2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
سلام دوستای خوبم من باز اومدم😋 اگه یادتون باشه من دومین انتقالمم منفی شد و دیگه جنین فریز ندارم ، ب ...

رها جون،تو رویان برای شمام هیچ مکملی تجویز نکردن و آزمایشای ایمنی و انعقادی و غلظت خون ننوشتن؟از من یسری آزمایش گرفتن و عکس رنگی گرفتن همین

شمام همینطور؟دکتر پروندتون کیه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده ، بهترین زمان برای انتقال جنین فریز چندم سیکله؟؟؟؟  ...

بهترین زمان برای انتقال وقتیه که ضخامت رحم مناسب شده باشه. برای هر کی فرق میکنه

لک لانه گزینی هم اصلا فرمول نداره. اینکه باشه یا نه.... یا اینکه دقیقا چه روزی ممکنه باشه

الهام جان دکترم به من گفت هر هشت ساعت بخور منم سر ساعت خوردم نمی‌دونم اثرش چقدر فرق می‌کنه🤔 شما دی ...

فعلا همین استرادیول رو داده و نخسه داد برای پروستروژن نزدیک انتقال باید استفاده بشه ! 

من اصلا توجه نکردم هرساعتی شد خوردم 😆 حالا نمیدونم تاثیرداره یانه 😥

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنونم عزیزم. حال روحیم خیلی خرابه پسر کوچولوم رو تو ۱۸ هفته ازدست دادم. برای حالم دعاکنید دوستان خی ...

سلام

وای محدثه جان چی میگی؟!! حالم خراب شد پیامتو دیدم..

از خدا میخام زود برات جبران کنه و جاشو پر کنه برات 💔💔💔

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دوز فولیکش خیلی پایینه فولیک حتما بخور،ویتامین eمن هفته ای ۳ تا میخورم 

ینی کیوتنو میخوری eرو هم هفته ای ۳تا،e۱۰۰؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
به نظر من مطب بهتره ،خیلی از دوستان با دکتر طرازی  ای وی اف داشتن و تتیجه گرفتن ،بستگی به خودت ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام الهام جون خوبی؟😍😍😍😘😘😘

سلامممم عزیزم تو خوب باشی ❤️😍آناناس که خوبه نه زیاده روی ذهنتو الکی درگیر نکن 😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستان درسته که میگن بعد از انتقال جنین آناناس نخورید من خیلی جاها خوندم بخورید ار روز انتقال ر ...

اناناس بخور خیلی هم خوبه اما واقعا روزی یه برش 

نشاسته رو خیلی شنیدم اگر یبوست نمیگیری و مشکلی نداری بخور و گرید جنین هم بی تاثیر نیست چون گرید نشانه قدرت و توانایی جنین هست

اما با گرید c که کمترین هست با چشمهای خودم دیدم مامانی دوقلو باردار بود.

دکترها میگن مهمِ اما خدا میگه تا من رو داری هیچی مهم نیست

بسلامتی و دلخوشی باشه عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنونم عزیزم. حال روحیم خیلی خرابه پسر کوچولوم رو تو ۱۸ هفته ازدست دادم. برای حالم دعاکنید دوستان خی ...

🙏 خدا آرامش نصیبت کنه... 

بعد از تولد نوزاد رو از دست دادی یا جنین ۱۸ هفته رو؟

رها جون،تو رویان برای شمام هیچ مکملی تجویز نکردن و آزمایشای ایمنی و انعقادی و غلظت خون ننوشتن؟از من ...

نه عزیزم مکمل اصلا ندادن ، ازمایشای منم مثل شماست ،دکتر مشایخی ،البته فقط اسمش بود😁🤣 هر دفعه پیش یکی بودم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘