویم و خدا نتیجه صب و تلاشت و به بهترین شکل بده😘😘🙏

خدا جونم شکرت...
😂😂😂😂😂 عزززززیزم حالا یاد گرفته؟

نه عزیزم.....

هنوز پوشکیه....

منم بهش فشار نمیارم....

فقط هی تشویقش میکنم ببینم کی تشویقا جواب میدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میتونم بهتون یه پیشنهادبدم؟ انتقال دومرحله ای بدین،تومرحله اول دوتا جنین دو یاسه روزه انتقال میدن،دو ...

عزیزم سه تا جنین بیشتر نداره....

نگفتن چند روزه ولی من پی جی دی هستم و حتما باید 5 روزه بشن تا پی جی دی روشون انجام بده، فقط به من تع ...

آها میخواستم بدونم اگه به من نگفتن خودم بپرسم ازشون ان شاءالله به سلامتی انتقال بدی بعدشم خبر مامان شدنت😍

خدا جونم شکرت...
دوستان من هایپر شدم😁😁 البته اونجا بهم گفتن اصلا بد نیست و تعداد تخمکات بیشتره پس در نتیجه بهتره ...

عزیزم خدارو شکر بهتری اما توروخدا مراقب خودت باش....

تا وقتیم سایز تخمدانات کوچیک نشدن به انتقال اصرار نکن چون درگیر عوارض هایپری میشی....

سلام خانمهای عزیز من تازه متوجه شدم که سپتوم رحمی به قطر ۹ میلیمتر دارم میشه از تجربیاتتون بفرمایی ...

عزیزم شما علامت خاصی داشتی؟ چطور متوجه سپتوم شدی؟؟

خدا جونم شکرت...
دختر من هم دقيقا همينه به محض اينكه پوشكش رو عوض ميكنيم پي پي ميكنه توي اين اوضاع گروني پوشك شوخيشون ...

یه چیز بگم نخندیا.....

من دستشویی میرم اول سیفون توالت فرنگیو میکشم بعد میشینم انگاری اینام غریزتن دوست دارن جاشون تمیز باشه پب پی کنن....

عزیزم خدارو شکر بهتری اما توروخدا مراقب خودت باش.... تا وقتیم سایز تخمدانات کوچیک نشدن به انتقال اص ...

خودشونم گفتن

اول باید سونو بدی اگه تخمدانات اروم شده بودن انتقال میدیم برات

فعلا که پانکچر هم نرفتم. نوبت دوشنبه دارم

مرسی عزیزم😊اتفاقا بهم همون رژیم شمارو دادن که از افطار تا سحر رعایت کنم. تا موعد پریودی😉

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
😂😂😂😂😂 عزززززیزم حالا یاد گرفته؟

اول که وارد میشه تمیزی در و دیوار بررسی میشه😂انگار اتاق وحشته😎😂😂در حد چند دقیقه کوتاه میتونه فعلا😅اگر بیشتر بشه باید حایل برا پشتش جور کنم که نخوره زمین از پشت.😂😂😂...کلا عضله ی پاش برا توالت ایرانی ضعیفه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انشالله ایندفه مامانی عزیزم  بنظرم‌ دوز دارو رو کم‌میده  البته من با روزی ۳۰۰ واحد پیورگ ...

تعداد جنین خوبه خدا روشکر انشالله با ابن انتقال خدا بهت دوقلو سالم و صالح بهت بده

ممنون که پاسخ دادی اما موضوع اینه که من تا حالا بلاست انتقال ندادم. و چون قبلا یه بار انتقال معمول ...

عزیزم منم ۴ تا تخمک داشتم سری دوم که خودشون گفتن بلاست میکنن منم دیگه هر چی اونا گفتن گوش دادم و هر ۴ تاشم بلاست شد،دو تاشو گذاشتن که گرفت،سری اول دو یا سه روزه بود که نگرفت،حالا اینکه واقعا بلاست بهتره یا نه نمیدونم ولی برای من که جواب داد،انشاالله برای شمام هر راهی که انتخاب کنی خیر باشه و به نتیجه عالی برسی

آدم گاهی فکر میکنه این انتخاب ها مثل قمار روی سرنوشت آدم میمونه ولی اگه توکلت به خدا باشه حتما بهترین تصمیم رو به دلت میندازه