2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
خدایا شکرت.....  چه عیدی خوبی دادی مامان خوشگل.....  انشالله امسال با این خبر خوش شروع ش ...

انشاالله عزیزم مرسی از دعاهای قشنگتون تاپیکت خیر داشت انشاالله سهم همه ی منتظرا یه بغل پر نی نی میشه🌹

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
آها مرسی،اره دیگه واسه ماها که بالای هزاره زیر هزار اصلا افت داره برامون😅😅😅😅😅😅اعتماد به سقف دا ...

من مطمئنم جواب بتای مثبتم حتما حتما چند تا عدد ۷ توشه شاید ۷۷۷ کلا منو و ۷ رفاقت دیرینه ای با هم داریم کل زندگی من از کد قبولی دانشگام تا شماره دانشجوییم و هر شماره ای اعم از شماره شناسنامه و شماره موبایل و پلاک ماشین... همسرم حتی روز استخدامم اخرش هفته!. 

روزیکه رفتم مرکز کارت جنینامو دادن دستم گفتن ۷ تا جنین شده مطمئن مطمئن شدم که مادر میشم و اونی که دستمه شتاسنامه وروجکمه‌. با اعداد دوست باشیم خیلی کمکمون میکنن 

سال نو مبارک امیدوارم سال ۹۸ سالی پر از نی نی باشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم..سال نو رو به همگی تبریک میگم..امیدوارم سال جدید براتون پر ازسلامتی شادی وآرامش به همراه باشه..وبابغل کردن فرشته هاتون زندگیتون صد چندان قشنگتر بشه🌹🌹مامانا بچه هاتون رو صحیح و سالم بغل کنید و منتظرا خیلی زود مامان بشن🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نفس مامان شدی😎 الهام جون شما چی😎

مریم.جوونم.فعلا لحظه ها مو با جوجه ها سپری میکنم تا چندروز دیگه انشاءلله مدرک کتبی مادر شدن ب دستم برسه😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
😝إهم إهم اره عزیزم علائم پریودی خیلی خفیف سینه هام بزرگ و دردناک شدن یکمم نوک سینم تیره شد و اومد ب ...

به به..من عاشق بتای تپلم😍انشاءلله که خدا جفتشونو برات حفظ کنه عزیزم🐤🐣🙏

نفس مامان شدی😎 الهام جون شما چی😎

سللممممم عزیزم عیدت مبارک 😍🌹 کجایی کم پیدا امیدارم تنتون سالم باشه 🙏🏻😍

من دراز روی تخت افتادم تا صدام کنن 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من مطمئنم جواب بتای مثبتم حتما حتما چند تا عدد ۷ توشه شاید ۷۷۷ کلا منو و ۷ رفاقت دیرینه ای با هم دار ...

عزیزم چقدر باحال،ان شاءالله یه بتای تپل پر از ۷ منتظرتهههه😍🌹پیشاپیش مبارکه

سللممممم عزیزم عیدت مبارک 😍🌹 کجایی کم پیدا امیدارم تنتون سالم باشه 🙏🏻😍 من دراز روی تخت افتادم ...

ای جوووونم😍قدمشون پیشاپیش مبارک...الهامی جونم همی اول کار جدی باهاشون صحبت کن بگو سرجاتون تا 9ماه میمونین فهمیدین😂😂😂

ای جوووونم😍قدمشون پیشاپیش مبارک...الهامی جونم همی اول کار جدی باهاشون صحبت کن بگو سرجاتون تا 9ماه م ...

تشکررر عزیزدلمممم 😍🌹 

😂😂😂😂با دمپایی به حالش میرسم همچنین ننه ی خوبیم من 😂😂😂😂

آخجوووون مامان بعدی داره آماده میشه،مبارکه پیشاپیش😘

ممنون گلممم پیش بسوی ننه شدن 😍🌹

الان امروز تولد تقلبیم هست 😂😂 چه روزی ها 😂

تشکررر عزیزدلمممم 😍🌹  😂😂😂😂با دمپایی به حالش میرسم همچنین ننه ی خوبیم من 😂😂😂😂

دمپایی ابری معروف الهام😂😂😂.نه دمپایی بذار واس مامانای ک شیطون میره تو جلدشون😜اون جوجه ها عشقن.فقط با جذبه باهاشون صحبت کن تا ازت حساب ببرن و بشینن سرجاشون😁

ممنون گلممم پیش بسوی ننه شدن 😍🌹 الان امروز تولد تقلبیم هست 😂😂 چه روزی ها 😂

تولد تقلبیت هم.مبارک 🌹🌹😁😁

ممنون گلممم پیش بسوی ننه شدن 😍🌹 الان امروز تولد تقلبیم هست 😂😂 چه روزی ها 😂

به به خیلیم عااااالی چی از این بهتر😍😍😍😍پس اینم مباااارک باشه،ببینم چه میکنیاااا محکم بغلشون کن جنیناتو مثل منم زیاد نخند روز اولو😉😂