2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
عزیزم من دیروز تو کلینیک سقط مکرر ابن سینا بودم  این فایل ها رو دیوار بود عکس گرفتم شاید به در ...

عزیزم ممنون از لطفت، آزمایشایی که قبلا انجام دادم فرستادم که آنا جون وقت کرد ببینه، طبق اینا فکر کنم یه چیزایی رو انجام ندادم

الحمدالله❤
عزیزم نمیدونم چه اتفاقی افتاده.....  شاید ذخیرت زیادی بالا رفته بوده....  یا شاید رفلکس ...

ممنونم آنا جون . من سرم آی وی آی جی اولی تموم شده بود ودومی رو تازه شروع کرده بودم که خونریزی کردم و بقیه رو نزدم و دومی هم که باز شده هست و شروع سیکل بعدیم ان شاء الله بعد از خرداد چون سرکار میرم و میخوام بعد از تعطیلی مدارس دوباره شروع کنم . اون سرم باز شده خراب نمیشه آخه پرستار گفت این خودش دوباره پلمپ میشه

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سرم رو کاسه چی میزنن؟ کی میزنن؟ قبل پانکچر یا بعدش؟؟ واسه همه میزنن یا کاربرد خاص داره؟

عزیزم سرم رو واسه ایمنی بالا میزنن واسه من که NAN بالا بود سرم داده و سه روز قبل از انتقال باید زده بشه . هرکه از نظر ایمنی مشکل داره زیر نظر دکتر ایمنولوژی باید سرم بگیره که یک داروی گرون قیمته آزادش دونه ای یک میلیونه و چهار تا باید بزنه هر سری و بیمه که باشه 4 تا رو من 410 تومن گرفتم . 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

تورک_آنا#  

فاکتور 5 مهمه برای انتقال؟؟؟؟

آخه این دستیار تخصصی بعد از اصرارهای من و حالی نشدن خودش در مورد سی دی مارکرها و ننوشتنش بخاطر بلد نبودنش😶ازمایشامو تو پرونده دید گفت فقط فاکتور 5 نداری انجام بده....حالا موندم اگر مهم نیست و بیربطه انجام ندم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

جواب آز شکست دی ان ای چقدره آماده میشه؟

اگر زود اماده میشه بزارم بعد عید اگر زیاد شوهر رو قبل عید بفرستم🤔؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام خانوما من دیروز۶انتقالم بود خیلی درد مثل درد پریودی داشتم الانم دردلگنی دارم فقط یکمم حس پریودی ...

چیزی نیست نگران نشو بیخود.......

اومدم سرکار وقت نکردم شب میرم از میدم اخه هیچ ذوق و امیدی ندارم براش وقتی میدونم اکی نیست

چرا فکر میکنم مثبتی ؟چرااااااااا؟؟؟😉😉😉

سلام و صد سلام بر یاران همیشه همراه🌹💐🌻

میببنم که حسابی فراموش شدم هستم در همین حواالی در خدمت تون اما دست خالی😊😀

خب باید بگم که یکشنبه رفتم واسه انتقال اما متاسفانه فقط دو تا جنین تشکیل شد که فریز شدن....سه تای دیگه ۳روزه مونده بودن در حالیکه روز ۵ بود بیمارستان پیشنهاد انتقال داد گفتن شاید شد این سه تا رو انتقال بده خودت...تا اینو گفتن اشکهام بند نمیومد بعد مدتهاااا.....حالا بماند که چقدر ناراحت شدم از دستشون...

🔴🔴🔴🔴🔴🔴چند روز بعد پانکچر پریود شدن طبیعی هست....انقدر ضخامت خوبی داشت رحم مبارک...فک کنم ۱۱ اینا تازه تری لاین الان ۴ روزه پروژسترون رو قطع کردم...حیف که نتونستم انتقال بدم خودم که فکر میکنم شرایط رحم خیلی خوب بود حتی لکه بینی هم ندارم...ولی خب همش دو تا جنین موند و نمیشد ریسک کرد

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام و صد سلام بر یاران همیشه همراه🌹💐🌻 میببنم که حسابی فراموش شدم هستم در همین حواالی در خدمت ...

سلام عزیزم.حالت خوبه؟خب برا چی اون سه تا رو خودت انتقال ندادی پس چی شد؟؟؟...ضمنا من 5روز بعد پانکچرپریود شدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

✔✔✔آهان اینم بگم که واسه ساروگیت تحقیق کردم از یکی از آشناها که پزشک هستن و گفتن مورد داشتیم داروی افسردگی مصرف کرده یا حتی اعتیاد داشته حین زایمان فهمیدن و به شوک بزرگ دیگه بهم وارد شد.و یا حتی رابطه مشکوک و....دیگه کلا غالب تهی کردم..آخه تمام امیدم به این بود و میخواستم پیگیر بشم اما دیگه....درسته که آزمایش و...رو دارن تو بیمارستان اما دیگه تو این نه ماه چه کنن خدا میدونه.....

✔✔✔✔✔منم موندم تو کار خداااا...آخه حیف نیست... این روزهای جوانی رو اینطوری سپری کردن....چند سال دویدن و نرسیدن...حالا بچه به کنار...خودم چی؟؟سلامتیم؟؟نمیشد باردار بشم حداقل دو سه سال از شر اندومتریوز راحت شم....حالا اونو چه کنم....

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام عزیزم.حالت خوبه؟خب برا چی اون سه تا رو خودت انتقال ندادی پس چی شد

سلام مرسی عزیزم...خداروشکر خوبم...خب آخه اگه سه روزه بودن خوب بود اما باید ۵ روزه می بودن...روز ۵ بود و اونهااا سه روزه رشدشون کم بود...دکتر نظرشون این بود فقط جنین گریدa و بلاست با توجه به شرایط من انتقال داده بشه...که فقط دو تا شد که اون هم گفتن فریز کن برای ساروگیت