2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست

بچه ها☘🍀

نه میتونم بخوابم،نه بشینم،نه راه برم....

هیچ حالتی آرومم نمیکنه...

به هیچ صراطی مستقیم نیستم امروز😓

از کله سحره بیدارم.... خوابمم میاد😣😣😣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام، تورک آنا جان خواهش می کنم درخواست دوستیم رو قبول کن  خدا خیرت بده تورک# آنا

چشم الان قبول میکنم.... 

عزیزم چند روزه خیلی کم میام شرمنده پستتو الان دیدم.... 

سعی میکنم از شنبه بیشتر سر بزنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی کله پاچه سرده؟؟؟

عزیزم مغز و کله رو برا ویروس لیستریا میگن بهتره نخورین...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان پیام منو نخوندی ... دل درد پریودی دارم البته نه زیاد چیکار کنم 

عزیزم شرمنده واقعا این چند روزه خیلی درگیر بودم..... 

دو روزم هست شبها کشیکم برا واکسن..... 

انشالله جبران کنم..... 

درد در حد قابل تحمل بودن طبیعیه..... 

رژیم هایپری دقیقا چیا هست مسشه لطف کنی بگی ممنون میشم

گوشت و مرغ و ماهی و کلا پروتئین..... 

سفیده تخم مرغ برا گروتئین آلبومین..... 

آب زیاد..... 

اینا برا وقتیه که احتمال انتقال هست..... 

اگه آنقدر شدید بود که انتقال کنسل بشه بعد پانکچر دوغ و ژله هم خوبه..... 

@تورک_آنا     سلام.خوبین؟رژیم هایپری ر از کی بید شروع کرد؟از اولین روز تزریق آمپول ها؟

عزیزم جوابتو قبلا دادم..... 

هر چه زودتر بهتر حتی بتونی از چند ماه قبلم شروع کنی خیلی رو کیفیت میتونه تاثیر بذاره..... 

یعنی عالی ترش میکنه..... 

جدی؟پس قبلش نباید بخورم؟کاش نمیخوردم تا همون چهارشنبه.حالا فردا زنگ میزنم میپرسم ازشون بچه ها هرکی ...

نوش جونت اتفاقا خیلیا قبلش داشتن..... 

ممکنه از تجربه های تغذیه قبل و بعد انتقال جنین بگید .اوناییکه واقعا مفیده

عزیزم مفیدترین اینه طبع طبعت بخوری و از کسی به هیچ وجه تقلید نکنی.... 

آبم زیاد بخور..... 

سلام  بچه ها من شبی که انتقال دادم جگر خوردم... نمی دونستم ضرر داره امروز چهارمین روزه. .خیلی ...

عزیزم نوش جونت اما دیگه نخور.... 

😘😘😘😘اناجون به خدا نميدوني گاهي چه حالي ميشم اصلاً افتضاح طوفاني ميشه قلبم،  ميخوام از دكترم ...

عزیزم میفهمممممت.... 

عزیزم به عوارض باشه من بعد دو تا زایمانم هم هر از گاهی از عوارض داروها ترس ورم میداره تما خوب چاره ای جز توکل نداریم.... 

پس سخت نگیر وگرنه واقعا زمین‌گیر میکنه..... 

به خودت بگو تا حالا با این همه حساسیتم روی داروهارو کم کردم از این به بعدشم با توانی که از بچه هام میگیرم روشونو کم میکنم...... 

فداتشم آناجون،ممنون از دعات،ببخشید اطلاعاتم زیادنیست ولی سعی کردم تاشمامشغولی اگه چیزیو بلدم جواب بد ...

فدات عزیزم..... 

من خودم خیلی چیزا از شما دوستان یادگرفتم..... 

ممنون که هستین و احساس مسولیت میکنین..... 

چرا؟ درد داری مگه؟

نه درد ندارم...

یکم جای آمپولا کبود شدن که عادت کردم.

ولی هیچ حالتی انگار خستگیمو نمیگیره.. 

از آخرین سونو هم فک کنم دچار احتباس ادرار شدم.هی میخوام برم دستشویی .. احساس میکنم دسشویی دارم ولی چیزی نیست..😣

حالا ی چایی نبات بخورم ببینم چطو میشم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘