2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

بچه ها کسی از صنم خبر نداره؟نمیدونم انتقال داد یا نه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من قبل از تخمک کشی، تو اون دو هفته ای که امپول های تحریک تخمدان و میزدم، سرما خوردم شدید، تا چند روز ...

به نظر من که هیییییچ مشکلی نداره.... جنین وقتی تشکیل شده یعنی قابلیت رشد هم داره. استفاده از دود عنبر نسا اونم از طریق راه های تنفسی تاثیری روی تخمک و جنین تشکیل شده نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بار اول از استرس زیاد تخمک هام پوک شد، بار دوم کیفیتش بی بود چون باز استرس داشتم و فعالیت ورزشی ن ...

ب شش و ١٢ رو از روي ازمايش داشتي؟؟

پرد رو هم از روي ازمايش؟

يعني كليه ازمايشات رو دادي؟

ال دي نميزاشت پريود بشي يا قطع ميكردي پري ميشدي و دوباره شروع ميكردي ؟

...
خیلی میترسم ماهی جون، دلم میخواد همه چیز صد دز صد باشه، و کوتاهی نکنم چه قبل چه تو بارداری و مشکلی ب ...

این چیزایی که تو ازش میترسی اصلا تحت کنترل من و تو نیست. یه کم بشین کلاهتو قاضی کن..... واقعا نیست ها

یعنی واقعا فکر میکنی اگر تو همه چیزو کنترل کنی و در سرنوشت تو خدای نکرده بچه ناقص و مشکل دار باشه تو میتونی جلوشو بگیری..... یا برعکس.... فک کن از اون دسته خانم هایی باشی که بچه نمیخوان و حامله میشن. دیدی چه کارایی میکنن که بچه بیفته ولی نمیفته.... 

عزیز دلم آفرینش یک انسان اتفاقیه که از اول تا آخرش تحت اراده خداست..... کیه که ندونه امثال ما که تو این راه کلی سختی کشیدیم و دارو مصرف کردیم چقدر نگران سلامتی بچه مون هستیم..... اما ما دیگه تمام تلاشمونو کردیم. باید چشمامونو ببندیم و بگیم خدایا توکل میکنم به تو.... نه در حد کلام.... نه در حد شعار..... با قلبمون بهش توکل کنیم و اعتماد

من نزدیک چهار سال با مواد پرتو زا در غیر استانداردترین شرایط ممکن کار میکردم. اگه به این حرفا باشه من باید تا آخر عمر قید بچه دار شدن رو بزنم..... دود عنبر نسا که چیزی نیست. تازه خاصیت هم داره😊

ب شش و ١٢ رو از روي ازمايش داشتي؟؟ پرد رو هم از روي ازمايش؟ يعني كليه ازمايشات رو دادي؟ ال دي نمي ...

من نزدیک یک سال روزی یک قرص ب شیش، هفته ای یک دونه امپول  ب 12،قرص جلوگيري 21دونه میخوردم قطع که میکردم بعد سه یا چهار روز پریود میشدم، دوماه پردنیزلون خوردم قبل پانکچر، یک هفته قبل پانکچر پردنیزلون رو قطع کرد دکتر و یک هفته بعد انتقال دوباره شروع میکرد

ب شش و ١٢ رو از روي ازمايش داشتي؟؟ پرد رو هم از روي ازمايش؟ يعني كليه ازمايشات رو دادي؟ ال دي نمي ...

سی دی 19 هم بالا بود، که دکتر از روی ازمایش دوماه برام پرد نوشت روزی دوبار، ازمایش هایی که انا گذاشته بود دادم

من نزدیک یک سال روزی یک قرص ب شیش، هفته ای یک دونه امپول  ب 12،قرص جلوگيري 21دونه میخوردم قطع ک ...

يعني قبل از پانكچراي قبليت هم داشتي اون ال دي رو؟ 

و قبل از پانكچراي قبليت كه تخمك ضعيف بود  هم داشتي ب شش و ١٢ رو؟ 

...