2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
عزیزم واقعا متاسفم وقتی داشتم پیامتو میخوندم تو خونه بلند گفتم چی مگه میشه  نمیدونم چی بگم واق ...

واقعا خودمم تعجب میکنم اگه ۸هفته رشدش متوقف شده پس چرا شکمم بزرگ شده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خیلی سخته،،،،نه نداشتم علایمش چیه؟منظورم سقط؟

منم اصلا علایم سقط نداشتم ن لکه بینی ن چیزی هیچی ولی یازده هفته رفتم و گفتش ک تو هشت هفته قلبش ایست کرده . راستی موقع انتقال ضخامتتون چن بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا خودمم تعجب میکنم اگه ۸هفته رشدش متوقف شده پس چرا شکمم بزرگ شده

منم شکمم بزرگ شده بود

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خیلی سخته،،،،نه نداشتم علایمش چیه؟منظورم سقط؟

علایم بارداری چی ؟ راستی من از علایم بارداری فقط سینه درد داشتم ک یهو درد سینم کم شد

علائم بارداریت کم شده ؟ 

فقط بعضی موقعها دل درد مثل پریودی دارم،،،سینهامم درد میکنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچها متاسفانه بعداز گذشت ۱۱هفته قلب جگر گوشه ام وایساد،،،ای کاش خدا منو بکشه،،،قربونت برم خدا بعداز۱ ...

عزیزم برات از خدا صبر میخوام☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اناجون كيوتن شما همون كيوتن پلاس بود؟ يوروويتال با دوز ١٠٠ بود؟

عزیزم یادم نیست ولی 100 بود.... 

Red هم یادمه اون زمان میگفتن.... 

فکر کنم کانادایی بود تا این حد اونم مبهم یادمه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رنج ازمایشگاه ۲۵ ،شوهرم ۴۹ ، اخه دکتر سریع نامه نوشت بره پیش دکتر خون و دکتر غدد مشاوره بشه ، خودشم ...

نگران نباش چیزی نیست با یه کوچولو دارو نرمال میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون واسه حالت تهوع چی میشه کرد من صب تا شب حالت تهوع دارم نمیتونم غذا بخورم

عزیزم ببین نظر دکترت چیه..... 

دکتر من ب6 و دیمیترون و.... تجویز می‌کرد..... 

سیرابی اگه میتونی یه کوچولو بخور.... 

صبح قبل بلند شدن از جات یه کم نون خشک بخور بعد از جات بلند شو..... 

کم بخور اما دفعات بیشتر..... 

من بی سری عمل الدیم دکتر دئمیشدی شاید هچ وقت حامله اولمیاسان گورخورام گدم انتقال ورم گنه توتمیا

نه عملی گؤزه ل؟ 

البته اگر ایسته سن دئه.... 

یاخچی شئی لره فیکیرله ش..... 

سلام بچه ها خوبید؟ بچه ها دیشب کلی عکس و فیلم دیدم از روز انتقال خارجیا بعد الان واسم سوال ایجاد ...

عزیزم آبان که میدادن ولی فکر کنم مامان مرجان گفت دیگه نمیدن نمیدونم.... 

من که دارمشون..... 

فیلم لقاحشونو دارم....