2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دختر چرا روزای قبل نخوردی؟ الان فقط ارامش داشته باش. خوردی نوش جونت.....تا پس فردا اثر میزاره😍

من نمیدونستم پایینه اخه.دکترمم گفت قرص نخور..امروز خودم ازمایش دادم.مریم جون اول خیلی ناراحت شدم بعد گفتم خدایا سپردم ب خودت تو بخوای بچه بدی اینا همش بهونس..با ویتامین و بی ویتامین میدی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره خودمم از همون میترسم منفی بشه دلسرد بشم،علائم خاصی هم ندارم یکم سینه درد دارم بعضی وقتا هم شکم د ...

نه عزیزم همه لک نداشتن..... 

اصلا دنبال علائم نباش به این زودی خودشونو نشون نمیدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون و سایر دوستان من امروز ۳ سیکل رفتم سونو که گفتن کیست نداری دکتر صالحپور برام ب کمپلکس ...

والا مال من نرمال بود برا همین اهمیتشو نمیدونم... 

ببخش عزیزم نمیدونم چرا کریتین خوندم..... 

خوب فریتین مهمه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان لازمه قبل انتقال ازمایش ایمنی و انعقادی داد؟ کیا دادن و برای چیه؟ 

عزیزم لازم که چه عرض کنم به نظر من لازمه اما خوب اکثر دکترا قبل چند بار منفی و سقط نمينویسن.... 

اما به نظرم انجام بدی بهتره....