2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست

سلام

رفتم دکتر سونو کرد الحمدلله گفت رحمتت خوبه 

۱۰ تا آمپول سینال اف داد از امروز که روز سومه بین ساعت ۴ تا ۷ بعد از ظهر بزنم 

برام دعا کنید

ان شاء الله هممون حاجت روا شیم   

خدایا دوستت دارم، بخاطر همه نعمتات شکر، برای رحمتت بهم توفیق شکرگذاری و برای حکمتت توفیق صبر عطا کن   

سلام‌دوستان.منم سه بار سقط مکرر داشتم‌ اولی تو هفته ۱۴ هیدروپس شد دومی تو هفته ۹ ایست قلبی کرد سومی پوچ شد با اینکه سلکسان‌۶۰۰۰میزدم و پردنیزولون‌میخوردم.هموزیگوت یا همون جهش ژن‌انعقاد خون‌دارم.دکترم‌گف تخمکام احتمال۹۰درصد مشکل کوروموزومی دارن و‌باید تخمک اهدایی بگیرم.اینماه قراره انتقال بدم.کسی مثه من‌بوده؟

خدایاشکرت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌دوستان.منم سه بار سقط مکرر داشتم‌ اولی تو هفته ۱۴ هیدروپس شد دومی تو هفته ۹ ایست قلبی کرد سومی ...

عزیزم این ماه ان شاء الله میگیره به حق امام زمان ان شاء الله دلت شاد شه   

خدایا دوستت دارم، بخاطر همه نعمتات شکر، برای رحمتت بهم توفیق شکرگذاری و برای حکمتت توفیق صبر عطا کن   
ممنونم، انشالله به كمك خدا، مرجان من ١٣ سيكل قراره پانكچر شم خيلي جالبه كه شما ١٤ سيكلت تازه سونو شد ...

عزیزم باورت میشه حس میکنم الزایمر گرفتم؟شایدم اشتباه میکنم 

ولی در کل اره شیوه ی دکتر افلاطونیان کلا متفاوت بود.همشو یادداشت کردم پیدا نمیکنم.ولی به دکترت اعتماد کن عزیزم.من خیلی چیزا یادم رفته.خوبه فقط یه بار بیهوش شدم.وگرنه اسم خودمم یادم میرفت😑🤣

اها بذار دفترچمو پیدا کردم

روز ۷ پریودم اولین سونوم بود

یه بار روز ۷ پریودم سونو شدم که گفت ۷-۸ تا فولیکول خوب داری

یه بارم روز ۱۰ سیکلم سونو شدم و امپولای ازاد سازی رو برام نوشت

و بعدشم روز ۱۱ یا ۱۲ سیکلم پانکچر شدم عزیزم

من پیام قبلیو فکرکنم با دوره ی  انتقال اشتباه گرفته بودم.ببخش عزیزم

اما نگران نباش ان شاالله برات بهترینها اتفاق می افته

من که امپولامو نگه داشتم نشون وروجکم بدم🤣🙈

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
@yasbanooo   سلام عزیزم... چطوری؟؟ ن‍ی نی جون خوبه؟😍😍😍😍😍😍 رفتی غربال دوم؟؟؟؟؟؟&nbs ...

سلام مامان مرجان، خوبی عزیزم، ما ام خوبیم، اره رفتم، دیگه تیکرم رنگش عوض شد، شما ام رفتی؟ نی نی گل دختره؟ بمن گفتن اکو قلبم برم، یه لک کوچولو دیده، دکتر گفت چیز مهمی نیس ولی برو اکو واسه اطمینان😯

انا جونم یه سوال دارم درمود قرص ایزوکسوپرین 

دوستم دکترش براش تجویز کرده و‌گفته از زایمان زودرس جلوگیری میکنه

حالا میخوام بدونم این قرص برای ماه های اول تجویز میشه؟یا برای ماه های اخر؟من میتونم با مشورت دکترم استفاده کنم؟اینجا کسی این قرصو داشته؟

و کلا اطلاعی اگه دارین دربارش ممنون میشم راهنماییم کنین

@تورک_آنا    

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه بچه دوم  به امید خدا کلا هیچی نمی دونم اول اولش باید چیکار کنم چه راهی هست پروسه کوتاهتر و ا ...

عزیزم مراکز دولتی که مثل زینبیه و مادر و کودک در صورت مشکل ناباروری آی وی اف انجام میدن و تعیین جنسیت هم نمیکنن، دکتر رستمی انجام میده و هزینش هم 25 تا میشه تقریبا، اول باید نوبت بگیری، میری و آزمایشات مربوطه برات مینویسه و انجام میدی و آزمایش‌ها و میبری ببینه و بعد مراحل آی وی اف را براتون شروع میکنه، بیشتر آزمایش‌ها هم روز دوم پریودی هست و همچنین سونو

زین جون ماه قبل مکمل میخوردی؟ پردنبزولون از کی شروع کردی و با چه دوزی؟

ن هیچ مکملی نخوردم و این ماه پردنی هم نخوردم باردار ک شدم خوردم الانم دکتر میگه قطع کن ولی میترسم قطع کنم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مبارک باشه مبارک باشه عزیز دلم خداروشکر  هیچ کار خدا بی حکمت نیست ماها صبور نیستیم  خیلی ...

ممنونتم گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود