2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آسا جون عزیزم بعضی وقتا اینجوری میشه نگران نباش!
منم با اینکه قرار بود جمعه پری بیاد الان دو روزه درگیرشم. درسته کامل باز نشدم اما اذیتاش شروع شده!احتمالا دیگه امروز کامل تشریفشو بیاره!

رز جون تو که میخوایی آزهای تکمیلیو بدی به نظرم فعلا کاری نکن بعد اینکه جواب آزات معلوم شد بهتره تصمیم بگیری چون میبینی لازم میشه یه مدت دارو بخوری!
البته ایشالله که مشکلی نباشه اما خوب میخواک مطمئن بشی بعد ال دی یا هر کاری میخوای بکنی!
ایشالله همه چی خوب خوب پیش میره و این دفعه با یکی دو ماه این ور یا اون ور رز کوشولومون مامان میشه!!!!

مهسا مامی جون اصولا پنجشنبه بدی بهتره چون قانون ۴۸ ساعت فاصله رو رعایت کردی!
در ضمن خوبیش اینه پنجشنبه جواب زودتر آماده میشه چون پنجشنبه ها معمولا تا ظهر هستن!
سارا جون معمولا قبل پانکچر مشخص میشه اما بودن دوستانی که بعد پانکچر یا حتی بعد انتقال علایم هایپریشون رو شده اما این تعداد خیلی کم بودن! پس نشینی الکی به این چیزا فکر کنی! عزیزم داری یه قدم دیگه به مادر شدن نزدیک میشی!!!!! ازش لذت ببر!!!!!!!!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
صبح بخیر دوستان علت اصرار دکترم برای زدن هپارین تو بازو رو نمیدونم چی بود اما الان دیگه جای خالی برام نمونده بهشم زنگ زدم میگه نه شکم نزن :-( دیروز جلو خاله ام تابلو شدم و پرسید چرا کبوده انقدر نمیدونستم چی بگم خدایا خودت کمک کن مرسان گلی شما هم هپارین داشتی کجا زدی پردنیزول چی
فقط خدا
سلام صبح همگی بخیر و شادی مامی مهسا خیلی تبریک میگم خدا رو شکر انشااله تک تک دوستان همینطور مثبت بشن و دیگه راجع به بچه هامون بیایم صحبت کنیم
خدای مهربونم نی نیامو به دستای مهربون تو میسپرم خودت فقط حافظشون باش
مهسا جون تبریک میگم ایشالله صحیح و سالم در آغوش بگیریشون و سالم و صالح تربیتش کنی عزیزم برات بهترین ها رو از خدا می خوام اگه میشه تجربه های قبل انتقال مثل تغذیه واین جور چیزا رو برامون بنویسی ممنون
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
مامان آیدین کجایی شما جواب آزمایشت چی شد خانمی؟
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
مهدیه، آلاله ،دیبا و آنا جون چی بگم.... خوب آره.... من خیلی خیلی تلاش میکنم سرگرم باشم و سعی میکنم یادم بره ولی خوب یهو گریه ام میگیره.... دست خودم نیست.... کلا بجز شرایط روحی داروها هم باعث افسردگی میشن.... بتی جونم.... آره عزیزم.... دعا میکنم بتا پایین بیاد.... خیلی تحملم کم شده.... زود خسته میشم.... اصلا خیلی کلافه ام.... مرصده خوب من خودم تا حالا حتی یه آمپول نزده بودم.... یه کپسول نخورده بودم.... شاید خنده دار باشه براتون ولی اولین بار که آزمایش خون دادم غش کردم.... حالا آخر و عاقبتمون رو ببین.... جا آمپولیم که همچنان درد داره و قلمبه شده.....خخخخخ پونه جون راست میگی.... شما حق داری....شرایط سخت تر بوده..... هرچه مثبت پیش بره و بعد منفی بشه سخت تره.... خدا بداد اونایی برسه که اون آخرا خدای نکرده از دستش میدن.... رز جون حق داری ولی خدارو شکر که جوونی دختر.... حالا حالا ها وقت داری ستی جونی نگران نباش.... تهوع تو هرکی یه جوره.... مهم تشکیل قلبه.... شما اصلا به خودت استرس نده شیدا جونم.... دوستت دارم.... منتظر خنده های نی نیات هستیم مهسا مامی جون .... خیلی عالیه.... به سلامتی.... تبریک میگم..... هورا..... خدارو شکر
منم دوستت دارم ترانه جون منتظر اون روزی هستم که بیای و ما رو خوشحال کنی و من هم خوشحالیت رو ببینم.از خدا میخوام بزودی خنده رو لبات بنشونه آمین
خدای مهربونم نی نیامو به دستای مهربون تو میسپرم خودت فقط حافظشون باش