2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
شوهرم امروز که میخواست بره سرکار میگف دیشب چرا اینطوری میکردی گفتم مگه چکار میکردم باورش نمیشد که یا ...

فدات شم ان شالله كه بزودي زود طبيعي باردار ميشي و با لذت اين دوران شيرين رو پشت سرميزاري و بسلامتي بغل ميگيريش سعي كن استرست رو كم كمي عزيزم بخدا كاملا دركت مي كنم 

خداااااااايا شكرت🙏🏻
منم می‌خوام بدونم چطور میشه رحم رو حسابی گرم کرد

رحمت اگه سرده خوب دو حالت داره.... 

اگه طبع و رحمت هر دو سرد باشن این جوری کلا سردیجات رو حذف میکنی و فقط گرمیجات میخوری..... 

اگه طبع گرم باشه به کم سختتره چون هم باید اعتدال طبع رو حفظ کرد هم رحم رو گرم..... 

برا این موردم گرمی و خنکی و کنار هم میشه مدیریت کرد..... 

و اما وجه اشتراک این دو برا درمان رحم سرد..... 

حموم نرفتن و نشستن خودمون موقع پریودی.... 

آب نخوردن بعد ن ز د ی ک ی و حموم بلافاصله.... 

نشستن خودمون بلافاصله بعد ن ز د ی ک ی.... 

حذف آب سرد و یخ..... 

پوشیدن جوراب و سال کمر پشم و کلا لباس مناسب.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم صبر داشته باش تو این راه باید قوی باشیم همه اینجا کم و بیش همین وضع رو دارن اما آخر ماجرا خوبه ...

روز انتقالمون یه خانم بود که بار دهمش بود که انتقال میداد امروز شنیدم که مثبت شده، وقتی فهمیدم بتام اومده پایین یه حالی شدم که تا چند لحظه بی حس بودم ولی بعدش گفتم خدایا شکرت که اون بنده خدا مثبت شده الان خیلی خوشحاله براش حفظش کن...

آره دوستم باید صبور باشیم ان شاالله به لطف خدا منم زود سرپا میشم که قویتر ادامه بدم

الحمدالله❤
سلام منم امروز روز ۱۵ انتقالم بود چون بی بی چکام مثبت میشدن با خیال راحت دو روز پیش رفتم آز دادم بتا ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم..... 

نمیدونی علت سقطات چی بودن؟؟؟ 

به خدا با ناراحتیاتون با تمام وجودم اون روزام برام دوباره زنده میشن..... 

خدایا خودت هوای دل دوستامو داشته باش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات شم ان شالله كه بزودي زود طبيعي باردار ميشي و با لذت اين دوران شيرين رو پشت سرميزاري و بسلامتي ب ...

قربونت برم عزیزم ان شاالله روزی هممون به آرزومون برسیم و حسرتش به دلمون نمونه...

الحمدالله❤
شوهرم به شدتتت طبعش گرمهههه به شدتی که کف دستشم عرق میکنه و دکتر طبع سنتی هم رفتیم واسه طبعش ولی خدا ...

خدارو شکررررر.... 

شاید چون کوتاه استفاده کردین یا شاید خنکیم خورده جبران شده..... 

خوشحالم که به خیر گذشته و جواب گرفتین..... 

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم.....  نمیدونی علت سقطات چی بودن؟؟؟  به خدا با ناراحتیاتون با تم ...

قربونت برم آنا جون...

یه روز از آزمایشایی که بخاطر سقطام انجام دادم عکس میگیرم میفرستم بیزحمت یه نگاه بهشون بنداز شرمنده،

یزد که آی وی اف کردم اصلا به این چیزا اهمیت نمیدن بااین حال از روز انتقالم آنوکساپارین زدم ولی ظاهرا دلیلش اونم نبوده که باز اینطوری شد

الحمدالله❤
بچه ها من امشب برم از بدم آنقدر گریه کردم امشب😭😭😭 

چی شده گلم.گریه چرا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ایشاله خسته نشه دو سه روزه از خوردنشون....و با اراده ادامه بده خوردنشون رو😉

اره انشالله و هم اینکه انشالله نتیجه بخش باشه به لطف خدا

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عزیزم تو لوله که نمی‌ذارن یا مثلا کاتتر (اگه اشتباه ننوشته باشم) رو بد میذارن و دهانش سمت لوله هاس و ...

آنا جان این مطلب برام جالب بود رفتم خوندم که به این نتیجه رسیدم...

بَد انتقال نمیدن،  این اتفاق خصوصاً تو ای وی اف رایج هست و ممکن برای هرکسی پیش بیاد

جنین به سمت لوله ها یا محفظه شکم رفته و اونجا لانه گزینی میکنه

اومدم دلایل و احتمالات افرادی که خارج رحمی میشن رو بنویسم پشیمون شدم 

باعث استرس و نگرانی بچه ها میشه 

هی میخوان فکرای بد کنن که نکنه منم بشم و...

فقط میگم اگر لوله خراب و آندومتریوز دارید حتما درمان کنید که به شدت مهمِ

(جنین ها)طفلی ها سواد ندارن که تابلو ها رو بخونن اشتباه میرن😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آنا جان این مطلب برام جالب بود رفتم خوندم که به این نتیجه رسیدم...  بد انتقال نمیدن،  این ...

معلومه اون جنینا دیگه خیلی وروجکن ک راهشون کج میکنن ب سمت لوله😁😁بگو بشین سرجات اخه بچه😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها یهویی ظهر شوهر گفت کاش رفته بودی دکتر پری نشدی نکنه بعد برات مشکل بشه😅منم رفتم... اما ...

ما رو بگو دلموون ب کیا خوش کردیم..فک کنم دکترای شیرازاصلا ایمنی انعقادی ندونن چیه😐میگفتی خودم بلدم بده بنویسم شما فقط مهر بزن پاینش😂😂😂

سللممممممم عزیزای دلم منو واقعا با بزرگواریتون ببخشید نیم ساعتی میشه خونه رسیذم جوابم دیر اماده شد و ...

عزیزم متاسف شدم واقعا.

ولی میدونم که سال جدید یه سال فوق العاده ایی واسه همه بچه ها خواهد بود

شک نکن وقتش نبوده

شاید سالهاااا طول بکشه اما قلباً ایمان بیار به خدای واحد و احد که هر چیزی میخواد بده به وقتش بده و به بهترین شکل هدیه کنه

برات آرامش قلبی آرزو دارم دوست پر انرژی من

غمت رو نبینم مهربون😘😘😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی